Vjerujem da bi ovakva jedna opcija mobitela kao sto je taj SensMe trebala bit objasnjena i opisana u uputama mobitela i/ili u helpu programa sa CD-a.
Jesi pogledao tamo?
dali mi neko može objasnit kako da stavim pjesme koje ja želim u opciju SensMe???izbrisao sam one koje su bile od moba (W910i) i sad mi kaže kad idem na tu opciju _nisu nađene pjesme s raspoloženjem.koristite program na računalu za kopiranje pjesama_...neznam kako?!... help![]()
Vjerujem da bi ovakva jedna opcija mobitela kao sto je taj SensMe trebala bit objasnjena i opisana u uputama mobitela i/ili u helpu programa sa CD-a.
Jesi pogledao tamo?
moras ubacit onim program pjesme u mobitel neznam kak se zove program al mislim da je onaj za ubacivanje mp3ica u mob imas ga u pc suit cdu
For the hoven lands...
gledao sam u upustvima nema..ima samo kako ga nać u mobitelu..bez veze..neznam kako vi ubacivate mp3ice ali ja ubacujem tako da spojim na komp mob i otvori mi se folder sa muzikom i samo copy-paste..
Pretpostavljam da ćeš morat prebacivat pjesme pomoću SE media managera,kojeg si dobio na cdu... Nemam tu opciju (sens me) na K850,ali mislim da trebaš preko toga media managera
A možda imaš u onom media centru kakvu opciju za "razvrstati" pjesme,jesi prekopao?
našao sam neku opciju u media manageru za analizu SensMe Music..i navodno sad analizira pjesme koje su mobitelu..javim kad se završi analiza..
A cek...ja uopce nisam siguran sto je SensMe opcija..![]()
Alkohol je čovjekov neprijatelj,a samo kukavice se boje neprijatelja!!! =]
razvrsta ti pjesmice po ono brzini i ono happy sad...kazu da je korisno
može li mi itko objasnit kako cu stavit pjesme u SensMe...?
Ni ja nisam uspio to skužit, katastrofa od moba (software je problem, drugo je OK), žao mi 1250kn na crno što sam dao, sva sreća da nisam dao 2 soma za novi. Ajd nek netko javi kak se pjesme prebacuju preko tog programa, jer najbolji način je koristit onaj USB adapter za karticu i samo kopirat, i onda ja sa ID3 TAG editorom sve pjesme prebacim u isti 'genre' da ne bude zbrke.
u sony ericsson media manageru odete na settings pa izaberete music i stavite kvačicu na perform SensMe music analysis when music is transferred. mislim da ne može biti jednostavnije.
Evo, uspio sam. Radi.
No nisam ništa zadovoljan jer idiotski program (SE file manager) za svaku pjesmu napravi i folder, i sad mi je folder za glazbu prepun foldera a u svakom po 1 pjesma, jadno do bola!
-a još gluplje je što se mob automatski gasi prilikom prijenosa datoteka, jaaaadnooo!
I dalje ću koristit jednostavan način, a to je korisiti USB adapter za mem. karticu, i tam stavljat pjesme, a prije kopiranja sa ID3 'stomper' programom mogu neograničen broj pjesama imenovat, npr vrsta glazbe, i tak onda sortirat, ne volim kad je neorganizirano.
Eto, taj Sens je glupa funkcija isto kao i shake me, 2 kretenske funkcije. Ili je taj mob napravljen za uzrast od 5 do 18g....
Bookmarks