Kako kod vašeg auta funkcionira ABS u praksi, a kako bi trebao?
Teoretski znam kako to čudo tehnike radi, znam i da u nekim uvjetima radi otežano, ali danas sam se zapitao da li možda i ja negdje griješim kod kočenja..
Štorija bi bila: idealni uvjeti, suha cesta, nije bilo rupa, temp. sasvim ugodnih 20°C. Na autu su nove gume, neznam točno koje, ali nisu Eagle F1 :) Kako god, našao sam se u situaciji gdje sam trebao naglo zakočiti/izbjeći auto.. Kao i uvijek kad kočim, ne stiščem odmah do kraja, nego ajmo reć eksponencijalno. Brzina je bila oko 60 km/h, a auto je kod malo jačeg prikočenja praktički odmah proklizio naprijed. Uglavnom da sam nastavio kočiti otišao bi sigurno 3-4m predaleko, pa sam vjerojatno popustio papučicu i 'izbjegao soba'.. Hebat ga, kladim se da je u tom trenutku između nas bilo manje od pola metra.
Kolko sam informiran, a pročitao sam na mnogo mjesta da je u tim situacijama najbolje stisnuti do kraja.. ABS bi se odazvao vibriranjem papučice i stvaranjem neobične buke - ja nisam osjetio ni buku ni vibraciju :-/ Auto je tehnički ispravan, Hundai Getz onaj stari model..
E sad mi vi recite da li ja griješim i gdje, gdje je taj ABS bio, ima li nekih pravila kod kočenja, možda imate sličnih iskustava..? Ah ta tehnologija :rolleyes: