Huawei U8650 - problem s touch screenom
Nedavno mi je puknuo touch screen od mobitela (nije bitno kako), tamo gdje sam ga kupio u alo alo nisu imali zamjenske touch screenove a i garancija se naravno ne prizna i da ih ima. Pa sam naručio touch ekran sa njuškala i brzo mi je stigao novi.
Mislio sam biti će lako sa zamjenom ekrana. Lako sam ga rastavio i odstranio puknuti touch (usput LCD je u normalnom stanju) i prislonio novi i prispojio ga, ne treba lemljenje - samo se spoji neki malo čip (ili što već na matičnu ploču). Zašarafio i spojio i touch screen mi skroz slabo reagira, a tipke na sučelju (one što svjetle) uopće ne reagiraju.
Moram jako stisnuti da bi reagiralo. Rastavio sam ga već nekoliko puta vrlo pažljivo, ništa s matične ploče ili ekrana nije oštećeno i nije mi jasno zašto ne radi kako treba?
Užasno me živcira, slanje na servis nekome je frustracija jel radi vlastite nekompetentnosti moram čekati i još platiti, i pitanje je u čemu će biti kvar ili što je dijagnoza.
Ima li netko iskustva za mjenjanjem touch scrrenova, na googleu nisam ništa pronašao u vezi huaweia.
Ako bi netko pomogao bio bih zahvalan. :smile: