Ovaj "tutorial" se odnosi na SE modele, uz konvert filmića sa Xilisoft PSP converter.
Za modele sa veličinom ekrana 220x176
uskoro i za K800, tako da ne pitate svako malo kak da konvertam video
Ovaj "tutorial" se odnosi na SE modele, uz konvert filmića sa Xilisoft PSP converter.
Za modele sa veličinom ekrana 220x176
uskoro i za K800, tako da ne pitate svako malo kak da konvertam video
...savršeni bi video bio kad bi reza bila 220*176...za ovo većina zna...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
meni pise da trial verzija moze konvertirat samo do 2minute...koja onda korist od tog
bio nekad oglas...
pa onda središ tu trial verziju u ful loool
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
kak da sredim..moze mi netko na pm poslat pasword ili serial number tj sto treba za regristraciju za ful program... probo sam preko super v2007.build.21 i stavim u mp4
tj.
encode to file format: mp4
use video codec: MPEG-4, 320:240 (4:3), 240kbps, 30fps
use audio codec AAC, stereo, 64kbps, 44100KHz, AudioStream(default)selected
to je to, i sve vrti kako treba na mobu,al slika nije bas nesto extra dobra,losije mi izgleda nego na mpx200...al da povecam 240kbps na recimo 400-500? il fps veci?... i zvuk je uzasno los kad se pojaca... da, mobitel je k800..
evo,napredak..malo sam se igrao i napravio predobar video...od onog prvog s uzasnim zvukom,dakle samo pojacat..
sada ovako stoji:
use video codec: MPEG-4, 320:240 (4:3), 384kbps, 30fps
use audio codec AAC, stereo, 192kbps, 44100KHz, AudioStream(default)selected
i spot je predobar, i slika i zvuk su odlicni,samo sto sada ne zauzima 8.4mb nego 14mb...no jedino me brine kolko ce film zauzimat,valjda ce stat na nekih 200-300mb.. ako je netko nasao bolje postavke neka napise
Zadnji uredio dubrava : 24-02-2007 u 05:24
bio nekad oglas...
ja sam dobio sa mpegableom 10 puta bolju kvalitetu nego šta je tu
uglavnom video mi se čuje kao kad pustim samo mp3
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
ja inače koristim Xilisoft MP4 Converter i sasvim sam zadovoljan. To je na kraju krajeva jedno te isto
mislim da nero daje bolje rezultate. po meni je najbolja kvaliteta pomoću virtualduba + quicktime + mp4box, s time da target birtrate stavljam 200 kbps. ko ima živce neka proba. tutorial je ovdje
a za 240 x 320?
iPhone 5s 16 GB
bolje ti je radit sa imTOO mpeg encoderom 4 ili imTOO 3gp converter
P.S.smije li se na ovom forumu stavljati serial od programa???
I u svakom converteru mi kasni u videu zvuk za slikom ...valjda zbog procesora 1.7
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ja sam probao prvo sa imTOO 3gp converterom al nisam baš bio zadovoljan. Sad sve radim s Xilisoft mp4 encoderom i stvarno sve savršeno izgleda na mom w810i
Primjera radi - konvertirao sam 30fps video (VGA rezolucija) snimljen fotoaparatom u 176*220 rez. sa zvukom i sve izgleda fluidno i perfektno. Moja preporuka![]()
hoće li to za k800i?
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
jel moze najbolje postavke za video za k800?
bio nekad oglas...
Za K800, još uvijek testiram postavke. Uskoro objavim rezultat![]()
Ja za P990 (240x320) koristim WinAVI MP4 converter. On je ujedno i za iPod i za PSP. Rezolucija se moze podesavati po zelji.
Takodjer mob nema nikakvih problema sa video kodiranim bas za PSP sa nekim drugim programima.
e super...ajd kad se otkrije najbolje postavke za video za k800 da se posta sto prije..nabavio karticu i sad moram isprobat to...
http://www.forum.hr/showthread.php?t=143996
tu ima odlicnih cijelih filmova,probao sam na mpx200 gledat road trip i predobro je,bas me zanima oce bit bolja slika na k800..
i sta je onda bolje super ili ovaj xilisoft, jer ovaj imam samo trial sto snima nekih 2minute..mozes mi dat pass da se regam da imam cijeli ak nije bed..
jel bi trebale bit razlicite postavke za film cijeli i spot mozda? jer spot je kratak i pozeljno je sto kvalitetniji zvuk,dok je za film vaznija kvaliteta slike,dok ako se to poklopi dal ce previse zauzimat,previse mislim na nekih 300mb il vise...il su iste..
jer konvertiro sam road trip koj mi je na mpx200 zauzimao 45mb i bio gledljiv,preko ovog super dok sam pretvarao u mp4, prelazilo mi je 200mb i tad sam prekinuo jer nisam znao di ce bit kraj a to mi je izgledalo previse..![]()
bio nekad oglas...
E kreko sam ga i nemam sada pass. Posijao sam ga negdje...
Zadnji uredio mbusic : 23-02-2007 u 12:01 Razlog: ipak mogu
evo,napredak..malo sam se igrao i napravio predobar video...od onog prvog s uzasnim zvukom,dakle samo pojacat..bilo je jadnih 64, sad je 192kbps sto je mislim najbolje za mob zvuk je cist na najglasnijem,vise povecavat nema smisla....
sada ovako stoji:
use video codec: MPEG-4, 320:240 (4:3), 384kbps, 30fps
use audio codec AAC, stereo, 192kbps, 44100KHz, AudioStream(default)selected
i spot je predobar, i slika i zvuk su odlicni,samo sto sada ne zauzima 8.4mb nego 14mb...no jedino me brine kolko ce film zauzimat,valjda ce stat na nekih 200-300mb.. ako je netko nasao bolje postavke neka napise
Zadnji uredio dubrava : 24-02-2007 u 05:35
bio nekad oglas...
Meni zvuk nestane nakon 5s pa nekad dodje a nekad ne. kako to? Stavim mp4 ili 3gp bitrate 100, zvuk 128, 44100 (stavim slabiju kvalitetu zvuka opet isto)!
Rješenja???
Bookmarks