Preporuka tarife i par pitanja u vezi prijenosa broja
Pozdrav svima.
Evo, pošto mi uskoro istječe gejasti ugovor kod t-mobilea, odlučio sam se prebacit skroz na tele2 čisto radi uštede.
E sada, htio bi da mi preporučite neku dobru tarifu koja će meni biti najoptimalnija.
Trenutno sam na flex obitelj 300 i imam 2 broja pod pretplatom, te jedan simpa broj koji koristi moja djevojka. Nas dvoje imamo skroz besplatne razgovore.
E sad, također bi htio preko tele2 da imam sa njom skroz cijelo vrijeme besplatne razgovore (normalno, uz uspostavu 25 lipa ili koliko već je), volio bi i neku opciju poruke koju mogu mjesečno aktivirati. I što povoljnije razgovore prema fiksnoj mreži ili prema drugom mobilnom operateru. Roaming usluga mi uopće nije potrebna.
Ja bi htio potpisati ugovornu obavezu na dvije godine ako je potrebno, a moja cura bi ostala na bonovima. dakle, ja pretplata, a ona bonovi.
Također, oboje bi si ostavili svoj broj i prešli na tele2. e sad moje pitanje. kad prebacujem broj, da li moj broj ostaje skroz isti kao u t-mobile, ili mi se ipak promjeni prefiks mreže.
npr, moj broj je 098xxxxxxxx trenutno, a kad se prebacujem, da li moj broj ostaje kako je ili poprima 095xxxxxx oblik? Da li je moguće uopće prebaciti broj da bude skroz isti?
Puno pitanja, ali vjerujem da će mi neki korisnik tele2 dati neki dobar savjet što da uzmem, jer se ne bi htio opeći sa nekom bezveznom tarifom.
Dakle, cilj mi je srezati troškove, koji su na t-mobile obavezno mjesečno preko 500 kuna, a ni sam ne znam gdje to potrošim. ok, čujem se često sa curom, i napravim desetak poziva mjesečno po max 5 minuta razgovora na fiksni broj. Mislim da je to stvarno pretjerano.
Pa eto, hvala na pomoći. :drink: