Probaj ubaciti druge drivere za kameru
Uspješno sam fleshao K750 na W800. Stavio sam driver za kameru Kriomag 21.91. Sve je to odlično radilo dv dana. I sad otvorim poklopac kamere a mob uopšte ne reagira, gumb za slikanje jednom zatreperi i to je sve. Uđem u meni, kliknem na ikonu kamere ali mob ne kuži ništa.
U čemu je problem ,šta da radim sad??????????????
Hvala
Probaj ubaciti druge drivere za kameru
Probao sam Zuza3 stavit i isti je problem a sad sam ponovno stavio Kriomag i sad mi otvori kameru, sve radi ko bog, ali ne mogu poslikati ništa. gumb za slikanje mi treperi normalno ali kao da je mrtav, kako god da ga stisnem nema efekta. Ni kod snimanja ni kod slikanja.
ugasi mob i izvadi bateriju i to bi trebalo biti to.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
morat ces ponovo flashat mobitel sa softwaremo od W800i, i meni je tako bilo pa sam lijepo iso flash main, fs, pa custom fs, ponovo main i onda mi je radila kamera kako treba, s tim da nisam vise stavljao onaj Kriomag 21.91 driver....
sretno
###1410989180026
Hočeš reč da si dva puta fleshao main?
da 2 puta main
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
flash main na pocetku, pa nakon sto flashas fs i custom ide opet main
###1410989180026
Evo da ne otvaram novu temu, imam slican problem isto sa k750. Naravno flashan je u w800. Dugme za slikat fotke ne funkcionise kako treba, jer kad ga pritisnem radi samo autofokus i bez obzira na to koliko ga jako pritisnem nece da uslika (ne mogu da snimam ni video klipove isti problem se javlja).
/edit/
Navodno problema nije bilo prije stavljnja nove maske.
Zadnji uredio GrofC : 15-07-2009 u 00:04
Bookmarks