Probaj napraviti restore, ali bez vracanja backupa. Ako nije HW kvar, trebalo bi biti OK. Ali onda gubis sve sa telefona pa si pospremaj
Nije to.
Probaj napraviti restore, ali bez vracanja backupa. Ako nije HW kvar, trebalo bi biti OK. Ali onda gubis sve sa telefona pa si pospremaj
iPhone 5s 16 GB
koji se baseband i softwate dobije u iphone 4 kad se sad kupi u t-com/vip-u i jel se moze otkljucat geveyom ili nekom drugom micro unlock simom?
Kako se brišu aplikacije koje sam skinuo i instalirao sa instalousa, instalirao sam Cydelete i kad dugo drzim počnu mi linkati ikone i mogu izbrisati samo sto sam sa cydia skinuo i intalirao a sa app storea i instalousa ne mogu da brisem aplikacije, do čega je ?
Pozdrav
dal mogu ja bez ikakvih "problema" spojit drugi ajfon na svoj komp-mislim na problem sa itunes-om a da mu ne izbrise aplikacije ili kasnije meni?
i ako nesto skidam direktno na mob tamo znaci ostane to skinuto i instalacija,kako ja mogu doc sa kompa do te skinute stvari da ju i na komp spremim
u principu sve sto je instalirano sa app stora i installousa se brise dugim drzanjem ikone app i onda x, a ono sto je doslo sa cydia se brise i preko cydie (ides tam u menage pa packages, i onda tam izaberes sto zelis brisat pa onda change pa uninsatall)
bas sam imo slican probem sad...rijesigo ga preko jago zanimljivog softa iTong koji moze ponovo zapakirat app (sa podacima) i to sejvat na komp te kasnije installirat na koji god uređaj...ima jos dosta mogucnosti...its a keeper
sorac na duplom postu! :/
Zadnji uredio imaticx : 18-05-2011 u 18:19
Second place is the first loser!!
moj ne pusta, zasto?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pozz ev ovako ja imam verziju na iphone 4.3.3 i nekad mi se desi da mi napise gore pored mreže It safe mode.Pa onda ja moram njega da ugasim i upalim i onda bude ok,jedno 2 do 3 dana.Zna li neko u čemu u čemu je problem .Ljep pozdrav
Da,to se i meni počelo dešavati od kad sam instalirao Notifier+ ili Winterboard. Sad sam maknuo Winterboard pa ćemo vidjeti jel do njega il Notifiera.
I osobno ne bih preporucio safari downlad manager jer je meni safari stekao,nije otvarao stranice do kraja i dosta sporije radio...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ok probat cu nesto da izbrisem,a koji je najbolji za internet browser ,ako nevalja safari.Hvala.
Ja koristim Atomic. Dosta dobar i brz,već sam se navikno. Imaš i Skyfire s ograničenom flash podrškom i Puffin (full flash, ali preko proxya pa mi baš i ne radi najbolje),Opera....
Meni sve radi ok na safariju s downloaderom, i koristim jos atomic i operu. mene isto j*bo safe mode i deinstalirao sam winterboard i sve vezano uz njega i radi mali :-)
Pozz,moželi mi neko reći kako da mi nebude slika iz albuma ono kad piše odključavanje ,tu mi stoji jedna uvijek slika iz albuma ,ono što sam ja uslikao.Jer hhtio sam neku temu da stavim i nemože jer ta slika mi bude pri paljenu Ver mi je 4.3.3
tosam rijesio nego sad me muci onaj sat kad upalim ihone ono kad pise odključaj ili unlock.da mi je da mi to nepise
Znaci, očeš da ti ne piše onaj datum i sat na zaključanom zaslonu? To ima neki tweak u cydia-i, al se ne sječam imena..
One day, sky went blue...
Jeste to mi da je da mi nepiše sat i datum ,jer htio sam neku temu da stavim htc al mi ide preko tog sata pa se nevidi .Pa zato mi treba da se skloni.
Bookmarks