pozabili smo da je to danas :angry:
skuzili smo tek kad su 3 miga preletjela iznad balkona...
Printable View
aaaa fakin šit več je 9 vur!?
ode nedjelja u mp3 :D
odoh pakirat za pulu
ne grebe se on nis...
vec sam ja njega podmitila cugom da ti prebroji kosti.. a zasto? zato jer si p*zda i ne's doc u zege.. a dugujes mi vec galone pive :p
Ja tužan, zbunjen i sam neznam kaj da napravim više... :cry:
Sta je bilo simbek? Dugo te nisam vidio ovdje btw...
iksicu, dabome!
..pa ti obecavaj "imas pivu od mene" za svaki drek..
pa da, normalno, olicenje pravog 'rvata.. na kredit se zivi
symb.. proci ce.. a dok ne prodje, postoji lijek.. alkohol. mnogo postotni..
A niste baš punp propustili....migovi su se samo zasrali...tri put su preletjeli dosta visoko, bez kakvih vratolomija i slično....zatim padobranaca nije bilo, očito je bio prejak vjetar ili im se nije dalo....nije bilo onih malih letjelica tak puno...i jedino kaj ej bilo dobro došao je jedan avion sličan ko onaj iz Red Bull Air Race-a e to je bilo onda zakon..onda je radio vratolomije ko lud...očito je imao malu dozu nečega ;)
Imam i video sniman sa SE K700 (ja barem mislim da je taj :D ) frend snimao...stavim ga sutra...
Opći dojam: katastrofa (prošla godina zakon)
maloprije se probudio . . .
niš mi jasno, kak je mrak, di sam, koji je dan . . .
onda sam skužio da je još uvijek nedjelja, da sam zaspao, . . . :D
noo comment . . . ;D
Idem ja u krpe...
noć svima...:wave:
Pokusavam se smirit...barca me srusila za 900 kn:angry:
je kaufland
fatajte prehladu lol
e, da.
zaboravila sam se pohvalit da sam sinoc igrala poker. Texas Holding, i onaj obicni..
i..
brutalno me dobro ide!!
Inace, zove se Texas Hold 'em. ;)
I ja sam to probao, naravno gubio brutalno... :(
Srecom nismo igrali za pare. :)
a ja znam kak se zove ;D to moje musko obicava gledat na teveju, po me posjeo da mi objasni i nauci me..
..vrlo brzo je pozalio tu ideju ;D
al se meni dopalo, pa je jadan morao gubiti do pola 5 ujutro :banme:
Dobar jutar svima... :)
spremam se za praksu... 30 dana treba odguliti... :-/
sam sam na forumu... :-/
baš bezveze... nema nikog... :-/
:deadthread:
;D :p
kaj nema nikog?! de odi okulisti ;D
da i ja sam tu, nazalost...
opet ujutro :(
Jutro! Eto i ja sam tu, samo mi se ne da javljat. :p
dobar dan svima... :)
evo mene malo na praksi...
kako ste vi? što se radi?
Idem u šetnju...:p
:wave:
Omfg kolko ovdje mesa ima! Radni elan je na nuli, fuck it, daj piva i sunca...
Iss , kak očajan prijevod :lol:
http://translate.google.hr/translate...3DG%26pwst%3D1
Bok ljudi.................kako smo?
Eto nikako da uhvatim vremena na poslu ludnica,a za vikend nisam znala gdje bi prije.
Petak sam imala goste,subota je legica slavila rođendan pa smo išle nas 8 cura na večeru i vanka bez muževa.djece,dečki itd. ;)
Na kraju smo završile na živoj glazbi u Baranji smjeh......e da ste to mogli vidjeti ...Pazi mi smo bile najmlađe pa smo pravile gluposti,a ljudi koji su tamo bili bez problema su generacija naših roditelja pa i stariji.
Bitno je da smo mi bile glavne mace. (smjeh)
U nedjelju me glava bolila uf što mi je bilo loše neznam od čega rakije ili solarija,u subotu sam se malo prepržila pa sam nakon 2 sata bila crvena ko rak,ali sad je super . Sad sam fino preplanula.Nisam cila cijeli tjedan i valjda se boja malo isprala pa me uhvatilo dobrano.
Eto toliko od mene ...........
kissi,kissi ;)
Tapkam malo po laptopu i smišljam kako spojiti oba kompa na net.
Te nazovem B-net i dečki mi kažu da uopće nije problem ako hoću dobijem drugi modem sa svim ti wireless i router + telefon cakama!
Život je lijep ako drugi misle za tebe ;D ;D ;D
E ljudi jedno pitanje...koliko je u vasem gradu burek s mesom i pita sa sirom...u zupanji je poskupilo s 7kn na 9kn...majkumu to je previse bar za ovu sredinu..
a ma sto se zalis!? sjednes u auto i za dvajst minuta si na kroidoru!!
em sto je bagatela, em sto je pravi bosanski burek!?
i et' ti odmah i ideje za biznis, ako ne zavrsis skolu, a mogao bi, sudeci po svim onim tvojim p*zdarijama ;D fino si dobavljas iz bosne jeftino burek i pitu, pa onda u Zupanji oderes cijenu ;D
E luna i koridor je poskupio od kad su ga preuredili..sada ti trgovci moraju placat veci najam za mjesto i odma su digli cijenu svega..nije ni koridor sto je nekad bio...ma zavrsit cu ja skolu i uz pi*darije i sve ostale gluposti cu imat prosjek oko 4.0 ;D
budi sretan, u zg-u je 12-14 kn burek s mesom :)
Kod mene je bio 9....ali sad ga nisam kupio...a očito su ga malo digli...barem za kunu...:crazy:
Inače došao iz šetnje....gladan ko pas ;D
Idem jest i odmarat...ako će sve biti po planu ne vraćam se više danas na net (to će biti propast svijeta :D ) ;D
nek sam bude vruće tak da nemrem disat. da kad dođem na more se mogu ubit u sunčanju, da imam na šta maslinovo s mrkvom i limunom potrošit i da se u zg vratim ko crnac :D bila bum kak šokoladica :notooth:
onda ćete živjet u neznanju :njanja:
opće nije, imam šume, potoke..savršenstvo :p
Ne ne, nećemo mješati okolicu sa gradom. Jedino što preko ljeta volim na kontinentu je priroda (ali priroda u krugu od 100km). Navečer se moraš pokriti dekom htio-nehtio. Da ne spominjem komarce koji nemilosrdno glođu tvoje već skoro suhe kosti :) ah, to je milina... Samo kad ugrije na 40°C preko dana.. Ostajem na moru rađe :D
More nikad nije prehladno.
Gledam mad maxa...
jajaajajajajajaj.. dosadno je :angry:
da, umorna sam da nemrem ni do kreveta se prebacit,a kamoli na tenis :)
buuudem..polakooo :)
Bio na nogometu. Sat i 15 min trcao ko manijak,a birc je 10 sekundi od igralista. Nogomet je bio um19:30 + sat i petnest = 20:45 Sad sam doso doma... Koliko,smo ostali u bircu: 2 i pol sata. :beer: Ma daj... Oce me netko istusirat...?
idem polako . . .
laku noć . . .
ah što mi se neda opet...razmisljo o markiranju jer vjerojatno dobivam topa, al idem -.-
Jutro...:wave:
Idem se brijat....:notooth:
nije to nis'..
bilo je i javljanja nakon nuzde..
(mislim da cak Gogijevih)
;D
Eo diglo mi tlak ono sto sam procitao o alienwareu seljacina...
upravo jedem pire krompir i svinjece snicle...mljac..
Sonyck: nema potrebe nervirati se, previse se brinete oko foruma a rješenje je jednostavno - diskonekt :) Al ti si predugo tu, znaš i sam kako to ide..
