I meni se svako malo Mireo pojavi pod pokrenutim procesima. Iako nisam primijetio ovo s ekranom (da se sam od sebe upali)
Ja sam isto uzeo kartu Hrvatske, meni sve super radi, nisam primjetio nikakve bugove za sad.
I meni se svako malo Mireo pojavi pod pokrenutim procesima. Iako nisam primijetio ovo s ekranom (da se sam od sebe upali)
Meni je sve u redu dok je MireoGPS pokrenut u procesima.
Naučen sam svako malo s programom task manager terminirati procese. Čim to napravim - nakon par minuta upali se ekran i tako stoji za stalno (valjda u trenutku kad se ponovno pokrene Mireo u procesima).
I kad stoji pokrenut - onda je sve OK.
Mireo među aktivnim procesima je poznati "bug". Kažem "bug" jer taj proces nije aktivan ukoliko si iz aplikacije izašao s "exit" opcijom. Upali se i meni u procesima, ali nemam nikakvih problema nakon što ga ubijem. Uostalom, probaj ga pokrenuti s liste upaljenih procesa i vidjet ćeš da se app pokreće od nule, znači nije u standby-u niti aktivan/minimiziran.
Koristiš li možda Titanium manager? Možda te zeza njegov wakelock? Mene je jednom zezao pa me ovaj tvoj slučaj podsjetio na to...
Task manageri su zlo.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja bih kupovinu karticama, a ne samo Paypalom...
Dotad mi je ovo samo za igranje...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Svi vi koji ne znate, odite na Market i skinite si Mireo navigaciju. Na poklon dobijete kartu Zagreba, a karta Hrvatske dodje samo 50 kn. Podrzite hrv. tvrtku i nase koju smu smislili ovu navigaciju koja je fantasticna, i sto se tice detaljnosti karte, brzine, sucelja, svega. Govorim vam to zato da se ne zezate. I ja sam imao prije Mirea ovu navigaciju i bila mi je dobra. Ali, zasto se muciti, a mozete dati svega par kuna za vrhunsku navigaciju.
E vidiš, ista stvar se dogadja meni na x10 mini. Još sam mislio da imam problem sa custom rom-om. Ja stavim mob na punjač i kad se napuni ekran svjetli dok ga ja ručno ne ugasim na lock tipku. Te mi mobitel više automatski ne gasi ekran iako je podešeno na 30sec. Moram rebootati telefon da bi sve radilo kako treba
Znaći Don't Panic stvara taj problem, jer od kad sam ga instalirao to mi se dogadja.
Ja sam instalirao na Desire Z (stock ROM) i radi bez problema. Izađem iz navigacije i ekran se nakon 30s sam ugasi.
Možeš kupiti na bilo koji način, samo im se javi na mail sa svojim podacima i koje karte želiš, a oni ti odgovore s podacima za uplatu:
https://www.facebook.com/FenixJunior...20600251292623
Croatia 7,99 EURIzvorno postao mireo
Slovenia 9,99 EUR
B&H 7,99 EUR
Serbia 17,99 EUR
Hungary 17,99 EUR
Slovakia 14,99 EUR
Czech R. 14,99 EUR
Poland 17,99 EUR
Romania 11,99 EUR
Italy 17,99 EUR
France 17,99 EUR
Benelux 17,99 EUR
British Isles (UK, Ireland) 17,99 EUR
Dach (Germany, Austria, Switz) 17,99 EUR
Iberia (Spain, Portugal) 17,99 EUR
Scandinavia 17,99 EUR
Vezano za ovaj bug s ekranom, budem reportao, a možete i vi to napraviti na ovaj gornji mail.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam reportao bug, pa ćemo vidjeti da li će šta javiti i ispraviti grešku. Možda ima neka caka ali ja nevidim kakva![]()
Evo ja sam cuo za tu aplikaciju, ali me zanima koliko su karte pouzdane i ima li nekakva trial verzija da probam?
Nakon toga nije problem kupnjom podrzati domace ljude.
Forumaš godine :)
Karta je dosta detaljnija od konkurencije. Skoro da nema sela u kojem nema svih ulica i kucnih brojeva. Btw oni su sami kartirali hr, tako da cu ja sigurno kupiti app, pa makar samo zbog toga.
Mene je sama aplikacija malo razocarala. Izbacili su brzinomjer i "pregled satelita". Posebno je ovaj drugi ficr bio koristan dok dugo ne locka, da se vidi u cemu je problem. Vidim da se islo na pojednostavljivanje ali mislim da su neke stvari bile dosta korisne i da ih se nije trebalo izbaciti. Mozda uvesti kao na starom igo-u advanced mod.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Zna li netko hoce li biti dostupne karte drugih kontinenata? Konkretno me zanima Sjeverna Amerika.
Znam da trenutno ni Europa nije sva pokrivena, cisto pitam ako netko slucajno zna.
jedno pitanje vezano za aplikaciju
Da li je možda netko uspoređivao ovu aplikaciju sa recimo Motonav aplikacijom?
da li ima kakvih bug-ova prilikom navigacije? (ono da ne kaže sva skretanja ili nešto slično)
Ja sam skinuo aplikaciju na svoj Desire i sad čekam da mi pošalju ponudu za karte
Samo, neznam kako su pokrivene ostale države (Njemačka, Austrija, Slovenija...) ??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pokrivenost u Hrvatskoj baš i nije puno bolja od konkurencije, u nekim dijelovima je i gora. Nabrzinu sam pogledao neka sela blizu mene i skoro nijedno nije imalo upisane ulice. Osim toga, neki kružni tokovi i nove ceste koje su se sagradile prije nekoliko mjeseci uopće ne postoje. Valjda je to zbog toga što je verzija karata 2010.12 i valjda će biti popravljeno u sljedećoj verziji. Aplikacija ima premalo opcija, previše cucla baterije i nije me nešto posebno oduševila koliko sam očekivao, ali kad sam već kupio karte, vidjet ćemo kako će se pokazati u praksi.
Meni se još najdetaljnijim pokazao google maps. S cache opcijom se može sasvim dobro koristiti i off line. Naravno, za početak navigacije je potrebno biti online ali kad izračuna rutu onda više ne. Postoji i razbijena verzija koja omogućuje voice navigaciju i radi sasvim dobro.
Zadnji uredio zeljko12345 : 05-06-2011 u 11:52
Otpada moja teorija o pojednostavljivanju sucelja. Ja sam se navikao na 3.1 be. sucelje. Cini mi se dosta logicnijim i boljim.
Za europske drzave preuzimaju tude karte, nisam siguran koje, isprobao sam po austriji prije pola godine, bio sam zadovoljan.
Vidim da se pise da postoje detaljnije karte hr od mireovih. Koje su to? Volio bi ih isprobati.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
I meni se javlja bug da mi pali ekran nakon što izađem iz programa, A što se tiće pokrivenosti Hrvatske nisam našao bolju kartu od ove. Za ostale države ne znam jer kad sam išao van koristio sam druge navigacije.
PREDATOR
Ja cesto skidam programe sa nazovimo ih cudnie stranice, no mislim da bi trebali pomoci malo nasoj firmi i kupiti legalne karte kad je vec app free za Android.....znam da ce neki pomisliti da imam nesto sa Mireom, ali u krivu su !
Pere me patriotizam![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Imaš pravo, koliko puta sam bacio 60kn na gluposti, jednom bi mogao i na nešto pametno i naše![]()
Zadnji uredio HCSC : 06-06-2011 u 20:59 Razlog: mudrijašu
PREDATOR
Bookmarks