bila je vec tema o tome mogao si tamo stavit.. cak mislim da je bio odgovor gdje ima kupit.. a ono otidi u najblizi servis pa nek ti naprave.
da...standardno...pao mi mob na poklopac i pozdravio sam se s onim malim crnim prekidacem koji kad otvoris poklopac kamere ti sam upali kameru...e sad di to ima za kupiti u zg-u...mislim...nije mi toliko hitno ili nesto jer sam ga prespojio rucno (ah...Ferovac) al me uzasno zivcira kad trebam i otklopiti poklopac i pretisnuti tipku da bi mob otisao na kameru...pa sad ako ko zna gdje to ima kupiti u zg-u i za koliko gbilo bi dobro kad bi mi rekao...uzivajte.pozz
bila je vec tema o tome mogao si tamo stavit.. cak mislim da je bio odgovor gdje ima kupit.. a ono otidi u najblizi servis pa nek ti naprave.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
a ugl nisam bio primjetio dok sam pokretao temu da ti iskren bude.sad sam malo pretrazio i bilo je jedino kako to softverski zaobici...al to mi nije problem posto sam to uspio srediti hardverski...a na servis niti ne pomisljam jer sam neki dan bio bratu odnio mob u servis pa hvala bogu da je imao garanciju...100 kuna je sat rada+rezervni djelovi...mogao bi si sloboddno kupiti jos jedan k750...ugl ako tko zna gdje to ima kupiti u zg-u nek javi pls...
Bookmarks