Imaš li instaliran Superuser/SuperSU/neku drugu root app?
Kad stisneš "check", jel ti iskoči popup za dopuštenje root dozvola?
Opiši detaljno što se desi kad stisneš "check".
Prema uputama napravljen je root Galaxy S4 sve je prošlo ok međutim kada instaliram Root Checker aplikaciju kada je otvorim i u prozorčiću " Verify Root Access" kao resultat mi piše "Sorry! This device does not have proper root access".
U čemu sam zabrljal!
Pitaj jer bolje je biti glup pet minuta, nego cijeli život.
Imaš li instaliran Superuser/SuperSU/neku drugu root app?
Kad stisneš "check", jel ti iskoči popup za dopuštenje root dozvola?
Opiši detaljno što se desi kad stisneš "check".
Ako mu nije ništa iskočilo onda ga nije rootao...
Kako si rootao mob, jel si flashao prerooted ROM ili si flashao recovery preko Odina?
Imam Superuser iskoči mi prozor "Install i onda The Superuser binary (su) must be updated.
Please choose in installation method.
Recovery mode installation is recommended for HTC devices.
Tri mogućnostu Prekid Recovery Install i Install
Kada stisnem Install dolazi poruka:"There was an error installing Superuser. Please send a log of the error to the developer" i OK.
Kad stisnem OK dolazi :
There are currently no Superuser app policies.
A root sam radio kao na linku sa You tube:https://www.youtube.com/watch?v=BoHSesWTP5U
Pitaj jer bolje je biti glup pet minuta, nego cijeli život.
Pozdrav Svima!
Ovako kupio sam novi galaxy s4 i našao sam tutorial na internetu kako napraviti root na njemu, na ovoj stranici
http://gs4.wonderhowto.com/how-to/ro...i9500-0146685/ sam našao tutorial
Sve sam postupke pratio i radio kako piše i završio cijeli postupak ali imam problem
kada pokrenem SuperSU traži me da ažuriram SU binarni i odem na nastavi i piše mi instalacija nije uspjela, verzija SuperSU je 0.99, nakon toga sam probao ažurirati SuperSU preko marketa i nakon ažuriranja kad pokrenem SuperSU piše mi "There is no Su binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem! If you just upgraded to Android 4.3, you need to manually re-root - consult the relevant foeums for your device!
Sad što mi je činiti dalje!
Pozdrav
Prvi put sam uspio instalirati ClockworkMod Recovery v6.0.4.4 hoće li biti šta ako sada napravim ponovo root, ali nekom drugom metodom, jer sam tek sad shvatio da je ono bilo za i9500 a moj je gt-i9505
Bookmarks