Danas je tulav dan....eo pocela kisa padat i grmit...najradije bih ga prespavo grr
Danas je tulav dan....eo pocela kisa padat i grmit...najradije bih ga prespavo grr
EVO DOŠAO DOMA,PISALI MALU MATURU(OVO JE JOŠ PROBNA),BILA TESKA PREPISIVAČINA,NAS U RAZREDU CUVALI DVA PROFESORA KOJI MRZE PRIMORCA(ZOVU GA ZAMORAC) I SVAKI NAM ZADATAK RIJEŠILI!!!!![]()
![]()
isljuci caps
I ja isto. Još uvijek mi se oporavljaju od tutnjanja sinoć do 3 poslije ponoći![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
pozdrav svima...
evo, umjesto da učim, malo igram Manager 2008...
i dosađujem se usput...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
CCC, kakva dosada uz MenadžerNema te dosade koja bi me odvojila od menadžera 2008
![]()
Ajd Turbo-Maco ne zahebavaj...![]()
inače, jesi zvaršio fax?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Biži ća kmico...jer došao je Ico....![]()
Pa ne zajebavam, samo kažem ono što bi netko normalan napravio
A nisam ga ni svario ni zvario ni zvaršio (štagod to bilo) jer još nisu rokovi...a nije to tak lako. Treba završni pisat kojih par mjeseci
![]()
Pa da...tak nešt
A hebiga, mislim da neću proći ove osnove LinuxaPreteško je ovo za mene
![]()
evo i mene prvi put kod vas,pokosio sam travnjak cca 15x50metara,bacio KAN na 2 jutra pšenice ručno i sad sjedim na poslu uvaljen u fotelju i gledam kako ljudi prolaze ispod mog ureda.
Step into my office
Ja još 4 i seminar i završni![]()
nema tu blizu- daleko, ne smije ni pomislit na tuđe cice, a kamoli otić k drugim cicama..nema više cile mile![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Teških obveza...a ja idem nešto jest u SC
Gorane, dosta bludničenja okolo...![]()
Bookmarks