xs-om neces moc jos jedno vrijeme ... onda ostaje ti samo flashanje seusom ... a probaj flashat seusom prije neg nosis na servis jer na servisu bi mogo bit tjedan dva ....
već neko vrijeme izbjegavam irješit to i evo dakle
kad krenem uletit u programe il igre kaže radnja nije uspjela...ne shvaćam zašto i napravim glavni reset maknem sve iz moba i sada ponovno ništ...može pomoć
edit: pročačkao po forumu malo i evo vidim da ljudi samo servis i flash daju kao rješenje...preporuke?
Zadnji uredio blek_hrcak : 06-04-2008 u 13:05
xs-om neces moc jos jedno vrijeme ... onda ostaje ti samo flashanje seusom ... a probaj flashat seusom prije neg nosis na servis jer na servisu bi mogo bit tjedan dva ....
pas milu mater i mobitelu,nije uspjelo,seus nije pomogao,kaj dakle samo servis?
nikakav SEUS ne pomaže meni je tako bilo s k800 jedino rješenje SERVIS drugo ništa nema spasa
★★★★★
Probaj napraviti master reset (prije toga naravno backupiraj podatke).
@ pbreaker naravno,sve topice vezane za ovaj problem pročitah
@ ravilov jesam 2x,pa update pa pročačkao memoriju telefona pa pogledao jel stvar u mmc...ništa
ja sam imao malo drugačiji problemsa W910..bio sam na brzinu prebacio memorijske kartice i mobitel se počeo gasit i palit..i tipke koje služe na vrhu ekrana mi nisu radile..pokazivalo mi je da nema fotografija iako je bilo i u multimediji nije bilo muzike i svega ostalog..jedino rješenje mi je bilo da ga pošaljem na servis..to bi preporučio i tebi..
nemam druge kupim mobitel i onak svjez otvoren s grečkom-pol pixela na rubovima popucalo,desni dio tippkovnice osvjetljen zuto umjesto plavo i još sad ovo,...radije bih zamjenu mobitela
ja sam zadovoljan mobitel..ali uglavno svi tako skupi mobiteli i novi imaju greške softwera dok ih se malo ne razrdi..tako sam imao i problema sa W800i kad sam ga kupio..oba dva mobitela nisu bila stara tjedan dana i išli su na popravak..samo ga odnesi u servis da ti ga poprave..ako ti nije oštećen dat će ti novi mobitel..tako su meni dali
odlično,nije oštećen![]()
kako rijesit ovo sa eicssonom"radnja nije uspjel"kako to flešovat i te vragove kako to uradit mozel neko objasnit..
Bookmarks