Luna, šta kažeš na ovo, volio bih čut tvoje mišljenje :diploma:
http://metro-portal.hr/haarp-odgovor...-tsunami/56543
Printable View
Luna, šta kažeš na ovo, volio bih čut tvoje mišljenje :diploma:
http://metro-portal.hr/haarp-odgovor...-tsunami/56543
zelim vjerovati da je to upravo samo to - teorija zavjere.
iskreno, o HAARP-u sam izbjegavala citati i informirati se.. previse mi je to za progutati, iako postoje mnoge teorije zavjere o namjernom masovnom smanjivanju broja populacije na zemlji, od HAARP-a pa do raznih smrtonosnih epidemija umjetno izazvanih..
jednostavno, dolazi do pojacane zemljine seizmoloske aktivnosti. haiti, chile, new zeland, sada japan. drmat ce se i USA west coast, predvidanja o razornom potresu u San Francisku vec godinama postoje.
drmat cemo se i mi. ali mi smo na dodiru mikroploca i ne moze doci do potresa tih magnituda. svejedno, nasa gradnja je u klincu i nas bi sve iznad 5 moglo gadno osakatiti (govorim za Zagreb)
eh, baj d vej
imamo i temu, pa mozda da nastavimo tamo :D
http://cafe.mobil.hr/threads/66672-Potresi/page2
Dosao sa sisanja.
A ako mislis da ces postati dio statistike...bjezi:
http://www.escapeearth2012.com/
:D
Bar će nam paradajz uspijevati cijele godine. I svjetlit će u mraku!
ma fuckas paradajz, ja bih lubenicu. trudnicke pozeljice. dajte vise dopusite tu radijaciju vamo da se posteno najedem :D
Nije da nije logično. Tri(ili četiri) tektonske ploče koje se dodiruju uz potres preko 8 po richteru. Sljedećih godinu dana se neće umirit.
To uz neku opremu si došla do toga ili ...?
Ne znaju ni oni sami do kolke jačine može biti. Može da neće preć 7 a može i biti jači.
necu uopce vise tu pricati o tome :njanja: rav vam je digao topic :D
jbate led
mislim da ću morat ovu temu zatvorit i obrisat sav off topick
otvorite si novu temu pa si tamo raspravljajte o nuklearnim katastrofama i posljedicama i sličnim pyzdarijama...
sram vas bilo, samo off topičarite
Ja odo dalje proučavat kako umjesto rezervnog kotača u gepeku auta stavit malu "portabilnu" nuklearku, pošto cijene goriva skaču u nebo...
(a i brodovi i podmornice imaju nuklearni pogon, pa zašto onda ja to nebi mogao strpat u auto)
PS: ako ovu moju ideju netko patentira i napravi prije mene, dužan mi je pivu + besplatan primjerak nuklearnog pogona u autu (komplet sa ugradnjom) :D
Kasniš već :D
Đizas, kaj ste se rastrkeljali tolko o tim nuklearnim peezdarijama i potresima? Pa ni ja neidem tolko u offtopic :whistle:
Inace, nema nis pametnog. Jedino me zanima zakaj ljudi kad me vide kazu da sam punker... To oni kaj cajke slusaju garant, jbte... Bas me briga, ja njemu reko "Odem doma, pusa bok!" i htel sam ga zagrlit :notooth:
Kaj vi mislite o cajkama? (pokusaj da promjenim temu)
Ne mjenjaj temu, napokon nešto zanimljivo meni (a vjerujem i ostalima) ovdje.
OT: moram pišat al mi se ne da do WC-a :D
Bas mi je zao japanaca...tsunami ih je najvise shebo,iako su imali stit,probijen je i tad su zapravo poceli problemi jer nisu mislili da ce doci toliki val sa oceana...jos su im i pumpe koje vuku paru riknule i eto katastrofe...nadam se da ce se ubrzo oporavit.
btw gledam vijesti na bbc world wide.
Bio u Gaveli na predstavi..
