To ti je zato jer su te slike slikane sa 2mpx pa im trba duže da se otvore
Imam jedno pitanje u vezi mobitela SE K750. Kada udjem u folder s fotografijama, neke od minijatura fotografija su mi prikazane kao crno polje, a kad otvorim tu fotografiju za pregled prikaže mi se normalna slika! Kako da mi se prikažu normalne minijature da mogu znati koju sliku otvaram? Zahvalan
Zadnji uredio gog : 20-09-2005 u 18:49
To ti je zato jer su te slike slikane sa 2mpx pa im trba duže da se otvore
hmmmm....stari softver mozda
Ne bi smjelo. Kod mene se vide sve slike u preview-u.
onda možda da pogleda settings...
i kod mene je isto sve ok, svi previewi se vide.....
netko je gore spomenuo softver......ja imam R1L002. je li to novo, staro i kako uopce mogu znati (gdje mogu pronaci) koja je najnovija verzija?
i kod mene
Najnovija ti je verzija R1N035, a ova sto ti imas je prije te. Ako imas garanciju odi u Electromagic, tamo ce ti promijeniti besplatno, a ako nemas onda platis 120 kn. A mozes i preko USB kabla i sonyericssonovih stranica ali ja iz svog iskustva ne preporucujem jer poslije takovog updatea stavio mi se Vodafonov firmware, a mob je kupljen u VIP-u nekodiran.
iPhone 5s 16 GB
Hm, nisam siguran jel imas srece ili nemas. Meni naime UOPCE ne radi taj SE web update.
JFTR, imam K700i, isto kupljen u VIP-u.
S druge strane, ako mi nasere Vodafone softver, onda mozda i bolje da ne radi.![]()
Tek sam kupio k750; kako da provjerim koju verziju softvera imam?Izvorno postao Gruntovčan
D*LL*L*
znaci: desno-zvjezdica-lijevo-lijevo-zvjezdica-lijevo-zvjezdica
I dobijes Karakteristike, a unutar toga softver!
Napisi koji imas!
R1L002 Hvala!Izvorno postao Fras84
Znam , to se i meni događa na d750i, i to mi najcesce dode na slikama koje su mutne, ili presvijetle ili pretamne...
Mislim da je R1L002 i dalje službeno najnovija verzija softwera, jer meni kad idem na SE web update kaže da imam najnoviji softwer.Verzija R1N035 je neka SEUS-Version i to je možda za vodatel
Ne znam bas, meni su u Electromagicu stavili na nekodirani telefon R1N035
iPhone 5s 16 GB
Meni na SE web update uopšte ne da taj R1N035 već mi veli da imam najnoviji softwer.Ali ako su tebi stavili znaći da postoji
samo bi vas jedno zamolija: koja je razlika izmedju tog novog softwarea i tog ''starog''?
jeli ovaj noviji puno bolji ili.....?
molim vas odgovorite mi plz
thx POZDRAV
Ne znam, meni je skoro sve isto. Jedino simbol za signal ne "skace" kao prije, nego je miran. Prica se kao i bolje slike, ali meni su iste
iPhone 5s 16 GB
E da usput pitam u vezi updatea na SEovim stranicama:
prikljucim mobitel , odem na firmware update, oznacim da imam sve ono ( instalirane programe i ostalo) i kliknem Dalje, i onda ucita novu stranicu i dalje ništa... ?
Treba mu neko vrijeme. Ucitava neku Javetinu.
Jos jedna stvar: prema mom iskustvu, ne radi dobro u Firefoxu...Koristis M$IE?
Zadnji uredio ravilov : 06-10-2005 u 11:29
a kvaliteta videa??!?!?!
koristim Avant Browser, nevolim firefoxs upravo zbog toga...
E da, a imam problema sa javom , jesi siguran da je to bas zbog jave?
Nisam siguran, samo kazem da ucitava neku ogromnu Javu. To cak i kad nema problema moze potrajati jer je velika aplikacija. Izmedju ostalog, moras skinuti instalaciju neke Java aplikacije od 20MB, tako da to nikako ne bi preporucio raditi preko modema.
Dobra vijest (koliko-toliko) je da to moras napraviti samo jednom, eventualni kasniji upgrade-ovi softvera na mobu ce skuziti da imas to instalirano.
BTW, Firefox radi odlicno sa standardnim stranicama. Po meni, to je njihova (SE) greska sto su napravili stranicu koja toliko ovisi o M$IE.
O Avant Browseru ne znam nista...
Nisam siguran ali mislim da problem sa otvaranjem fotki možda leži u memorijskoj kartici. Meni se to ponekad događalo sa usb memorijom na kompu ili sa običnim digitalcem.
Izmjene ma softweru u mobitelu mogu biti i samo kozmetičke prirode kao što su nova mreža u popisu ili neki izmjenjeni naziv u izbornicima tako da su promjene skoro neuočljive.
Da li je zvuk mp3 fajlova jak na vanjskom zvučniku, jel jači i kvalitetniji od npr. 7610..???
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Meni se cini da je jaci. A i sam zvuk je bolji.
Forumaš godine :)
Bookmarks