Ima li u West Gateu HTC Desire?
Jel se zna da li ih uopće ima?
evo provjereno, nema više desirea, ne zna se kad će naručiti. kažu u službi za korisnike
Postoji li mogućnost da će produžiti akciju nakod 2. mjeseca? Znam da je rano, ja mogu uzet novi mobitel u 3. mjesecu, odnosno u 2. mjesecu stječem pravo. Ako ništa drugo uzet ću još jednu pretplatu.
There are no shortcuts in evolution.
meni nije jasna ova rečenica "Postojeći korisnici koji produlje obvezno trajanje pretplatničkog ugovora i Simpa korisnici koji potpišu obvezno trajanje pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca, ostvaruju 12 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu tarife. Novi korisnici ostvaruju 6 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu uz potpisivanje obveznog trajanja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca."
Ja hoću samo jedan, i to onaj kojeg nema. Genijalci. Što ga onda ne maknu iz ponude na netu
aha, al ja mogu kupit mob, recimo SE Spiro, za 298 kn bez kartice i ikakve obveze? malo me zbunjuje ta recenica....:S
Možeš, ali ne na akciji... akcija je ili za simpa paket ili uz potpise ugovora na 2 godine.
Ima li netko podatke koji mobiteli su otključani? ili su svi zaključani?
Svi su zaključani... Pukom srećom možda naletiš na otključani primjerak, ali malo vjerojatno.
zna li netko u kojoj poslovnici ima iphone 4?![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo mali info od mene
t-mobile vukovarska (zagreb)
nema iphone 4 :-( tek za mjesec dana dolazi i mora se rezervirat
nema samsunga tj.wave-a a kamoli nokije N8
no jedna novost koliko vidim može se produžit preko weba shopa tj.preko moj t.mobile (sad upravo isprobavam da vidim sta ima ali ide puzevim korakom)
toliko mi od njihove akcije 50% na sve kad imaju samo jeftinije modele
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
evo ja sam stvari rjesio vrlo jednostavno, da nebi isao od centra do centra, cekao u guzvama da bi saznao da nemaju iphone, nazvao sam sluzbu za korisnike i pitao da li ga ima na lageru negdje, nakon kraceg cekanja ljubazna gospodicna mi je rekla da ga nema nigdje ali da mogu izvrsiti rezervaciju preko telefona pa sam tako i ucinio. sad mi je jedino cekati da nazovu iz t-mobile kada dodjem na red...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
iPhone 4 postoji u simpa ponudi na netu, 4500, 4600 košta u simpa paketu otkad je izašo...znači da je i on sad na 50%???? tj.oko 2300kn?????
Koliko se sjećam, iPhone njie na akciji ako je u simpa paketu
A ja sam se dogovorila da me iz T-centra nazovu kad/ako dođe HTC Desire...
piše da je na SVE simpa pakete 50%
Apple iPhone 4 16GB black
Tehničke karakteristike
5.0 Mpix kamera
Retina zaslon
16 GB memorije
FaceTime videozapisi
GPS, Google Maps
Simpa paket:
4598,00
Piše, ali očito s razlogom nisu skinuli 50%. Vjerojatno ga neće ni nabavljat u simpa paketu dok ne istekne akcija i to je to. Vidiš da su svim mobitelima promijenili cijene. Nisu ni oni budale dati iphone u pola cijene ipak se tu radi o velikim novcima, a ničim se ne obvezuješ ostati kod njih.
ma sve 5, znam da nisu budale, samo pišem nešto što stoji na netu u ponudi i nešto što oni kažu, na SVE 50%...
vjerovatno, tj.sigurno si u pravu, al bilo bi fora!
Naravno da iphone4 nije spuštena cijena na simpi... nemaju oni koristi tu od toga!
Bookmarks