Bas je lijepo bilo :)
surfam webom...
tražim neki "box" koji bi mogao skopčati na auto radio, a da preko njega mogu slušati muziku sa iPod-a (ili nekog mp3 playera) ili sa USB sticka...
pa ako netko ima neki dobar link, neka stavi...
Najprije trebaš reć koji je HU u pitanju pa ti moze netko pomoć potrazit. Univerzalni box ili kako ga vec zoves ne postoji.
Najjeftinije je uzesti onaj FM odašiljač u koji se kopčaju USB naprave. Emitira neku frekvenciju a ti nađeš s tunerom i slušaš sa npr. sticka. Audio conecction boxevi su skupe igračke. ;)
Audio 20 (samo na kazete)
ali sam razmišljao uzeti ovakav za CD (polovni) pa ugraditi još neki box ili bar aux kabel
ili uzeti neki Kenwood ili Pionir (samo bi trebao podržavati komande na volanu i "mali displey" kod pokazivača brzine)
FM odašiljač sam imao, a imam i onu kazetu. (funkcija im je ista)
samo me smeta što se čuje šum kada stišam radio (ili kada je pjesma pri kraju)
Komande na volanu su opet zasebna priča. Ja ih imam u Meganeu i više nema ništa od njih kad sam stavio drugi HU. Podržava neke dodatke koji bi sve to upogonili al košta preko 1000kn koje ni u ludilu ne dam za to veselje od komandi. Display koji je donedavno prikazivao RDS,frekvencije i TRACK1,TRACK 2 bla bla bla,također nema više informacija na sebi iz gornjeg razloga od preko soma kuna. Pregrizi *ovno,uzmi lijepi HU i vozi a komande zaboravi osim ako imaš para na bacanje. Ako i imaš,dobro se informiraj,jer ne idu svi boxevi na sva radia i na sve komanda s volana kao ni na sve displaye. Ima tu kvaka da spališ na živce,pa ti baš zato preporučam da odustaneš odmah. ;)
he, he, he...
hvala na odgovoru...
ma mislim otići do nekog servisa koji se bavi audio opremom u autima, pa se raspitati, da li nude koji auto radio sa funkcijama koje bi ja htio, ili ako nemaju, onda dal se bar da ugraditi aux kabel (a mislim da to nebi smio biti problem)
EDIT: ako bi mijenjao radio, onda bi stavio ovako nešto
http://www.svijet-medija.hr/Article....=23520&sid=154
prebrikaj :D
zbrikam sve i riješena stvar... :D
Neki Facebook mail me napada.
Ja ga neću, a on ne pušta da vidim poruke :D
Stavio Firefox 4, rezultat - kolko mi se čini još je gori od prijašnje verizije, nikakvo poboljšanje u smislu brzine i zauzimanja memorije na RAM-u.
Sutra fala Bogu nemam škole, taman malo vremena da dovršim neke nezavršene poslove :)
Kako to da nemas skolu?
OT: Zavrsavam neki referat iz biologije, cca. 18 strana.
Ma ide se na izlet, a ja neidem jer mi se neda, pa eto, slobodan dan :D
OT: Odoh i ja polako u krpe...
Xvi.gimnazija prva u natjecanju prve pomoći :D
Bilo je 4 mjesta u ZG gdje se odrzavalo natjecanje. Sa svakog su po 3 ekipe i najbolja cetveroplasirana ekipa.
16. je imala mislim oko 110/120 i bila prva, dok je moja gimn.bila 3. takodjer sa 110 bodova :)
U nasooj konkurenciji su bile 2 medicinske skole i jos par skola koje su jako uspjesne bile proslih godina :D
Haha neznam,pedagogica je čestitala curama na razglasu,uglavnom čestitam i vama. :)
Danas sam On-Line do jedno ponoć. Redeem je na lockerzu, sad čekam! Nedam se ja :notooth:
Aj mi nekaj predložite kaj da sviram na gitari da imam kaj za radit, da nisam na forumu non stop :guitar:
Dosao iz skole, pakiranje pa se krece za Bec..
:wave:
;D Nikog nema...
Eto, ja napisao neki elaborat, sutra praksa :)
I moram se ozbiljnije primiti završnog rada... :(
:lmao:
da. dobro. barem nismo startali s onurom, ezelom i takoto :D
@Luna: Išmael , Brut , Aleksandar, Zdenko :D
aleksandar mi se svidjaaaaaa :laluna:
alex. saško.
inace, koliko me mlati, mislim da bi mu najbolje pristajalo Vitalij.
Kličko.
Onda radje: Mirko Cro Cop VasePrezime
Ili Zeljko irokeza Mavrovic
Ili: Borut (Pahor), Janez :D
Da je moj (molim da se ovo krivo ne shvati)...
...nazvao bi ga Karlo.
i meni je Karlo lijepo.. ali muz ima frenda Karla pa mu nije bas napeto (iz istog razloga mu se ne svidja nit Sven, sto je meni uberprekrasno ime vec godinama.. but nooooooo, ne da muz)..
a nekak si mislim da bi nam svi dolazili kakati u nas vece :D
muzevi prijedlozi su bili Siniša i Dražen.
to pak ja ne zelim nit' cut..
dijete ce nam ostat' bezimeno.
Pa ne može bit ništa drugo već vjerojatno najpopularnije ime, Ivan :D
ps. mogu ti poslat pdf knjižicu s imena ako hoćeš. trebam iskopat negdje na hardu prije samo
Nazovi ga Filip. Da imaš vječno sjećanje na najdražeg korisnika na forumu :biggreen:
Inače, biznis mi krenul nekaj. :jump:
Sven kao Sven Hannavald :laluna:
Mario. Kaj fali? :D
Mario je stric :D
a u blizoj familiji imamo i Ivana, i Filipa, i sva ta tak uobicajena imena :D
inace, znam kam nejdem rodit :freakout:
Trazim neki dobar flight simulator, pa ako netko ima neku preporuku :thumbup:
Nazovi ga Zuga. Kad vec ima pisonju... ;D
EDIT: O vidi, taman 5800 postova... :)
@La_LuNa
Bruno,Borna,Dorian
Stipe ...
kod nas je bio taj slatki problem,razbijali glavu,svaki svoje a onda kći rekla
braco bude
Tin
amen !
Katjan, Izidor, šta't ja znam. Nisam imal decu još, tak da nemrem pomoč :notooth:
zajebal sam se. Imam sveg osim docka za ajfon 4, sad mi javi teta da lik oče enki taj dock, ja nemam. Sad sam naručil. Pobogu, kakav sam ja to trgovac :flame:
Ili Jurica, ili onako čiji imendan bude na dan kad se rodi.
OT: Došao s prve pomoći, nisam uspio oživjeti lutku...
Imamo, zove se "Prva pomoć" :p
Ma, nije ni bitno koja je.
Nemam ni sam volje to nešto više učiti kad predavačica predaje samo što nam treba na ispitu.
Npr. nešto priča o reanimaciji, dođe slide o reanimaciji djeteta- ma, to ne trebate znati :notooth:
Ma daj :p
Jesu li kojem slucajem autori Dr. Valent Vnuk, Dr. sc. Ingrid Bosan-Kilibarda??
PS: Pa u biti je i u pravu, jer kada ces se ti srest sa djetetom bez vitalnih funkcija?
Vrlo rijetko, a pretpostavljam da vas uci kako se vadi covjek bez svijesti iz auta, di ide onaj trokut, imobilizacije itd?
Nisu. :D
Da, ali zar nije bolje znati.
Ako gledamo na to da ne bih niti znao pomoći djetetu u takvoj situaciji- zašto onda uopće učimo prvu pomoći... :dunno:
koja izjava cionn, ponekad me stvarno osupnes da se pitam jesi li mozda pospremio mozak na tajmaut u ladicu :rofl:
kao da djeca nisu sudionici i, yebiga, zrtve u prometu?! kaj, tati i mami ces pomoc, a bebi u autu neces :njanja:
al ga bubnes i ostanes ziv :D
@Georgy: 80% vozaca nema blage veze sto je prva pomoc, i kako se vadi sterilna gaza iz pakovanja...
A da ne pricam o imobilizacijama..
@Luna: Vjerujem da ne znas kako okrenuti covjeka koji lezi na trbuhu, u nesvjesti, a kamoli da mu ides radit imobilizacije..
Tako da mi ne pricaj nista o prvoj pomoci, jer sam 100% siguran da nebi bila u stanju pruzit prvu promoc kako spada...
Cak nam je doktor iz hitne rekao da preko 60% ljudi RH neznaju pozivni broj policije, hitne i vatrogasaca...
OGLAS! Ban! U lance s njim! http://www.poketown.net/public/poketown/riot.gif
Bolje i to nego da konstipira. :belj:
Da, i ako se neće obrazovati- naučiti će kako?
Što me briga ako netko ne zna.
Ako već moramo biti tamo, ne bi škodilo da prođemo što više toga.
Ali, siguran sam da ti ne znaš koliko Luna zna ili ne zna prve pomoći.
To što si išao malo više to učiti nego većina ljudi, ne znači da si bolničar a mi ostali prosti seljaci.
Bitno je to dali se osoba zeli obrazovati :).
Svi stariji frendovi koji sada polazu, kao ti vozacki, markiraju tu prvu pomoc, dodju tu i tamo i nauce pitanja napamet i prodju.
Ne znam koliko ona zna, ali sam 100% uvjeren i mogu se kladiti u sta god hoces da nebi znala sto napraviti kod epi napada ili kod astme.
I ne, ne tvrdim da sam bolnicar, nego samo kritiziram ljude koji ne neznaju prvu pomoc, a trebali bi...
PS: evo ti primjer, nedavno na prosvjedima prosvjednik se zali kako mu nije dobro, dodju policajci i pocnu ga vezati, a ovaj odjednom dobije epi napad.
Oni ga dalje vezu i gledaju ga dok se ovaj jadan trese..
Bez pol frke si je mogao pregrist jezik i ugusit se.
luna je polozila prvu pomoc, istu ovu koju i georgy sad polaze.
plus sto je imala i predmet na faksu koji se zove zdravstvena zastita i njega djece.
i imala epileticno dijete u grupi, te istome davala mikroklizmu.
tak da valjda zna o pruzanju prve pomoci djeci VISE nego cionn. nazalost, i u praksi.
al okej
go on
blamiraj se dalje
:facepalm:
Opet ti...
100% si uvjeren da žena ne bi znala ovo ili ono. :D
Ženu u životu nisi vidio i ne znaš gdje je zaposlena i čime se bavi.
Tako da mogu napisati da sam 100% siguran da ti ne bi znao broj policije.
Zašto? Pa, 60% ljudi ga ne zna- pa je realna mogućnost da si i ti tamo.
To je primjer da neki ne znaju postupati kako treba (niti su spremni poslušati nekoga tko zna).
Rijetko je u novinama kada netko okrene na bok onesviješćenu osobu i spasi je od gušenja.
Da cionn, ne znam kaj si napisal al si očito rasp* Lunu. 3 moda vs. ti - muahahahhaa ^^
Zakaj cion non stop pljuje po drugima jel neznaju nekaj kaj on zna, ili ako tvrde suprotno od njega? Nije prvi put da ovo radi. Daj cion, smiri se malo pobogu. Kaj, ja znam svoj broj mobitela, ja sam sto posto siguran da ga ti neznas, kaj bumo sad? :jehon:
Oprosti, nešto sam ja krivo shvatio (tj. na nekog drugog mislio).
Ali, opet, nemaš pojma zna li nešto Luna ili ne zna.
Ova zadnja rečenica nema baš lijepi prizvuk. :D
(nakon editiranja, prva.)
Znam jos toga, samo ipak ovo je forum pa ne zelim javno govorit sve.
Zato je i editirana.
Ajde dosta djeco.
Ovo nije tema za prepucavanja.
Da ne bi bilo...
Daj cion, zakaj si takav? Zakaj ti mosas bit NAJ NAJ? (ovo sam trebo boldat...) ko god nekaj kaze, ti znas bolje, ti imas bolje, ti si u svemu bolji. Nemoj tako. Sad, prema tvome ispada da si ti doktor, a mi smo... Nekaj... Sta ja znam xD i uvjek se prepucavas, nebitno o cemu, al uvijek nadjes neki razlog pobogu.
I ja prestajem komentirat ovo.
OT: gledam telku, neka glupost na telki...
http://danas.net.hr/crna-kronika/pag...06.html?pos=n0
A u nedjelju se svađao sa starim o tim huliganima, gdje je on između ostalog rekao da im ne vjeruje ni malo, da se ne bi čudio da frajer glumi, ja ga još uvjeravao suprotno. Ispada da je on bio u pravu (ko i uvijek), da je riječ samo o pijanoj budali koja se pretvarala. :angry2:
P.S. Nije prosvjednik, nego "navijač", bolje rečeno huligan.
Prosvjednik a garant je došo s ekipom cugat i pravit se dasa,a sad će još pobrat i koju prijavu ovu ili onu. :busted:
Cionne,vidim da imaš taj neki fetiš na prvu pomoć i sad si nas je krenuo proglašavat budalašima s tim nekim izjavama i nabubanim imenima autora brošura i knjiga koje si imao ili imaš pri ruci.
Ja sam se napolagao tih prvih pomoći u svim firmama gdje sam radio,u vatrogascima i zaštiti na radu koju sam slušao dvije godine pa tako i kod polaganja vozačkog ispita i bio po takmičenjima i nalizao se svakakvih lutaka i ostalih peezdarija kad si ti gledao Oggyja i žohare doma i nikome nisam nabijao svoja iskustva na nos,pa nemoj ni ti. ;) NHF
OT: Idem spavat... :zzz:
A cek, jesu policajci mogli znat da glumi?
Smuch, a di je tvoj problem?
Jel ti smeta.ako pitam za autora knjige?
Gledaj svoja posla :)
Desire mi probio magičnu brojku od 1000 sati neprekidnog rada :D (znači bez gašenja, nonstop upaljen 1000 sati).
OT: Odoh spavat, preumoran sam, ovaj tjedan imam previše obveza, elaborata i testova, a vjerovatno i lektira...
Bit će ovo naporan tjedan..
Laku noć
Već par puta za redom mi se počne brejkati nakon 3 dana uzastopnog rada :D Android = Windows
Jedan dobronamjeran savjet... Nikad ne pretpostavljaj da netko izrazava uvijek samo svoje osobno misljenje. Cesto su pojedinci samo "glasnici" cijele grupacije ljudi koja dijeli isto misljenje.
Takodjer, vec sam rekao da prestanete s prepucavanjima, i ovo je zadnje upozorenje.
Bolje da ne komentiram kako se "cijela grupacija" nebi osjecala uvrijedjenom :)
OT: Laku noc
I'm feeling lucky today!
Možda ako ne koristiš nikakav task manager pa se neke aplikacije vrte i previše opterete (uspore mob).
Ja imam naviku da svaki puta prije negoli zaključam mobitel stisnem na task killer da "pobije" sve aplikacije, mada znam da je to bespotrebno za mob ali eto.
OT: Malo se provozao na biciklu, lijep dan, nadam se da će i ostatak tjedna biti ovakav te sve ljepše i ljepše vrijeme :)
Ja odnio kotač na pletenje, nešto od kompjutera na servis, platio izlet školi, podigao uputnicu, obavio prvu pomoć.
Uglavnom, ovo mi je jedan od produktivnijih dana :D
I sve sam lijepo stizao na javni prijevoz :)
Mene zayebava bluetooth, nikak da prodari :\
Meni isto bluetooth ne radi dobro, otkako sam instalirao ovu sedmicu (prije sam imao 64bitnu i radilo je). U jednom smjeru radi, u jednom ne.
pa de ste? :D evo malo da navratim :) kak ste? šta radite?