Zašto SE imaju tako loš video. K800 koji ima kameru 3.2MP ima jako loš video, dok neke puno lošije nokie imaju video od 640x480. Može se to nekako popraviti?
Printable View
Zašto SE imaju tako loš video. K800 koji ima kameru 3.2MP ima jako loš video, dok neke puno lošije nokie imaju video od 640x480. Može se to nekako popraviti?
AFAIK, ne moze.
A zasto SE ima takav video, morat ces pitati SE.
Mene recimo na mom K800 manje smeta "los" video (meni i nije toliko los, meni je skroz upotrebljiv) koliko los zvuk u tom videu. Sve nesto skripi, krcka, distorzija... :Puke:
na K800 video je isti kao i na K750. Mislim na kvalitetu kad se prebaci na komjuter. Totalno je neupotrebljiv i to mu je najveća mana. Da je 640x480 bio bi najbolji u klasi.
i na k850 ce biti samo 320x240,a zasto je to tako,tesko je reci.:cry:
w960 ima VGA video
Oh, hvala na savjetu, ne bi se nikad toga sjetio. :notooth:
Inace kad snimam film drzim mob u stilu kamere, znaci vodoravno, gumb od kamere prema gore, prst na gumbu. Znas vec kako to ide. ;) Prema tome je mikrofon skroz slobodan, tako da mislim da nije problem u tome, nego u premaloj frekvenciji sampliranja (8-11 kHz) te prevelikoj kompresiji zvuka. :creep:
I ja sam također negdje pročitao da ima QVGA video, i to u 15 fps. Probat ću potražit opet na netu.
EDIT: na ovom linku:
http://developer.sonyericsson.com/si...nespecs-z750wp
otvorite dokument o W960 i na stranici 30 piše.
K850 snima QVGA 30fps, a W960 QVGA 15fps.
Vjerojatno je i do formata zapisa.Koliko znam K800 snima u 3gp format , a ne u mp4 koji se cini dosta kvalitetnijim. Ne vjerujem da se moze puno uciniti da se poboljsa kvaliteta.
Heh, zashto SE ima slab video, zashto Nokia ima slabe baterije itd...itd.
Zato jer...ne zhele nishta popraviti sve dok im ne pochne goriti pod....gujzcom.
a nemože sve nekaj mora bit nedostatak