Necemo i ovu temu pokvariti s tim,to ce admini rjesit....
Eo planiram igrat counter strike 1.6 na netu al me nervira sto imam prevelik ping(160 u prosjeku)..
Moj je život Švicarska....skoro pa savršen
imam sve što poželim i fućka mi se za forum....
:notooth: :banme:
uh iskopo sam jednu staru pjesmu...od jure stublica "e moj druze beogradski" mocna pjesma....3 put ju slusam zaredom;D
aj ode spavat..
Ima i 'e moj druže zagrebački' :notooth:
Inače, bio vani na ručku, učio, sad malo pauziram :)
E ova Dinina pjesma baš paše :P "Švica" :D
Ja lately stalno slušam Dininu numeru Sa Mojih Usana. Evo upravo ću je sad poslušati :D
Gorane, nemoj se brijat' ba ;D
Da viš` šo` je bradurina u mene!! ;D
Mogo bi malu djecu plašit.
Čitam temu o PP Alienwear VS F.E.A.R
Nemoj da ko ovaj post zbriše budem mu doma došao! :) La_Luna prste k`sebi ;D
Ma gdje je ta tema? Molim link :D
Nije Gogi nego Ico. :notooth:
Tko to moje ime proziva...
čudni ljudi, čudnog imena....
;D
dobro jutro radni narode crne gore.. sada je tocno 10:20
Ma 2 sata nakon što sam se sunčala sam postala crvena (reakcija nakon solarija predpostavljam).A u solariju nisam bila dugo samo 15min. ;)
Uglavnom ja sam najmlađa u svom ženskom društvu ;)
Ali živim s dečkom od 1mjeseca ove godine ;)
Moja Jaca ima 28 godina i 2 djece,Mirela 24 godine i malog bebača ,Marina I Jelena su slobodne (propale duge veze),Elvira 25god.ima isto malog bebača,Ana 24 ima preslatku curicu,Iva I Ivana žive s dečkima obje su 24.
itd. Kontaš ;) To je mala vesela ekipica sa Jeleninog rođendana....a još malo pa je i moj......... 29.05.
Uglavnom je eto još malo pa sam gotova s poslom................
Pa gibam ćiku.
Razmišljam si kupiti ASUS notebook Eee PC4GS-PI008 Pink ima mi legica bijeli i svašta nešto se da raditi na njemu i pristupačna je cijena .I stane u torbicu ....... ;)
Ima li netko iskustva s njim pa da me savjetuje.......... ;)
Sada nije tocno nis..
Pozz ljudi, vratija se Mario.....
Vidim ništa novog, osim nove svađe s PP-ima... ccc....
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=733404 ;)
Spravica je OK, vrlo upotrebljiva, samo sto sam ja svojeg malo zeznuo... :cry:
Malo me zeza interni disk (SSD), pa trenutno radim sa SD kartice. :(
BTW moj je crni jer je iz Slovenije, ali navodno tu u HR ima iskljucivo bijelih, pa ne znam od kud mislis nabavit pink... Osim ako ne mislis narucivat iz inozemstva.
Inace, ne znam jel znas, ustvari i postoje samo crni i bijeli. Na onim drugim modelima je samo gornji poklopac u drugoj boji, uredjaj je inace bijeli.
EDIT:
Zaboravi, sad sam vidio u Mikronisu da ima i pink. :)
A kad kazes da ti ga kolegica ima, pretpostavljam da si ga i vidjela uzivo, pa znas da je samo poklopac pink. :)
evo mene kod stare kad ono zyxelac slobodan ;D
Idem jest jer mi već pun ku....jednog oglasnika...da mi je znati koji kreten je zaslužen za autorizaciju oglasa nabio bi mu tipkovnicu u šupak..:angry: :angry:
Više se ne vraćam danas...:wave:
Pozz Gorane, prijatno :notooth:
Idem i ja jesti.