POIplaza je jedna od najvecih baza GPS podataka, na kojoj mozete besplatno traziti, izradjivati, uploadati i downloadati POIs selektirane prema zemljama i kategorijama za PNA, PDA ili aplikacije navigacija za mobilne telefone.
POIplaza sadrzi 2.621.779 POIs iz 170 zemalja u 1 528 kategorija u 17 formata. Za download je potrebna besplatna registracija.
poiplaza.com
Podrzava slijedece navigacije:
Becker, iGO-MioMap, Navman, Destinator, iGO8, Pocket Driver, Garmin, iGO Amigo, GoClever, Magellan, Macrom, Sygic, Google Earth, TomTom, Mireo..
Zadnji uredio hrc50 : 31-12-2009 u 18:50 Razlog: ubacena slika
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
da i sta s time kako to ufurat u fon i da radi??
Ovisi o navigaciji koju koristiš. Pogledaj po temama o navigacijama kako ubacit POI (point of interest). Nije kod svih isto.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
baš sam gledao sinoć. Npr. za iGO na androidu je ekstenzija poi fajlova .poi ali na plazi nema mogućnosti za takav dowload, za Navigon ni ne znam gdje se stavljaju fajlovi jer su mu poi točke u karti a u Navigon folderu ne postoji subfolder Poi kao na iGO pa da u njega stavljam - doduše ni ne znam kakav bi to fajl trebao biti![]()
Bookmarks