Pa samo kad si u izborniku s igricama stisnes C i izbrises koje god zelis...![]()
Pozdrav svima,
Pomozite ako znate: kako izbrisati igrice iz mobitela k750i? Pored svake icone za igricu prikazan je "ključ" i jednostavno nemam izbora da se igrica izbriše. Naime, zašto bi netko uopće brisao igrice? Nakrcao sam mobitel igricama, a neke bih rado izbrisao.
Hvala na pomoći
Pa samo kad si u izborniku s igricama stisnes C i izbrises koje god zelis...![]()
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Neće to tako ići sa ovim zaštićenima koje su došle s njim. Evo gledam i ja za svaki slučaj na mom W900. Ista stvar, stisneš C i on kaže "Cannot be deleted. Protected file." Ja ne pokušavam izbrisati igre, jer su mi ok, ali samo sam probao i očito je da to ne ide sa C...Izvorno postao DARJAN333
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ma dobro,ali je reko da je napunio mob sa puno igrica...Pa nisu sve zasticene!Izvorno postao DJ DeVelox
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Koliko sam ja shvatio on baš te zaštićene koje je dobio sa mobitelom hoće obrisati da oslobodi mjesta za druge... Čini mi se da je to slučaj ovdje...Izvorno postao DARJAN333
A i nešto mi nije jasan ovaj dio ovdje:
Kao što i ti kažeš ne mogu sve biti zaštićene...Pored svake icone za igricu prikazan je "ključ" i jednostavno nemam izbora da se igrica izbriše.![]()
Ima i te kako ima...
Što to ima? Ako misliš na način da izbriše igre vjerujem i ja da mora biti neki način... Možda da ga podijeliš s nama?Izvorno postao Bare_st
![]()
kakav je ovo odgovor? pa jel znaš rješenje? jel mora otići točno u onaj dio gdje je se jar raspakirao, tj. gdje se točno nalazi ili je nešto drugo?Izvorno postao Bare_st
Nemožeš izbrisati igrice koje si dobio s mobitelom..
A ako misliš na one igre koje si si poslao btuetoothom etc. Pored njih je ključ , ali to ne znači da se nemogu brisati ( ja imam z530 .. ista stvar), nego znači da ih nemožeš poslati.. Si baš probao obrisati te igre kaj si si polao ili si samo pretpostavio da se neće moći izbrisati?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Ja iman k750i i prepisujen sta je blozer reka.
Te instalirane igre nemos slat ali mos brisat i kraj svih igrica je kljuc, nemos brisat samo one igre koje su dosle sa mobitelon.
mogu se sve brisati, osim ovih koje si dobio s njim (ali i neke od njih se izbrisu kad se napravi Master reset). Dok sam imao K750 znao sam imati oko 100-120 igara na mobu i kad sam ih htio sve obrisati nije mi dao i cudno se ponasao (gasio, blokirao, nije mi dao da vidim sto ima pod "IGRE") a to je vjerovatno od tolike kolicine igara. Tu je jedino isto master reset pomogao
iPhone 5s 16 GB
igre se bez problema mogu izbrisati sa far managerom čak i one koje se dobiju sa mobom kao i slike i melodije od T-mobilea![]()
There are no shortcuts in evolution.
kako preko fara? eo ja sam digo z550 preko FARA i uopće neam file system
ja sam skuzio kak se moze preko xs++(v1.02)(w800_cid49_red)
1.spojis mob sa xs-om
2.odaberes FSX
3.odaberes delete file,za path stavis tpa\preset\system\ams\zasticena igra.jar
(ovo je path za w800)
4.kliknes na Start FSX
(zasticena igra=naziv igre koju zelite obrisat,u nazivu mora biti i extenzija .jar)
EDIT: moj mob se nije dao upalit pa sam reflasho main,isprobano samo na w800
Zadnji uredio Most Wanted : 12-02-2007 u 16:40
pa sa farom udes u tpa/preset/system/ams/ i izbises igru koju god hoces![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Bookmarks