pa mozes skinuti ikone.... a drivere mozes naci na download stranicama... pod nazivom original... a sto se tice firmware- to neznam
moze li se sa k750i vodafone kako soft kompletan skinuti na komp i kasnije vratiti taj isti soft, verzija ista i iste ikone i isti programi i iste navi tipke, nakon sto sam mrdo po flashu, driveri za zvuk,kameru, w800, i itd.
nemojte samo SEUS spominjati jer od njega iamam sve moguce tegobe vezane uz proabvu.
pa mozes skinuti ikone.... a drivere mozes naci na download stranicama... pod nazivom original... a sto se tice firmware- to neznam
###1410989180026
nisi trebo otvarat novu temu, ali eto
ja mislim da ne mozes s moba skinut firmware (mozes samo skinut gdfs), a nisam skuzio- u prijasnjoj temi si skinuo original vodafon soft pa ti nesto stekalo, ili...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nekad davno (ne bas davno) bio jedan napumpani umisljeni pametnjakovic koji si je umislio da ce biti glavna faca ako si stavi soft od w800, pa mu je nakon nekog vremena mikrofon crknuo, i nije mogao zvati svoje fukse .... Odlucio ga je dat na servis jer ima garanciju 2 god na svoj mob koji je krcat folkom. Ali kad je sa SEUSOM flashnuo mob dobio je neke stvari koje mu se ne svidaju i koje ga zivciraju, npr neke poruke koje se vrte po ekranu i zaklanjaju pogled na golisavu beyonce, i desna navi tipka ima link na LIVE CAST, a to ga zivcira i sad bi htio vratiti ono sve kako je bilo prije.
Nije dovoljan samo SEUS. Prvo stavi na mob original k750 main i fs i napravi customization.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
gle stavio sam main i custom i FS i onda SEUS om flashao, ali sam dobio neke stavri koje su smece neke trcece poruke po ekranu i jos neke stvari koje me zivciraju i ubijaju. pa sam mislio pitati ako se moze sa nekog drugog SE k750 vodafone koji ima prvobitni soft skinuti taj soft na komp i onda na moj mob staviti, kuzis
moze li se kompletan soft staviti na komp sa moba ako se sto sjebe i onda vratiti taj soft sto sam ga prethodno stavio na komp, backupirao
može, s farom
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Bookmarks