pa nije valjda da je death grip prisutan na svim htc sensation uređajima. negdje sam čitao da htc negira da problem uopće postoji. http://www.youtube.com/watch?v=UFAPP...eature=related
Po meni, proizvodi vrijede onoliko za koliko ih uspiješ prodat. A oni su ih bome fino prodali. Ni ja ih ne volim pretjerano niti sam imao ikad neki Apple uređaj ali ih maksimalno respektiram jer stvarno znaju kako treba upakirati proizvode da bi ih prodaliNo to je sve već debeli offtopic.
Ontopic: taj death grip sam ja primjetio i na svom Desire HDu. Već sam navikao pa znam da ako mi neku stranicu predugo učitava da moram pomaknut prst gore ili dolje, ali zna ponekad biti iritantno
U svakom slučaju slažem se da nije revolucionaran, meni se recimo više sviđa EVO 3D, između ostalog zato što napokon ima gumb za kameruTo je stvar koja mi najviše nedostaje na DHDu.
pa nije valjda da je death grip prisutan na svim htc sensation uređajima. negdje sam čitao da htc negira da problem uopće postoji. http://www.youtube.com/watch?v=UFAPP...eature=related
Baš me zanima da li je to prisutno dok je telefon u hlačama ili u futroli.
Prema riječima HTC-a, u kolovozu se očekuje update za Sensation koji otključava bootloader:
https://www.facebook.com/notes/htc-h...61097193961548
Ovim putem želimo vas informirati o progresu otključavanja bootloadera na našim najnovijim telefonima. Znamo koliko su neki od vas uzbuđeni oko ove nove mogućnosti te smo uložili znatne resurse kako bi omogućili ovu promjenu što prije.
Iako bi željeli da je ovo moguće jednim pritiskom na tipku, otključavanje bootloadera zapravo je kompleksna promjena koja zahtjeva izmjene na software-u te dodatna testiranja kako bi se korisnicima omogućilo najbolje iskustvo.
Drago nam je što danas možemo najaviti da update software-a, a s ciljem otključavanja bootloadera, kreće u kolovozu za HTC Sensation. Trenutno smo u fazi testiranja te očekujemo da ćemo biti operativni početkom rujna za uređaje koji su dobili nadogradnju software-a.
Nastavit ćemo s otključavanjem i dalje na uređajima kao dio održavanja.
HTC nastavlja sa svojim obećanjem vezanim uz otključavanje bootloadera te podržavanjem svoje zajednice.
Iz razloga što ste nam je HTC zajednica važna, očekujte nove informacije vezano uz booatloadere svakih nekoliko tjedana.
Hvala za vaše strpljenje i podršku!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
šta je prednost otključanog bootlodera?
baterija mi traje jedan dan...trenutno mi je data paket potpuno isključen, no imam telefonskih razgovara cca 15 koje samo ja nazovem..primim ih oko 10ak, pošaljem cca 10-15 poruka dnevno (udarno vrijeme od 8 do 16h kad sam na poslu)...kad dodjem doma s posla, zakačim ga na wireless jedno 30 ak min....uglavnom, mobitel skidam sa punjača u 6h ujutro, i oko 22h navečer već javlja da je prazan....sa praktički istim korištenjem, galaxy s2 mi je izdržao skoro 2 dana (bez ikakvog pretjerivanja)....neznam, uređaj imam 5 dana...možda se baterija nije formirala kako spada, možda ja previše brijem i očekujem...
otišao s poznanikom u vip, on je uzimao par telefona na firmu pa sam od njega otkupio aparat....
Zadnji uredio HCSC : 12-07-2011 u 22:06 Razlog: spojeno
Aha, zanima me jer sam ja kod njih naručio aparat, a na netu vidim da ljudi imaju raznih problema s uređajem. Nadam se da neću biti jedan od njih.
ma ja vjerujem da će oni ispravit dosta stvari budućim update-ima...ne brinem se previše oko toga...
Mislim da death grip baš i neće moći softverski ispravit.
To ce rijesiti revizijom hardvera...
A ovo trajanje baterije nije bas obecavajuce, iako jos nije ni formirana, no ipak.
Nešto ti "guta" bateriju. Uz gotovo istu potrošnju kao što imaš ti, meni baterija na HTC DHD-u traje više od jednog dana (dan i pol, dva), a Sensation ima bolju bateriju. Vjerojatno ti baterija nije formirana kako treba (strpi se još koji dan), a možda ti se neka aplikacija vrti u pozadini i guta batoriju bez da takneš mobitel. .Napravi mali test - ujutro skini bateriju s punjača i cijeli dan nemoj koristiti mobitel (ili ga koristi samo za nužne pozive i SMS-ove). Ako ti baterija traje gotovo jednako drugo, znači da ti se neka aplikacija vrti u pozadini. Meni se to dogodilo na DHD-u i na iphone-u. Bez korištenja mobitela, baterija se potrošila za jedan dan (čak i za manje)
Kako ne? pa istu stvar su naapravili i u Appleu..) Softversi sve izgleda super, a zapravo nije
Fejkanje prikaza jacine signala ili promjena pojacanja antene (mislim da bi i to bilo izvedivo softverski). Ali fejkanje je ipak ftw! Appleova skola![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nisam mislio da fejkaš jačinu signala. Kaj mi znači da imam puni signal ako ne mogu uspostavit poziv ili poslat sms.![]()
evo baš gledam na vipovoj stranici ovaj uređaj,nije ni skup toliko,2300 dođe u tarifi 100,čak je jeftiniji od desire-a....
Misliš od desire-s modela? Ja sam najprije mislio uzet desire s, ali predomislio sam se kad sam vidio da je sensation jeftiniji u tarifi 200. Btw. jel netko zna kolko traje proces prijenosa broja, ne mogu više čekat da odem po mob?
Može li mi netko reći šta je to death grip o kojem govorite,uzeo sam htc sensation prije deset dana u vipu,i radi odlično,bija je i neki update softwera,novost poslije tog updatea koju sam primjetija je hrvatki jezik,telefon je otključan za sve mreže?
Death grip - "pojava" gubljenja mrežnog/wi-fi signala kad držiš uređaj za određeno/a mjesto/a.
Nažalost ja još uvijek čekam svoju uređaj. Ima tu iskusnijih ljudi, vjerujem da će ti oni znati preporučiti to što ti treba.
jel se isplati dati 2800 kn za taj mob,ili da uzmem xperiu x10 za 2000 kn?
Bookmarks