poznat mi je osječajmakar sumnjam da bi dotični mob uspio išta pobudit u meni
...no svatko ima svoje neke želje kako kažeš
sutra ili u narednih dana si uzmi malo vremena pa ga poslikaj i napravi review,vjerujem da če biti željno iščekivan.
W900 taj prelijepi predmet želja
Evo još do prije par sati bio sam ponosni vlasnik N90 a od sutra ujutro to je kolega s foruma za kojeg se nadam da će uživati.
SE W900 dolazi u paketu od tvrde plastike i odiše posebnim imageom-
s njim su upakirana 2 para slušalica od kojih jedne za wolkmen a druge kao klasični handsfree. Malo sam uzbuđen pa za sada toliko a ni neznam kako slike
staviti na ekran (bar ne sada dok se ne skuliram) pa to valjda slijedi.
Pokušat ću vam ga predstaviti u dogledno vrijeme a sad mogu još samo reći da je crnog sjajnog kučišta i po 3.puta da trebam vremena da dođem k sebi.
poznat mi je osječajmakar sumnjam da bi dotični mob uspio išta pobudit u meni
...no svatko ima svoje neke želje kako kažeš
sutra ili u narednih dana si uzmi malo vremena pa ga poslikaj i napravi review,vjerujem da če biti željno iščekivan.
dogovoreno -prionut ću poslu čim smirim ruke
evo mi pokazuje da ima 472 MB slobodne memorije
Zadnji uredio abd : 31-12-2005 u 04:02
Super, ali opet dvostruka tema. Već ih ima nekoliko.
Ajde ovu ćemo preimenovet...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
daj mi reci di si ga kupio i kolko si platio?
jesi dobio onaj fm transmiter?
kakav je flash u odnosu na k750?
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
kupio od poznatog ,cijena jel??? nesmijem ni napisat ali kako sam dao N90 u dobre ruke našlo se
mobitel je stravično brz ,interne memorije boli glava a tata od danas ima i 2G
sonymemory stick tako da jel.........dobio sam s njime i kao što u postu prije piše 2 para slušalica od kojih su jedne za znači kontrolu wolkmena,radio itd
učim se uploadat pa se vidimo........
curent software version:CO 11
prgCXC 1250057
A5AC011000000
sONY ERICSSON
vidim da ima jedan u oglasniku za 4500 kn pa te zato pitam. jel vise ili manje?
razmisljam da prodam svoj i ubodem si w900 jer je mobitel trenutacno najbolji na trzistu.
kaj je s flashom?
dve diode ili jedna?
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
strasan je,ali malo prevelik za moj ukus.
ajmo reć da nije više nego u oglasniku ali će biti kad ga ja budem prodavao- ha ha ipak je unutra kartica od 2 gigića
koliko ja vidim to je jedna dioda i ogledalo
velićina je to Nokie 6020 ali je deblji jer je leptir mehanizam iliti ko nož skakavac a otvara se uz zvuk samurajskog maća-strava
evo sam ga ukrco s prvih 100MB muzike - tu su u mojoj vitrini
http://www.badongo.com/pic.php?file=...1_DSC00005.JPG
Zadnji uredio abd : 01-01-2006 u 21:46
Ali uživaš,čovječe! Samo tako!Izvorno postao abd
nemren bolivit a vidio sam da ni tebi nije loše-živio
inače slikam W900i s kamerom K608i pa nije nešto a htio bi ih stavit na forum
http://www.badongo.com/pic.php?file=...1_DSC00002.JPG
dok svi slave-ja se mučim![]()
Zadnji uredio abd : 31-12-2005 u 22:20
http://www.badongo.com/pic.php?file=...1_DSC00003.JPG
i dalje se mučim s lošom kamerom
http://www.badongo.com/pic.php?file=...1_DSC00004.JPG
-uređaj koji posjedujem zaslužuje neku učenu recenziju a moja će biti konzumentska jer su sve pametne već napisane a klinci mi spavaju pa nemam kaj pametnije radit
-znači ja ,piva i W900i
-fotić mi je crko pa su slike dakle s K 608i koji je u ženinom vlasništvu a ja ga zlorabim
- aparat oduševljava svojim držanjem u ruci,niš ne škripi već po samom dodiru otvara se uz jasan klik ,popraćen već opjevanim zvukom vađenja mača iz korica -osnovni display sadrži uobičajenih 12 ikona koje aktivacijom daju metre drugih mogučnosti kao što su nebulozno dobra vozačka igriva Asfalt 3D; što se tiće mogučnosti nadogradnje -nebrojene su , jer telefon u osnovi sadrži meni pokazana 472 MB a ja sam ga nadpunio s već pohvaljenih 2 gigića ; slušalice s FM-om su zakon a kako je moj uređaj iz poklon paketa sve je ulickano i namirišano do bola ; još me ne popušta euforija tako da ni Nova nemože nadići moj adrenalin izazvan svaki puta kad pogledam u W 900i ; pokušao bih to![]()
dočarati s reklamom u kojoj Severina pada na nos jer se ekipa drži pive gdje sam ja u sličnoj situaciji samo što je u mojoj režiji glavna uloga W99i ; aparat nema što nemože ,poveziv je na sve načine i premda Symbian teče mojim venama ovo mu je definitivno opaka konkurencija i stoga Long live SE
toliko do slijedeće erupcije motivacije![]()
Slazem se telefon je mrak ali ovaj njegov nasljednik (W1000) bi mogao pobrati jos vece simpatije, izgleda stravicno;
![]()
Ovo gore je Photoshop uradak za nagradnu igru na Unofficial Club Sony Ericsson.
O nasljedniku ćemo u posebnoj temi, kada zaista i bude najavljen...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jel ti to za ozbiljno ili se salis? ovo izgleda kao gotova verzija a na forumu sam procitao da je nasljednik W900.Izvorno postao whiteboy
ljepo ti piše da je napravljeno u photoshopu,neznam šta nije jasno.
angels might have been eaten.
Pročitaj ponovno....Izvorno postao mentol
meni taj w900 predobro izgleda...ali mislim da će biti dosta,dosta skup...tj. već je...to 3k bi ga uzeo na crno ali 4.5k je previše
a kartica od 2 Gb ti je još 1400
zadovoljni kemičarčlanovi moje ekipe slikani s kamerom W900 -čovjeće praavi digitalac
http://www.badongo.com/pic.php?file=...2_DSC00014.JPG
Zadnji uredio abd : 03-01-2006 u 01:18
Taj mobitel ima 2.0 MPX? ili? Imam SE D750i i slike su mu mrcine
da ima 2Mpx-ali treba podesit veličinu slike,znati ulovit klince itd-slike su bezIzvorno postao RS_BuRnOuT
ovih radnji lošije ali na fotopapiru printera u veličini 10x15 ispadaju bolje nego u fotostudiju a poanta ovdje nije bila u slici nego tome da ganjam djecu po kući kao paparazzo i slikam sve živo a to vjerojatno nebi da su loše-toliko
abdbda
ah nakon duge i teške borbe uspio sam na stick staviti 1.5 GB muzike --uključiš megabass i ludnica --disco na mojim ušima-- nemrem bolibit,ovo nisam očekivao od moba--stvarno je zako![]()
abdbda
Bookmarks