Stavio sam i ja sinoc Darkyev rom. Radi odlicno. Bez lag fixa.
Stavio sam i ja sinoc Darkyev rom. Radi odlicno. Bez lag fixa.
Forumaš godine :)
hej ljudi šta da radim s marketom, neradi mi?sve radi, i internet radi, youtube a on ne?
ljudi, ima li itko ovdje, ili negdje drugdje na forumu saznanja o novoj pošiljci SGS-ova u t-mobile, već 4 dana ih ganjam od centra do centra i jedni tvrde (uvjerljivo vrlo) da nikada nisu ni imali galaxy s (a vrti se po reklamama, jel) drugi kažu da ih nema više da su svi otišli i da će valjda, pod upitnikom je to valjda, doći nova pošiljka.
@maca, problem sam "riješio" s nekoliko resetiranja- najednom je proradil. Možda i tebi upali
Što se tiče zaliha, mislim da im ne manjka. Svoj sam kupio u Avenue Mallu prije tjedan dana i nije baš da im je manjkalo.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
slazem se za avenue mall,brdo ih je bilo kad sam i ja uzimao,isto prije negdje 5 dana..cak su ih i nudili kome god je dolazi pitao bzv neku preporuku
imam jedan mali problemcic... nakon instaliranja novog roma (darky's v8.1) isao sam stavit ponovno swype ali kad sam prebacivao swype_jpa.zip prebacio sam slucajno dio u update.zip pa imam pitanje, hoce li bit problema s update.zip-om ako mu ostavim tih par fajlova iz swypa i kako da vratim update.zip u prvotno stanje, tj. koje fajlove on treba sadrzavati u sebi i kako pobrisat visak? (preko windowsa neide) sve radi normalno i nema problema za sada ali bolje sprijeciti nego ljeciti![]()
tako je, od cwm-a je... ulazio sam bio u recovery nakon sto sam slucajno dodao dio swypa i radio je... hm :\
znaci bit ce problema kod sljedece instalacije roma?
Recovery će ti raditi jer ga ne pokreće iz update.zip fajla, taj fajl služi samo ako npr. staviš stock rom koji nema cwm pa da ga instaliraš pomoću njega ili ako naiđeš na neki drugi problem koji bi mogao onemogućiti normalno startanje cwm-a. Meni taj update.zip stalno stoji u rootu sd-carda, pa ako nešto zeznem moram flashat stock rom JM8 preko Odina i onda gubim CWM, ali ga zato lako vratim preko tog zip fajla...
Preporučam zamjenu tih zipova netaknutim originalima, čisto da si siguran.
dali neko zna kad ce biti dostupan 2.3 za galaxy Hvala
Dali se isplati mjenjati HTC Legend za Galaxy S uz nadoplatu od 900 kn?
Ima VIP-ovu garanciju, kutiju, sve.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Itekako. Kako god usporediš, većina stvari je bolja, ako ne i sve.
Pomalo. Da li si pokušao dobiti 3-button recovery i na koji način, zašto nije uspjelo ?
Pozdrav, upravo sam prešao sa stock 2.1. na Darky's ROM 8.1 (prvo na wipe 8.0 pa na no wipe 8.1) i Imam jedan problem, ne radi mi Wifi, nikako se ne može spojiti na mrežu (stoji na "Preuzimanje IP adrese iz..."). Sve postavke sam unio kako treba, i s drugim mobovima se spajam bez problema.
EDIT: Reinstalirao ROM, sad je sve ok.
Zadnji uredio NortonCommander : 22-01-2011 u 09:20
Prije 7 dana kupio sam Galaxy S koji ima implementiran Android 2.1.Downloadao sam preko marketa Skype,te ga instalirao, ali mi po upisivanju username i passworda staje.tj. beskonačno dugo mi piše signing in.Dali se netko susreo sa ovakvim slučajem i kako bih se mogao ulogirati.THX
skayp radi s androidom 2.2 tek nadogradi
može li mi netko objasnit postupak nadogradnje androida 2.1 na android 2.2
Settings -> About Phone -> System software Updates i tamo ga nadograđuješ, ali prije toga mora biti upaljen Wlan.
Samo je potrebno odobriti početak nadogradnje, sve ostalo će mobitel sam napraviti.
Nisam siguran jel ovaj postupak radi na Galaxy S, ali trebao bi jer na svim Androidima su te opcije više manje iste.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
nažalost ne radi
2.2 bi trebo moc bz problema nadogradit preko keisa a patch ti treba za 2.2.1 sto ti nebi preporucio
Bookmarks