[GT-I9000]Samsung Galaxy S [ROM] CyanogenMod 10 [KERNEL] Semaphore 2.0.6s
**Ovaj tutorial/osvrt je isključivo za Samsung Galaxy S GT-I9000**
Pošto je Jelly Bean postao aktualna tema svih Android geekova, odlučio sam otvoriti temu posvećenu našem "želeastom grahu".
Naime, Jelly Bean je definitivno veliki plus za Google i njihov "Project Butter" jer omogućuje renderiranje CPU-a i GPU-a. Gledajte na to kao zajednički rad procesora i grafike koji tako rezultiraju bržim pokretanjem aplikacija, naročito se osjeti razlika prilikom zoomiranja u browseru.
DETALJNIJE: http://developer.android.com/about/v...elly-bean.html
Sam Jelly Bean omogućuje veliku fluidnost sustava (primjer kada želite "ugnijezditi" neki widget na svoj homescreen, a pritom imate već nekoliko ikona, on će ih sam pomaknuti i rasporediti tako da widget stane). Ta fluidnost u sustavu donosi i veliko poboljšanje samih performansi sustava jer je implementiranje tehnologije renderiranja omogućilo brzo reagiranje sustava, malo vrijeme odaziva, te jednu od meni važnijih stvari - SMOOTHNESS! :)
Sustav je toliko poboljšan da doslovno čak i ako ima laggova, neće ih primijetiti.
Mislim da bi bilo dosta za prvi post, sljedeći će se ticati instalacije Jelly Beana na GT-I9000. Naravno, bit će riječi i o samom odabiru kernela, launchera te nekih specifičnih aplikacija koje dolaze sa "želeastim grahom". :)
Za sada toliko, evo nekoliko screenshotova kako to izgleda u praksi: