također sve pohvale članu rapajic st, preporučam :klap: :klap:
Printable View
Trgovao sa BlueDevilom, prošlo sve da nije moglo bolje! Nadam se da je i on zadovoljan! Sve preporuke! :thumbup:
Trgovo sa clanom _GT nasli se u Zg on me malo pricekao dok sam bio u skoli obavili posao!
-Crna maska za N70
-preporucujem ga za trgovinu!
trgovao sa clanom chingy_os, nema ga bas na forumu, ali ako budete imali posla s njim, lik je ok, sve po dogovoru:spin:
Trgovao sa clanom Tito Puentes, sve 5/5
Isto tako... Brzo, pošteno i učinkovito... 5/5 :klap:
Trgovao sa Blozerm zamjena moba sa moje strane sve 5/5.
Dosta smo na povjerenje išli što mi se sviđa.
preporuka za njega izvrstan dečko:beer: :beer: :beer: mada ne pijem........
trgovao sa clanom ilordan, dogovoreno sve u 10 min, za dobru cijenu, svi sretni i zadovoljni. preporučam:spin:
trgovao sa članom ljevi, sve pohvale, čak me odpeljao s autom do kuće..... ocijena 5/5
trgovao s clanom hercvu i sve super proslo. preporuka.
trgovo sa članom omahen,sve preporuke,svaka čast,sve 5/5
p.s. još jednom hvala što si došo u zg
poslovao opet sa MARINom sve proslo kao i inace, sve preporuke
Trgovao sa Rebbitom,sve 5.
Takodjer sve pohvale za The No :)
Trgovao sa clanom Scitec, izasao mi je u susret, posao odlican, sve preporuke :klap:
poslovao sa Predatorom! Brzo i efikasno.
Ocijena 10/10
Moja preporuka :)
Trgovao sa robby_"5 i sve super
trgovao s turandom, vatrogascem i danas s bm0021.....sve proslo kako treba,:thumbup:
trgovao s članom "Vale" i sve prošlo OK i pošteno.Preporučam
Nakon dogovora sa članom http://cafe.mobil.hr/member.php?u=7410 cobra111,o prodaji slušalica za mob,on se na moje upite ne javlja a i rijetko ga se vidi na forumu.
Ako možda netko ima njegov broj mobitela ili ga pozna bilo bi poželjno dobiti njegov broj.
Za sada ne preporučujem trgovanje s dotičnim članom.
trgovao sa članom bobikobic sve 5:klap:
Evo mozda ce se Tommek naljutit jer nisam u pravu ali ovako stoje stvari.....
Poslao sam mu e700 prije otprilike 2 mj da vidi on dal mu pase flat kabl (dal je u funkciji) pa ak je onda bi ga uzeo i ja misleci da je on kao ti vec ima staza na forumu posaljem mu to i ocekujem nekakvu odgovornost...
Nakon mj i pol kad ga pitam kaze da je skroz zaboravio na to na servisu i kaze da ce poslat kroz 2 dana kao da je flat riknuo...
OD te posiljek nakon 7 dana nis na msn-u me izbjegava cini mi se...
I neznam sto misliti o njemu...
Evo zvao sam i kaze da je poslano prije 2 dana sad ako ne stigne predlozit cete mi sto da radim a ako stigne opet krajnja neozbiljnost....
Tommek :thumbdown
Qwasy6 je ok momak, sve po dogovoru, i ocjena 16/15
Poslovao sa bubAmeZhivot , dosao prerano otisao prebrzo:spin: , hehe, salim se , sve korektno, nisi nista zaboravio, sve:thumbup:
Trgovao sa SunBlade, sve 5, ja njemu poslao mob, on dobio mob, platio na racun i sve rijeseno po dogovoru.
Zaboravio napisati, trgovao s članom perisa, sve prošlo super, moja preporuka!
Poslovao s članom zweitakt i sve 5...preporučam
Poslovao s članom Renci...s moje strane sve 5, išli na povjerenje, svaka preporuka! :thumbup:
Poslovao sa Imaticom sve proslo po dogovoru, preporucam:)
Poslovao s članom refugee, s moje strane sve 5...
