pozz
da li mozda postoji kakva aplikacija za s60v5 (5228), uz pomoc koje bi se sacuvale postavke za kameru, jer me nervira sto svaki put kad ocu slikat ili snimati moram nanovo namjestavati postavke onako kako meni pase
hvala
Sve više tih free igara traži internet vezu da bi uopće radilo jer vrte neke reklamne bannere...
pozz
da li mozda postoji kakva aplikacija za s60v5 (5228), uz pomoc koje bi se sacuvale postavke za kameru, jer me nervira sto svaki put kad ocu slikat ili snimati moram nanovo namjestavati postavke onako kako meni pase
hvala
ljudi treba mi HITNO aplikacija za Nokiu E52 da se iskljuci ton kada se slika...ižkada odem u settings imam da izaberem d vrste tona ali ne da iskljucim isti...ako moze bez potpisivanja...unaprijed hvala
Radi se u folderu u kojem se nalaze instalacije programa. Ako si ih instalirala s druge lokacije, zanemari to.
jel ova aplikacija funkcionira na nokia 5800 i kako se to instalira i di sta ide jer ima vise tih foldera pa di sta ide...svaka pomoc dobrodosla!!!
Evo link pa da vidite o cemu se radi
http://www.mobileloops.com/2011/01/2...app-for-s60v5/
Trazim slide to unlock za Symbian^3, ali mislim da je isti kao i za s60 v5.
Na ovi store ima samo free edition koji ima ogranicenja (ne pali se pri ukljucivanju uredjaja i slicno), a meni bi trebao full ako netko ima.
Hvala
Everything else is just a sport,
Paintball for Life!!!
pa skini odavde odi na ovu stranicu i skini sta to nije full verzija...
Gdesk skini ovdje:
http://sourceforge.net/projects/gdesk/files/0.34/
Mislim da bi ti trebao raditi na 5800, ali ne mogu isprobati posto ga nemam...
Davno sam instalirao GDesk (na UIQ3), ali te moram upozoriti da ces se morati dosta zabavljati da si slozis kako ti pase. Inca skini sve dodatke, posto sama aplikacija nema u sebi sve sto ce ti trebati (kalendar, sat...). Prvo instaliraj aplikaciju, a onda dodatke. Ako ces imati problema ili vise pitanja u vezi aplikacije onda cu izdvojiti ove postove u novu temu o GDesku za S60.
Mozes baciti pogled na temu o GDesk-u u UIQ podforumu (stara tema).
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ja sam se tek učlanio, a imam Nokia 5228 (9.4, Series 60 5.0)
Hitno mi je potrebno ovih par programa, pa ako neko može da mi pomogne:
1. Advanced call manager, a što se tiče Advanced call manager kada sam ga skinuo par puta, imao sam problem npr. istekao sertifikat ili nema krek...
Ako neko može da mi pošalje link preko PP da program radi?
2. Program za neke PUSH PORUKE ili ima neki sličan naziv (bile su ranije na nekim starim Sony Ericsson telefonima) kada pošalješ nekome poruku ona se sama obriše čim je taj neko pročita, pa neki takav program?
3. Neki progam da mi ne stižu poruke koga blokiram, tj. da taj neko ne dobije izveštaj da sam primio poruku? Čuo sam za neki SMS spam manager ili Spam Killer, ali da ne lupetam neka mi neko objasni ko se razume!
4. Smsxtender program u kom možete da sakrijete broj ili da napišete bilo sta umesto broja koji bi trebao da stigne onom kome je poslat sms (tako sam barem našao na netu, ali neka mi neko objasni)
5. Program koji može da snima u toku razgovora bez BIIIIIIIIIIIIIIP
6. Čuo sam da ima i neki program preko koga možete ući u tuđi mobilni i gledati mu imenik, menjati zvono telefona…
Ako možete stavite HITNO linkove za ove programe, ali da RADE s' obzirom da mi je žena otkrila da imam ljubavnicu!
Uapred hvala
tražim SPB MOBILE SHELL imam nokiju C5 (s60 3rd edition)
Skinula sam na mob nokia 5230 aplikaciju FINGERPRINT, i sada je neznam deinstalirati. Stalno trazi net!!!!!!! Pomozite!!!!!
Ima li tko nekakav kompas za Nokiu 5800???
5800 nema ugrađen kompas.
s60rev5 - 5800 - treba mi neki dobar divx player za gledanje filmova + da obavezno ima mogućnost ubacivanja titlova! tnx!![]()
Lijep pozdrav,
Vidio sam spb shell kod prijatelja, i predobra je aplikacija pa sam je poželio na svom mob.
Ako možete da mi kažete odakle da je skinem, već imam program za potpisivanje aplikacija SignSIS-GUI ...
Moj mob. je N97 32gb
I ako može neki mp3 player
Hvala vam lijepa
Ekipa treba mi diktafon za Nokiu 5530, odakle ga skinuti i kojeg? Sa OVI trgovine sve šta skinem je trial, snima minutu pa prekine. Molim preporuke?
FORD FOCUS RS500
I like it!
prošao sam upravo prvih 20 stranica u potrazi za lampom za nokiu 6650 fold
našao 12 komada, sve ih instaliro, ali nijedan neradi
ima tko kakvo iskustvo s tim mobom?
bljeskalica je ispravna (išo sad slikat da provjerim jer sam već lud bio pa pomislio da neradi)
da li netko zna kakav program da mi pokazuje na nokiji neodgovoreni poziv sa imenom pozivatelja?Znate ono 1neodgovoreni poziv i ime pozivatelja kao na novijim nokijama,hvala svima na pomoći.
nokia je n78
@vwgolf3 Niti jedna takva bljeskalica ne radi na toj Nokiji. Jedino sto radi ti je osvjetljavanje ekranom, mijenjanje boja i dinamicno svjetlo u osliku sos signala. Vanjska bljeskalica ne radi!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
niko ništa ne zna,i naravno da nije lock screen aplikacija,jel to meni ne radi
pozdrav!
ima li tko link gdje da skinem quickoffice, a da mi radi..
na ovom novom kojeg sam skinuo i instalirao trazi mi registraciju makar sam ju potpisao
hvala!
Zdravo, treba mi quick office za nokiu n78.Hvala.
Treba mi aplikacija zgtram... pokusala sam ju skinut sa ovi ali kaze da instalacija nije moguca... ne razumijem u cemu je problem a mobitel sam namjestila i ne pise da aplikacija nije kompatibilna s uredajem sto znaci da bih trebala moci instalirati na mob... pomagajte!!!!
To ti znaci da ce poceti instalacija, ali ce se odmah posle prekinuti,i dobicesobavestenje da ne mozes instalirati aplikaciju.
--- EDIT ---
Treba mi neki task killer, ali da ima na nasem jeziku, i voleo bih da mi neko malo podobnije obijasnio njemu malo vise.Kako radi, i kako bi ja trebao raditi sa njim.Hvala.
Zadnji uredio n00b : 29-04-2011 u 13:15 Razlog: Spojeni postovi
Bookmarks