imas xilisoft 3gp converter, samo malo proguglaj, ali nije nesto posebno, mozda za prvu ruku, ali i mene zanima neki kvalitetniji converter
Pozdrav svima!![]()
Ajmo odma na stvar. Pregledo sam neke Thredove vezano za to što me zanima ali svi linkovi umrli ili se ne ponasaju ko što piše!!!
Zanima me program(gdje ga mogu skinut) koji recimo (divix-e, avije... itd) pretvara u format što ga koristi mob pa da se može gledat sa moba!!!
U jebate al sam objasnio!!!
Zahvaljujem!!!
Ps. Sorry ak je to vec objašnjeno negdje al znate UVIJEK IMA BISERA!!! Muahahahah!!! Pusa!!!
BOLJE IZDAT CD NEGO PRIJATELJA!!!
imas xilisoft 3gp converter, samo malo proguglaj, ali nije nesto posebno, mozda za prvu ruku, ali i mene zanima neki kvalitetniji converter
..imTOO mpeg encoder Ima kod Sodoma (u skladištu)i think so.Ak ne bumo ti poslali.Možda smart movie converter-više neznam1 Sorry
ne kuzim "kod sodoma u skladistu"???
da nekuzim ni ja, ovaj sto ste mi poslali je ok, al svejedno slika je katastrofa, kako da napravim onako kvalitetnu ko što sam dobio za mobitelom neke samplove???? A? A? A? A?!!!
ZAHVALJUJEM NARAVNO!!!
Nabavi neki P2P program kao Overnet ili Kaazu i skini Nokia multimedia converter. Ja ga koristim i skroz je zadovoljavajuće kvlitete!
Možeš birati između dviju rezolucija videa (128*96 i 176*144) i bitrate za AMR audio.
mozes da nabavis ili upucas 3gpp koj ti saljem na e-mail ili
PM
imtoo 3gp converter
uglavnom mozes podesavati i sliku i zvuk
dobar je
ja ga koristim tu i tamo
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
im too converter je xilisoft video converter (JEDAN TE ISTI PROGRAM) i to je sranje!!!! Koliko je program jednostavan tolko su mu i loši konvertirani filmovi -uzasno loša kvaliteta sve same kocke kad gledas![]()
Ljudi,kad vam kažem ---- Nokijin konverter je najjednostavniji i najkvalitetniji!!!
Probajte ga!
To je prvi program koji sam koristio,i nakon isprobavanja mnogih drugih (ukljućujući i imtoo) uvjrk sam se vratio na njega!
Valjda to dovoljno govori.
![]()
stvar je u tome sto osim mp4 i 3gp-a nemozes gledat niti jedan format na k700...cini mi se da je mp4 bolje kvalitete ali uzasno zauzima memorije...zato i gledas "kocke" na ekranu...nokia mmc je najbolji konverter za to, ima i bolji za 3gp, ali ces gledati sa prekidima i zastojem (buffer je los jer je procesor u k700 vrlo slab ako dignes bitrate)
Nemozes bit i jeben i posten...
Kupi si neki mob sa symbianom...imas prg koji se zove smart movie converter, jeben je, slika je jebennnoooo dobra, ima ubacivanja titla koji je neocekivano dobre kvalitete i vidljivosti...ja ga imam pa znam...pozdrav
Evo,stavija san ga skidat pa ću ga "testisat"!
![]()
![]()
![]()
P.S. Mpegable X4 live je isto super!
![]()
Izvorno postao Mate_Balota
Kako se zove taj nokin, konvertet?
Treba mi jedan... imam xilisoft-ov konverter, ali ne radi više do 2 minute.![]()
ok djeco. fak nokia software![]()
sve je vise manje ok ali trenutno naj je my video konverter.
1.My Video converter
2.Elecard mobile converter
3.imTOO 3gp video converter
stoga samo link za my video converter jer nema potrebe za drugim.
1. http://ftp35.shareware.cn/017/082/My...er_Setup10.exe
2. http://d.turboupload.com/d/518088/My...Patch.zip.html ili http://rapidshare.de/files/18137525/...Patch.zip.html
Može jedno pitanje. Imam imTOO 3gp konverter. I kada konvertiram avi video u 3gp video. onda mi je reprodukcija ubrzana.Zašto. kako to riješiti. Nekim drugim konverterom ili što?
Hvala
Zna li možda netko u čemu je problem?![]()
Krivi FPS?
Što... i ako sad dalje?Izvorno postao ravilov
WinAVI iPOD/PSP/3GP/MP4,jako zadovoljan,slika odlična![]()
Mi6 Black
slusajte ljudi. pustite te xilisoft i imtoo gluposti. od njih je sigurno bolji nokijin, ali jos bolji od njega je total video converter. jednostavan i ucinkovit.
i ja sam trazio nesto kvalitetno i da podrzava sve formate... i naisao na ovaj![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28600
Izvorno postao bobanmilan
Ma, nije bitno koji konverter. Samo da mi video nije ubrzan pri puštanju. Još ne kužim zašto mi se ubrzao?
Kaj nitko nezna!??
a di cu naci nokia multimedia (il video) converter, neka mi neko ako moze posalje link sa sifrom, nisam raspolozen za trazenje
Evo, samo za tebe i ostale lijencine.Nakon sto sam skinuo Java installer od 22MB, poslao na Nokia forum zahtjev za sifru, dobio sifru, instalirao sve skupa i slozio da radi, jos sam se i potrudio pa napravio svoju "instalaciju" (i to od samo 3.5MB). Eto je ovdje.
Izgleda da ne.Izvorno postao Red
Meni se to nije nikad dogodilo, a vjerujem ni drugima...
BTW, pod "pustanje" mislis na mobitelu ili unutar tog convertera na kompu? Ako je ovo drugo, to zanemari.Bolje stavi na mobitel i probaj.
Bookmarks