Ja sam malo zeznuo jer sam mu zaboravio donijeti kabel za mp3, ali dat ću mu ga u ponedjeljak, moja greška i moja iskrena isprika! :thumbup:
Poslovao s članom gjuro76, sve 5:thumbup:
Boss212 mi prodo Samsund D500
Sve super..sve 5..nikakvih problema i slično...mob radi sve ok :)
preporučam :D
TITAN mi poslo prednju masku za radio..sve super šljaka..radi..
isto 5..preporučujem :D
Domba takoder sve 5, preporucujem
Zajeb mjeseca: trebao sam poslovati sa članom: El Nino. U pitanju je bila kupovina (s moje strane) mp3-a. Pošto nisam iz Zagreba dogovor je bio da me sačeka 2-3 dana i čovjek je rekao da 100% čeka. kako bih skupio dovoljno novaca jer je napomenio da mu treba kesh prodam svoj skoro nekorišteni mp3 u bescjenje i prođem tako da dotičnog člana zovem na telefon nekoliko puta te se nije udostojio niti javiti...
:thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown
Toliko o važnosti staža na forumu...
trgovao s scorpionom ..sve 5,jos mi i kartica ostala u mobu,al posto je bilo manje od 100kn na njoj isao sam je vratit...:spin: salim se ,sve 5..
i uspravo trgujem s cavtatom ja njemu uplatio na racun, sad cekam mob..valjda nije razbio display pa da odugovlaci:spin: :fried:
Trgovao sa Hoc-om i sve 5
To mi je reklo već par ljudi, pogotovo novih članova i gotovo UVIJEK sam izvukao deblji kraj...eto, uletila mi je ponuda i prihvatio sam je, nisam imao izbora...mislim da se ljudi ipak ovdje moraju profilirati i iskazati da bi stekao određenu dozu povjerenja...
Istina, rekao sam da ću ti ga čuvati, moja greška...da se radilo o nekom starijem članu, kome vjerujem, sigurno bi ga čuvao, ali na temelju prijašnjih iskustava postupio sam na temelju vlastite intuicije i očito sam se zeznuo...još jednom, sorry...
: pa kad nisi otvori navedenu temu u chataonici ( kako si već jedamput napravio :deal: ) moram onda ovdje nešto komentirat .
aha , ti si "stariji" član pa možeš izigravat druge , ono ćovjek je prodao mp3 da kupi tvoj a ti zaj... , još je rekao da si mu obećao , drugi put kad el nino nešto obeća i ako ste odnedavno član na forumu možete raćunat da će vas zaj.... i ono najbitnije---> kasnije se isprićat zbog svoje pogreške .:) bravo :klap: :klap: :klap:
ovo neću ni komentirat :thumbdown
Nisam se mogao javiti čovjeku na mobitel, ali sam mu poslao na forumu privatnu poruku, što znači da sam mu javio! Drugo, nisam znao da on ide prodavati svoj mp3 player da bi kupio moj i nisam mu niš obećao, nego je on rekao da će me nazvati u nedjelju, ponedjeljak i onda ćemo se dogovoriti...osim toga, navedeni član i ja smo se dogovarali duže vrijeme u vezi tog mp3-ja i stalno se premišljao, tako da mi nije bio garancija da će ga uzeti...osim toga, samo mi vi nemojte soliti pamet o neprofesionalnosti, molim lijepo...
Trgovao sam na forumu sto puta i već sam si predočio sliku o trgovanju s pojedinim osobama, pogotovo novim članovima, koji se uredno odluče na trgovinu i u zadnji tren odustanu...******, imam takav stav i kaj sad...
Ima ljudi s kojima se zbilja može sve dogovoriti i to brzo, a ima i nekih s kojima se natežeš 3 dana jel bi il nebi nekaj kupili...jebala te takva trgovina...to mi je dovoljno da zaključim na temelju iskustva da kupac najvjerojatnije neće kupiti proizvod...
dal to misliš na sebe , jer negdje u 9 ili 10mj. prošle godine smo se dogovarali oko zamjene tvoj d600 za moju N6233 ( moja je bila izgrebana ) + moja doplata.. isto smo se dogovarali oko nalaženja .. komplicirao si do booola , malo bi pa malo nebi jer je ogrebana pa nisi siguran , pa da ja kupim masku , pa ovo pa ono .. i uredu na kraju nisi htio na što nebi sad ni rijeć rekao no da bi mi poslao nakon par dana opet poruku da bi ipak uzeo tu nokiu da ti se stvarno svidja i bla bla bla ... to da se nisi mogao javit na mob. je isto rekla kazala , neki ljudi ne vise na ovom forumu pa ti to nije opravdanje da si mu poslao poruku na PM :thumbdown
mislim da bi ovoga bilo dosta...:jehon:
otvorite si poseban topic pa se u miru tamo prepucavajte...
