Što se tiće potrošnje AMOLED vs SLCD, AMOLED je štedljiv, ali ako se koristi pretežno svijetle pozadine, meni i slično, troši više nego SLCD.
![]()
ma meni je baterija drzala i dva dana
a nakon zadnjeg updatea jedva mi izdrzi 10 sati
ima li jos tko istih problema
ima li tko savjet
Nope, meni sve ok. Baterija drži normalno 2 dana.
ne sve original samo offical updatei
Upravo mi ponudio update 2.29.405.5 nekih 4,8mb....ali ga nemogu instalirat dok ne napunim tel :-(
Zna netko o cemu je rijec? Tel je iz vip-a i orginal dosao s 2,2 androidom
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
http://cafe.mobil.hr/threads/67439?p...l=1#post965791
http://cafe.mobil.hr/threads/67439?p...l=1#post966558
Oba posta u ovoj istoj temi. Drugi put prvo malo potraziti...
nakon restarta opet sve u redu
Može malo objašnjenje oko swiftp-a, instalirao sam ga i pod server status mi piše running, a kaj sad?
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Evo i video kako se to sve radi preko wifi pa da si ljudi pomognu i s njim.
Hvala ti za ovo...
samo, da li moram svaki put upisativati ftp://adresu ili postoji neki način (negdje u postavkama) da ju windows explorer zapamti??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam skinuo filezilla client i super je stvarčica, sve ti pamti, a i puno je jednostavnije za raditi s tim. Meni recimo preko IE nije radilo.
Ja sam prije koristio SwiFTP, ali kada sam probao My Phone Explorer, ostao sam na njemu, jer mi je puno bolji.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
GT-R imaš možda link?
ovo ? http://www.fjsoft.at/en/
Je, to je to. Ili evo još direktniji link![]()
ja sam to jučer isprobao...
Samo, imam veliki problem... Kada sve to pokrenem, i stisnem spajanje, komp mi nađe mobitel, ali ga nemože identificirati....
Tako da ostajem na swiFTP aplikaciji
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Koliko vam Desire vuče struje? Meni kad je idle (samo ga unlockam) 5mA. A kad prčkam po njemu, recimo galerija ili tako nešto ide od 100mA do preko 300mA. (Oxygen RC4)
molio bi vas da mi kazete kako maknem ono "pomaganje" pri pisanju. neznam kako da se izrazim. kada pisem poruku onda mi on nudi rijesi....to me neopisivo zivcira a nikako mi se nece pomaknuti.
kada odem u menu/settings/keyboard/ sve zivo iskljucim i dalje mi se to pokazuje... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pod text input ti treba biti sve isključeno i pod user dictionary nebi smio imati ništa.
Imam pitanje.
Pošto pratim oglase vezane za HTC Desire, gledam neki ljudi pišu da ima AMOLED ekran a drugi S-LCD
Nije mi jasno, šta nebi svi trebali imati AMOLED?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nope.
AMOLED ekran prikazuje jednu nijansu sive, kao rozu (primjerice HTCova stranica). Pa su onda, valjda zbog toga izdali i S-LCD verziju. Inace, taj sa S-LCD ekranom ima i noviji hboot.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks