a onda moja greška....ovih dana imam samo "one" misli u glavi....:notooth:
Printable View
Danas je tulav dan....eo pocela kisa padat i grmit...najradije bih ga prespavo grr
EVO DOŠAO DOMA,PISALI MALU MATURU(OVO JE JOŠ PROBNA),BILA TESKA PREPISIVAČINA,NAS U RAZREDU CUVALI DVA PROFESORA KOJI MRZE PRIMORCA(ZOVU GA ZAMORAC) I SVAKI NAM ZADATAK RIJEŠILI!!!!:crazy: :wall:
isljuci caps
I ja isto. Još uvijek mi se oporavljaju od tutnjanja sinoć do 3 poslije ponoći :p
pozdrav svima...
evo, umjesto da učim, malo igram Manager 2008... ;D
i dosađujem se usput... :p
CCC, kakva dosada uz Menadžer :p Nema te dosade koja bi me odvojila od menadžera 2008 :p
Ajd Turbo-Maco ne zahebavaj... ;D :p
inače, jesi zvaršio fax?
Biži ća kmico...jer došao je Ico.... :notooth:
:p Pa ne zajebavam, samo kažem ono što bi netko normalan napravio :p
A nisam ga ni svario ni zvario ni zvaršio (štagod to bilo ;D) jer još nisu rokovi...a nije to tak lako. Treba završni pisat kojih par mjeseci :p
Pa da...tak nešt :p
A hebiga, mislim da neću proći ove osnove Linuxa ;D Preteško je ovo za mene :p
evo i mene prvi put kod vas,pokosio sam travnjak cca 15x50metara,bacio KAN na 2 jutra pšenice ručno i sad sjedim na poslu uvaljen u fotelju i gledam kako ljudi prolaze ispod mog ureda.
Step into my office :D
Ja još 4 i seminar i završni :D
nema tu blizu- daleko, ne smije ni pomislit na tuđe cice, a kamoli otić k drugim cicama..nema više cile mile :notooth:
Teških obveza...a ja idem nešto jest u SC :D
Gorane, dosta bludničenja okolo... :p
good morning ... :comp:
i tebi :wave:
o cijim sisama se prica ovdje? :p
ne znam :dunno:
Reci ti nama. ;D
tko? Što? kako? gdje? kamo?
kakve sise se tu spominju!? to ziher mala nešo tu piše... ;D :p
3 iz bozanstvene komedije...bezveze...htio sam 4...iako neznam ni kako knjiga izgleda, al znam nabrojat di se sve moze prepisat ;D
i tak, sutra kemiju moram odgovarat...pfff
dao laptop u sve oglase..ocu novi smrc :(
gledam dnevnik
predsjednik i ja se u svemu slažemo, osim u nekim stvarima se ne slažemo ali tu se ne svađamo
:lmao:
pa ebemu miša, sanader ccc :lmao:
to bi bolje moja babica rekla...:notooth:
hm, mala, ako me sjecanje ne vara, ti si glasovala za njega?!
je, kaje sad? kaj ste htjeli, to ste i dobili..
but okay, rekli su mi da ce mi lomit udove zbog politike na forumu.. pa necem vise.. volim svoje udove.
baš je car :notooth:
počinjem prepisivati maturu . . . :notooth:
biti će to duga noć . . . :D
inače, kupio si danas pederušu, baš sam zadovoljan . . .
tražim još kapu i cvike . . . ;)
došo s posla., hladimo sve u 16 :D
odoh pod tuš
Ima prednosti kada ti draga radi u trgovini, gratis piva na male kamare ;D
Pijem pivce, mirim živce i slažem komponente za svoj PC (po već 55-i put :) )
Bok i pozz....
pogodiću
crna lacoste
:D
a di je ona tvoja futrola za cigarete? :D
http://img148.imageshack.us/img148/3...1214at8.th.jpg
evo . . . ;)
kad si me vidjela mogla si se i javiti . . . :D :notooth:
Ne radi ti bbbrljo link.....
aha, fora je i ova...
ove su mi smješne kod muških, gro mojih frendova ima te torbice i s time van ovo ono...ima takvih pradinih , isto nisu loše..
ja sam svom muskom kupila za rodjendan crnu lakosticu al ne ovakvu kakvu brljo ima, nego bas onu pederusu ;D
djubre malo, jos je ni jednom nije nosio ;D kaze, ceka ljeto kad ce furat hlace bez djepova..
pa ovo ide prek ramena, opet su ti ruke slobodne :p
@LaLuna: da ti možda nisi svome kupila ovakvu pederušu:
http://salji.com/files/swgfo55zn5ld1jj4x45b_thumb.jpg
ja sam zamalio dobio ovakvu kakvu si je brljo uzeo, ali sam se na vrijeme umiješao... ;D
lol, Ico
jeste, dabome
takvu ;D
Kad meni nitko neće kupiti ja se povlačim i odlazim...;D
Nije uhvatila me takva glad da ću početi grijati miša sa upaljačem dok ne dobije hrustavu plastiku i onda ću ga zmazati...:notooth: :D
jedem kifle... i trazim si nove cvike
amajketi, brljo, parfem?!
pa to ni ja ne nosam sa sobom, a imam torbicu koja ekšli nije torbica vec torbetina i ovece dijete bi u nju stalo. uz sve moje stvari, of kors ;D
ma tko je vidio nosat kondome okolo. pih! zar u ovoj drzavi cija vlada potice natalitet!? e moj brljo, da te sanader cuje..
;D
Brljo ne voli drkat u prazno pa stavi kondom za dozivljaj ;D
e zna ko di se mogu narucit ćevosi al da nemoram ko u rubelju narucit za vise od 50kn, tj da ima free dostava...?
i da jel zna ko kakvu stranicu da mi ocjeni komp ko sto vista radi?
Ne .
evo me samo nakratko . . .
idem rješavati dizajn, onda u školu, iz škole na tekmu, a navečer na posao . . .
it`s going to be a long day . . . ;)
pozz :wave:
Eo slušam balaševića baš mi pašu njegove pjesme danas..
bok... čevapi...sad sam gladan...
bok ^^
uglavnom otiso sam na klopa.hr i sve cevaparnice xD su u savskoj i okolica tak da ne dostavljaju kod mene...briem da jedini rubelj dostavlja u novi zg a oni su gamad... :(
tak da sam narucio iz glorije pizzu, skupa je al dobra...ona iz kuma mi se zgadila vise...
Vi i vaše jelo....moram sad ići jest....:D
:wave:
Pa zar ti ne dolaze u sanducic oni razni spam letci od raznih pizzerija, pecenjarnica, cevaparnica i slicnih?
Meni dolaze, bez toga ne bih ni ja znao odakle da narucujem. :)
A ti koji ti ostavljaju to u sanducicu su najcesce iz kvarta ili dosta blizu, ili imaju dostavu do tebe (inace ne bi bilo smisla da ti ostavljaju letak ;) ).
Hm, da, jelo... Idem ja na rucak. :eat:
Sretno na kemiji. :hrv:
Ja bi danas trebao pisati grčku umjetnost iz hrvatskog, ali me nema zadnjih 4 sata nastave jer idem na nastup u Sv. Ivan Zelinu s HKUD-om Petar Zrinski. Kak je život lijep... :respect: odnosno nije... :angry: Imam dvije dvojke i jedinicu iz latinskog, a u petak roditeljski... :cry:
aj budes ispravio ;)
idem, pozz
Balkanac ne želi ići na popravni u 4. srednje. Mora ispraviti još samo 5 predmeta ;D