A ti si očito neki savjetnik na forumu...to kaj je bilo s Nokijom je iz razloga jer sam te lijepo zamolio da mi pošalješ slike na mail, da vidim koliko je ogrebana, a ti ih nisi poslao...
Stoga, idi gasit požare il kaj već, a ovo ovdje ćemo završiti jer mislim da nema smisla se dalje prepucavati...
Čovjeku sam se ispričao, jer očito nisu svi isti i sjebo sam se, tak da mi ne morate soliti pamet...ljudski je griješiti i nisu svi savršeni, zato postoje isprike...iskreno, krivo mi je, priznajem svoju pogrešku, ali ne mogu ništa promijeniti :(
Ovo je završena priča jer smo otišli u offtopic :closed:
nisam ih poslao jer nisam imao digitalac , no uredno sam se htio nać da ti je pokažem , isto tako sam te zvao a ni meni se nisi javljao
šta je ovo trebalo bit uvreda , ma možeš ti bolje el nino , iskreno ovo je bilo na razini mog nećaka od 5 godina :spin: ...
..................
EL NINO KAŽE:
Nisam se mogao javiti čovjeku na mobitel, ali sam mu poslao na forumu privatnu poruku, što znači da sam mu javio! Drugo, nisam znao da on ide prodavati svoj mp3 player da bi kupio moj i nisam mu niš obećao, nego je on rekao da će me nazvati u nedjelju, ponedjeljak i onda ćemo se dogovoriti...osim toga, navedeni član i ja smo se dogovarali duže vrijeme u vezi tog mp3-ja i stalno se premišljao, tako da mi nije bio garancija da će ga uzeti...osim toga, samo mi vi nemojte soliti pamet o neprofesionalnosti, molim lijepo...
Trgovao sam na forumu sto puta i već sam si predočio sliku o trgovanju s pojedinim osobama, pogotovo novim članovima, koji se uredno odluče na trgovinu i u zadnji tren odustanu...******, imam takav stav i kaj sad...
Ima ljudi s kojima se zbilja može sve dogovoriti i to brzo, a ima i nekih s kojima se natežeš 3 dana jel bi il nebi nekaj kupili...jebala te takva trgovina...to mi je dovoljno da zaključim na temelju iskustva da kupac najvjerojatnije neće kupiti proizvod...
Nakon neistina izrečenih od strane "cijenjenog" i "dokazanog" člana osjetio sam potrebu regirati. Krenimo redom:
EL NINO KAŽE:
Nisam se mogao javiti čovjeku na mobitel, ali sam mu poslao na forumu privatnu poruku, što znači da sam mu javio!
- malo naivno zvuči, zvao sam ga nekoliko puta tokom dana a poruku na pm sam mu poslao tek nakon što mi se nije javljao na mob. Znači nije se on meni javio već ja njemu te je tek onda odgovorio
EL NINO KAŽE:
Drugo, nisam znao da on ide prodavati svoj mp3 player da bi kupio moj i nisam mu niš obećao, nego je on rekao da će me nazvati u nedjelju, ponedjeljak i onda ćemo se dogovoriti
- još veća laž, dobro je znao da ću prodati svoj mp3 jer smo o tome razgovarali preko PM, trebala je biti zamjena moga mp3-a uz doplatu ali kako je naglasio da mu treba lova javio sam mu da ću prodati svoj i isplatiti ga u gotovini u cjelosti
- dovoljno je pogledati post El Nina u oglasniku za prodaju svog mp3-a da se vidi kako je izričito napisao da se dogovorio 100% i dogovor je bio da ću ga u nedjelju nazvati (kao što sam i učinio) da se dogovorimo gdje i kad ćemo se naći a ne da vidimo hoće li biti šta od trgovanja...
EL NINO KAŽE:
osim toga, navedeni član i ja smo se dogovarali duže vrijeme u vezi tog mp3-ja i stalno se premišljao, tako da mi nije bio garancija da će ga uzeti...
- istina je da smo se dogovarali ali nije istina da sam se ja premišljao, onoga trenutka kada sam smatrao da je cijena postala realna odmah sam nazvao člana i dogovorio kupnju, nije istina da smo se navlačili jer sam ja samo pristao na cijenu koju je El Nino sam ponudio!!!
=> Na kraju bih samo rekao da sam ogorčen razlozima koje navodi, usto primjetio sam da je prodaju obavio sam dan nakon što sa sa mnom dogovorio što znači da mi je mogao javiti. U tom slučaju ne bih prodavao svoj mp3 i sve bi ostalo na malo nižoj razini (ne)profesionalnosti dok je ovako sve skupa ispala velika bezobraznost od navedenog člana
El Nino: :thumbdown :thumbdown :thumbdown
Znam da je off.......ali ne mogu si pomoći......BRAVO za Vatrogasca!!!
Ovo je samo dokaz o ozbiljnost nekih "STARIJIH" članova foruma.
Svi mi griješimo, ali ona fraza "sorry......za*ebo sam" , često nije dovoljna.....
i stvarno mi nije jasno kakve su to predrasude o novim članovima na forumu,
pa ako su novi na forumu ne znači da su neozbiljni,ili da se nikad ne drže dogovora.........pa svi ste vi nekad bili novi,i jeste li se puno promijenili glede
toga.................vjerujem da niste,to je do čovjeka ,a ne do staža na forumu.
Samo kaj je stvar kaj je meni prvi puta da sam nekog zeznuo i ispričao sam se, a i naveo sam razlog zašto sam tako postupio...vama očito treba nacrtati neke stvari...
Mislim da mogu i ja jedanput pogriješiti, ali barem priznajem svoju pogrešku i kaj sad...nisam tip osobe koji stalno nekog zajebe i ovo mi nije praksa...ne znam kaj bi trebao napraviti ak vam isprika nije dovoljna...
I uopće ne znam kak se usuđujete napadati me... :wall: :wall: :wall:
Praksa je da kad netko nekaj zezne da se ovdje izvalči...ajde neka netko kaže kaže da li se izvlačim ili sam priznao svoju pogrešku i ispričao se...
A kaj se tiče novih članova, dogodilo mi se sigurno 5-6 puta da sam već sve dogovrio i onda je dotični član odustao, ali nisam smeće da ću svakog zbog toga tu okaljati...
I sad ja napravim neku glupost i odmah je smak svijeta...
Ljudi malo se skulirajte, a nemojte se ponašati ko da vam je koeficijent inteligencije jednak sobnoj temperaturi... :thumbup:
P.S. kaj se tiče da je rak21 rekjao da će prodat svoj mp3 i kupiti moj, to nije rekao. Istina, bilo je govora o zamjenu uz njegovu doplatu, ali o tome da prodaje mp3 da bi kupio moj nije rekao ništa... :(
Osim toga, jel tko tebi kaj napravio, kaj moraš biti svakom loncu poklopac...ubacio si se u ovu raspravu da te nitko niš nije pitao i samo si počeo soliti pamet sa svojim pametnim izjavama...ovo te se ne tiče...
Al vidim da je to postala praksa na forumu da su moderatori na piku i da čim naprave nekaj kaj se drugima ne sviđa, odmah dignu buku oko toga...moje mišljenje je da je bilo i drugih slučajeva na forumu, pa i podvala pokvarenih mobitela i slično, što je puno gore od ovog mog postupka, pa se tome nije pridalo ni pol posto pažnje koliko ovoj situaciji...
Ja sam svoje rekao, pogriješio sam, krivo mi je, očito sam krivo procjenio situaciju na temelju prijašnjeg iskustva, ispričavam se svima i neće se više ponoviti! Kao što rekoh, mislim da imam pravo pogriješiti... :thumbup:
nema to veze sa ostalim moderatorima ni trunkice :nono: i nemoj se na to izvlaćit :cry: , nego hoću pokazat da nisi "svetac" :angel: kakvim se prikazuješ , a i zašto se nebi ubacio u raspravu ,šta je zabranjeno ... i barem u svojim postovima ne posežem za uvredam na raćun nicka ili posla , i ne govorim kolika je nečija inteligencija , jer bi ja za to dobio oćito BAN. :thumbdown
poslovao sa Yo!Gurth-om! Sve prošlo u najboljem redu na povjerenje. Moja preporuka!
Ocijena 11/10 :D
Ja nisam nikog vrijeđao, a ak si ti to shvatio preosobno, ne znam kaj da ti velim...samo mi je glupo kaj se zbog takve stvari diže takva prašina, a bilo je i puno gorih stvari mkoje su prošle gotovo nezapaženo...osim toga, ja ne kažem da sam ikakav svetac, nego sam priznao svoju pogrešku, a ak me ti doživljavaš ko sveca tvoja stvar...
A pogotovo me ti nemaš pravo napadati jer ti nitko niš nije napravio niti te zmuljao, a ponašaš se ovdje ko Melani Vukmirica...razumijem da je prevareni član ljut i ogorčen i ispričao sam se...on ima razloga napadati me i reći kaj sam napravio dok tebi NITKO ne daje to pravo, malo si se umislio previše...
Ti očito ne shvaćaš kaj znači kad netko prizna pogrešku i ispriča se nego ti je očito užitak maltretirat ljude :wall: :wall: :wall:
Nisam rekao da mi se ne smije prigovoriti, al ti prigovaraš već cijelo prijepodne i podne, u tome je poanta...očito nemaš pametnijeg posla u životu...baš provociraš i glumiš pametnjakovića...
ovo je stvarno glupo....je da je smjesno citat,al kolko of topic postova...valjda ce se to obrisat,dovoljne su 2poruke da se vidi sta je bilo i ostali ce procitat...ne treba se tu filozofirat jer onda bi svaka trgovina mogla imat svoju pricu...
da,i trgovali ja i qwasy s s.silvom prek poste...uplatili novac na racun on poslao i sve super,skuzio i kak radi:thumbup:
Trgovao sa S.Silvom prek pošte...sad čekam samo da mi stignu novci...s moje strane sve 5, brzo se dogovirli, otišao na poštu, poslao...nadam se da je i on zadovoljan! :thumbup:
trgovao sa Dubravom i El ninom sve 5!:) :thumbup:
Trgovao sa članom khideg,sve prošlo za 5,itekako preporučam...
Evo,moja prva prodaja na forumu i nije prošla najbolje,pošto sam optužen da prodajem ukradeni telefon. Na sreću,raščistio sam to s dotičnim članom,ali je svejedno bilo stres. Ja znam da je moj obraz čist,pa me tako nešto prilično pogodilo. A za dotični telefon mogu jamčiti
ispričavam se na pogrešnoj optužbi.
Trgovao sa vatrogascem1, sve 5, covjek se drzao svog dijela dogovora, svaka cast i svaka preporuka:beer:
Trgovao sa clanom Darkovsky, dogovorili smo se za s35 i dva punjaca za 40kn, prodavao sam ga za 60kn, ali sam njemu sam odlucio spustit na 40kn, na sto me on pito moze li za 30kn:cube: , ja sam rekao da ne moze i da je i ovako predobra cijena... kad smo se nasli reko sam mu da cu mu jos dati i auto punjac, on je tada rekao da ima samo 30kn kod sebe i da ako moze tako:lmao: :lmao: , ja sam se nasmijao:lmao: i rekao da moze..na to je on iz svog novcanika izvadio 40kn i pitao me imam li mu 10kn za vratiti:lol: :lol: , ja reko da nemam i on je na to reko da mozemo otici u menzu ili na kiosk pa da mu razmjeni:lol: :lmao: tu je vec bio lom, pa sam zamolio prijatelja da mu da 10kn, on nije imo drugacije nego kovanice, ali Darkovsky se nije bunio:licklips: !!!Jos kad sam shvatio da nemam auto punjac nego samo onaj nastavak za struju reko sam mu da cu to bacit, a on je reko da ce on i podigao ga je sa poda i nestao:notooth: :lmao: :notooth: :lmao: osjecam se prevarenim, ali barem smo vristali od smijeha 30 minuta u menzi, i ovo je prica koju nikad ne cu zaboraviti, hahahahahahahahahahahahahaha:wstupid:
:lol:
:lol:
lol ova je dobra:lol:
P.S. mozhe te bit sram zato jer sad svi vide da se pogu posrat na tvoju rjech sramota,obechash neshto chovjeku koji proda svoj mp3 i zaje..sh ga ono u stilu novi je chlan,a kad njima nesh obechajem to je koda im prodajem lovachke priche,i to radi jedan moderator ma ajde molim te skrij se u mishju rupu mislish da je dosta to shto si reko chovjeku sorry ma daj jbt chovjek je prodo svoj dosta dobar mp3 da ga tako ........ ma nemam vishe komentara...:(
evo nije direktna prodaja, ali slicno :) Nasao sam si mobitel u ZG, a posto nisam iz ZG nisam ga mogao nikako podici. Zamolio sam clana ravilov da mi pomogne. Covjek je izasao s posla danas da se nade s tipom sto je prodavao mob, pokupio mob i popodne je opet izasao ranije s posla da mi stigne poslati mob busom. Sve pohvala navedenom clanu koji ima moje najvece postovanje :thumbup: Svaka cast ravilov i jos jednom, HVALA
imatić,našao sam račun danas od m2 ak ti treba,javi
+xianfu po 5 put sve5 još mi je u susret izašao...preporučam:beer:
Trgovao sa clanom vladobrad, sve 5, odlicna kupoprodaja po drugi put.
ecstasy aka ex-->I meni se dogodilo slično.Nisam htio ništa pisati ali potaknut tvojom pričom..Neću nikoga imenovati niti spomonjati ičiji nick ili slično(nije vrijedan toga)..Ja sam imao dogovor sa isto jednim dugogodišnjim članom koji uživa 'povjerenje' i trebao bi biti primjer na forumu(ovim ga putem pozdravljam-zna on o kome se radi)..izigrao je dogovor nakon što smo se dva dana dogovarali(razlog tome dizanje njegove cijene za jb****100kn)..da bi na kraju rekao da je cijena skočila naglo gore i da mu ''treba još para''(citat).
Zato ovim putem savjetujem sve ljude koji žele nešto pošteno obaviti na forumu neka pripaze.Nema tu tko je duže na forumu pa je 'pošteniji'.
Ima ljudi koji su govna bez obzira na to bili oni 'tek rođeni' ili neki opasni moderatori.
Ovo što si ti naveo stoji.I onda netko takav glumi nešto na forumu,pa kad kažeš nešto odma prijetnje(jer su kao moderatori).
Umjesto da budu primjer...ma sramota.
''Pazi kako razgovaraš sa starijim''-->daj molim te!!nema tu stariji, mlađi...Nakon takvoga nečeg krajnje neljudskoga(ne znam kako bi tu sramotu drukčije nazvao); dotični forumaši imaju obraza stat na forum i o tome onako s visoka.Sramota..sramite se!!!
Kad je 'ecstasy aka ex' toliko malđi..ja sam onda stariji pa ti ja kažem:Pokrij se po ušima i šuti.
I nemoj slučajno sada imat obraza pa mi prigovarat.
Znaš što ivstojic, otkad si na forumu samo pišeš gluposti, nisi imao valjda niti jedan konkretan post, zato bolje šuti...
Kaj se tiče ove situacije, zbilja ne znam dokle će se to protezati i kaj bi više trebao napraviti, ali zbilja ste bezobrazni, to je sve kaj mogu reći!!! Ovakvo ponašanje već ide vama na sramotu, jer sam ja svoje rekao, ispričao se, a vi se i dalje bahatite!!! :wall: :wall: :wall:
P.S. ispričavam se na ovakvom razgovoru, ali nekim ljudima se neke stvari ne mogu objasniti i to mi diže tlak...
Lijepo ponasanje.
Gle ja sam svoje rekao...a ovo da serem govna...o.k. serem ih.. i da kurčim se ako ti tako kažeš....i sta???oću dobit ban??ili cipelu sa foruma??Pa dajte mi ju onda više!!!!!!!
Ne znam šta si se sada uvrijedio kao da je cijeli post išao tebi.Ogorčen sam na neke postupke ljudi ( naglašavam ljudi; ne samo ''el nino-a'')..i to je to.
u čemu je problem??
shvati samo kada te netko zajebe da sorry nije dovoljno..kužiš??
I normalno onda da ne kužite kako je toj osobi kad se vama to nije dogodilo.pa kada dođe ovakav post od nekog ogorčenog svi se čudite koji debil je ovo napisao.A kako bi ti reagirao???pogledaj i drugu stranu priče...
gle ako kazes ime toga clana, znat cemo na koga treba pripaziti, ovako ispada da se trebam paziti svakog, a to onda ispada kao da kupujem i prodajem preko oglasnika, sto nije tocno... ima clanova na ovom forumu sa kojima sam poslovao i ne mogu reci nista lose o njima, ja sam ih sve nabrojao vec ovdje, imenom tako da i drugi znaju, ovo sto si ti napravio mi bas i nije pomoglo, tako da reci ime tog clana da svi znamo...
edit: stvarno bi se sve ovo trebalo smiriti, jer je preslo svaku mjeru, ako nista drugo trebalo bi pobrisat ove poruke koje nemaju veze sa temom
Mislim da je već svima jasno da je El Nino zasrao, mislim da je i njemu to jasno (čovjek se ispričao i rekao da je naučio na svojoj grešci, ja se nadam da je), i što je najbitnije mislim da je svima sad jasno da staž na forumu nema ama baš nikakve veze sa poštenjem i uspješnim poslovanjem.
I da, slažem se da ivstojić treba imenovati neodgovornog člana.
Ne kužim, jer mi je to valjda prvi put da sam nekog zeznuo i krivo mi je...
A to kaj otvaraš raspravu koja je već završena, to je još jedan od tvojih načina pisanja postova, jer očito nemaš pametnijeg posla na forumu...
Osim toga, kaj misliš da ja nisam bio zeznut...bilo dosta toga, ali ja neću nikoga javno linčevat ako za to nemam konkretan razlog...i ako te zanima bio sam u gorim situacijama nego kaj je ova...a sad ispadam zadnji idiot...
Malo si razmisli prije nego počneš pisati gluposti i stvari koje te se očito ne tiču... :wall:
kao što sam i napisao ne želim..to je bilo pa prošlo...ne treba mi da mi sada netko ide prigovarat da šta ja serem i da mi ne daj bože šalje neke sms-iće...
Potpuno te razumijem..ali eto shvati i ti mene.Jbg sorry.Poz!
ja moram priznati da sam isto ima neugodno iskustvo sa članom Elnino, jako djetinjasto ponašalje i svaki dan neke druge cijene i dogovaranja, na kraju nisam ništa kupio/prodao jer neozbiljno, ajd da je neki lik sa 50 postova,a ne moderator, to me jako razljutilo, no na kraju mislim da je sve u redu ali bi trebao malo razmislit što radiš, ja sam mislio da sam jedini da hoćeš zafrknut (da nekažem nekaj prostije) no vidim da se ekipa žali, nisam ništa htio postić ovim postom, samo sam htio olakšat dušu :D sori EL ak sam te ovim povirjedio ili nešto slično :) NHF
Da li ti je prvi put ili ne;mene ne dira.
A to što ja pišem po forumu nije tvoja briga.Ako vidiš da psujem i da vrijeđam možeš me kaznit i neču ti riječ reć'.Moji kao i svačiji postovi nekada su ozbiljni nekada zaje***(ovisi u kojoj mjeri).Može se svakom članu prigovarat na postove zbog toga po tvome.a to da ja nemam pametnijeg posla na forumu...kažem ti opet;pusti ti mene i moje postove,vjerujem da imaš drugog posla pa ga se drži.
Znam da sam se sada uključio u neku tvoju raspravu..al jbg!
Ostaj ti meni pozdravljen,šefe!!
ajmo smirit strasti svi, moj savjet vam je da procitate kako je prosla moja zadnja trgovina sa clanom sa foruma:notooth: , svi cemo se zajedno nasmijati;D (vjerujte mi) i prestati sa svadama:(
edit: na vrhu stranice je, sve je gola istina
Ja se bas ne slazem s ovom idejom jer da ga oda ispao bi tu neki cinker, smrad, tralala... i vjecno bi bio na meti njega i ostalih ljudi, a da se o moderatoru slucajno radi, brijem da bi dobio laganu cipelu s ovog foruma, kad tad!
@El Nino, nije da se petljam ali ocito ti se vec par puta omaklo da nesvjesno spalis ekipu tako da ona tvoja prica o stazu jednog clana a pogotovo moderatora definitivno pada u vodu! :mega:
Očito nije jedan grijeh..ima ih koliko vidim gore šačica
puno je lakse napravit sranje,a puno teze,za neke nemoguce,se poslije ljudski ispricati,zato nemojte vise el ninu zajebavat,ispricao se,pojeo vlastito govno kak se ono kaze,i zbog toga ga treba cijeniti,neki se nisu ispricali,a napravili su puno veca sranja,ja predlazem da se to vise ne provlaci dalje,jer raspravi nece biti kraja....
ps:ja kad sam procito ono"jel moze za 30kn,jel imam samo toliko,i onda vadjenje 2x20kn"doslovce sam se satro od smijeha,ja bi,kunem vam se bogom doticnom clanu poklonio sve i dao bi mu jos 10kn....
tolko je duhovito da granici sa realnoscu......:lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: