Evo ja na svom I5800 koristim Froyo već sat vremena i zasad sve odlično funkcionira, osim što su hrvatskoj regiji pripisali tipkovnicu na ćirilici pa sam bio primoran promijenit na engleski. :/
Dali ga se isplati stavit ili bolje cekat da dode kod nas, jer sam negdje procitao da se rusi ako se nevaram ili je nes drugo u pitanju pa su je maknuli
Evo ja na svom I5800 koristim Froyo već sat vremena i zasad sve odlično funkcionira, osim što su hrvatskoj regiji pripisali tipkovnicu na ćirilici pa sam bio primoran promijenit na engleski. :/
jel ima neki tut ili nesto kako se stavlja posto nisam stavljao nikad
TUTORIAL
Samo da ti obratim pažnju jednu stvar:
Kad skineš firmware (link) u .tar folder moraš ubacit datafs.rfs s programom IZArc jer ti u protivnom neće očitavat unutarnju flash memoriju.
P.S. Evo nakon nekoliko sati korištenja primjećujem prve bugove, ali ništa što se ne može pretrpit zasad.
Zadnji uredio Futurama : 29-11-2010 u 02:12
ovaj tut nema veze sa ovim mobom ili se ja varam, da nisi krivi link ostavio
Dali ima nekih jako velikih poboljsanja ili samo nes sitno, i dali cemo poslje 2.2 oci stavljati i novije update tj 2.3 pa na dalje?
Ima ogromnih poboljšanja, ali na kraju ti ipak ne bih preporučio update, poruke su gotovo neupotrebljive, ne mogu otvorit neke primljene poruke, ruši se cijela aplikacija, a i onima koje uspijem otvorit na trenutke su dodijeljena kriva imena iz imenika.
Koliko sam pročitao neće bit nadogradnje na novije verzije Androida, eventualno zakrpe unutar 2.2.
onda zasad nestavljam tek kad bude bila dobra verzija da nema tolko problema
Ja sam se isto vratio na I5800XXJK1, sačekat ću neku stabilniju verziju, ima još dosta problema osim poruka... Barem sam jedan dan imao Froyo i mogu reć da izgleda obećavajuće.
Pozdrav ljudi , uskoro namjervama kupi novi mobitel dvoumim se između Sasmunga I5800 G3 i HTC wildfire ,zanima me sljedeće : kakva je kvaliteta izrade samsungove maske i općenito dali telefon djeluje čvrsto ili jeftino plastično te kako vam se čini display što se tiče sufanja internetom tj kvaliteta slike ?
sto ce tice surfanja je super barem meni, a izrada je ono najbolje da sam vidis kad ga uzmes u ruke, sasvim solidno sto se mene tice mada bi moglo i bolje.
Za one koji nisu vidjeli, izašao je I5800XXJP9 u kojem su ispravljeni svi veći bugovi i to je prva stabilna Froyo verzija.
di se to moze vidit jer nepratim bas sto se tice updatea, i javi dal valja da ga stavim
Ovdje možeš nać sve vezano uz I5800.
odatle sam i skinuopa ga poslje stavim
sad sam nes procitao na brzinu se moze izgubit IMEI jer je neko napisao da ga je izgubio.
EDIT:koji da izaberem OPS kad idem radit update nije mi bas jasno
Zadnji uredio dennocro : 03-12-2010 u 20:34
Garancija se negubi ako se stavi ovaj update mislim ako nije preko kiesa?
jel itko zna jel GT-5800 kojeg nude u t-mobileu lockan? i ako je, kolko ga je tesko rootat/drukcije skinut lock? tenks!
Ljudi!
Upravo stavio Gingerbread tipkovnicu na mob i savršeno radi!!!!!!!!!!!!!!!
Ako želite skinuti evo link :
http://forum.androidcentral.com/andr...lable-all.html
uživajte!
Pozz
super stvar sad ju skidam pa da ju isprobamo, dobra sto nemoramo ici na drugu str da stavi znakove
stavio tipkovnicu promjenio ali kad odem pisat poruku nema promjene.
Edit: uspio
mob je kupjen u t-comu i kad ubacim neku drugu karticu pita me pin za otkljucavanje mreze dali ga netko mozda zna?
EDIT: u cetvrtak nakon 10-ak poruka prestala su mi izvjesca dolaziti a nedolaze ni sad a kvacica je da dolaze, nije mi bas jasno.
Zadnji uredio dennocro : 26-12-2010 u 15:10
kupio sam navedeni mobitel i stavio sam na njega android 2.2 froyo (ova verzija: I5800XXJP9). kako izbrisati taj androjid 2.2 i vratit se na onu početnu verziju koja je bila kad sam kupio mob?
(nisam napravio backup prije instalacije)
Zasto mi Kies ne prepoznaje mobitel?
danas sam dobila mob, moze li mi itko objasniti kako cu stavit svoju pjesmu za ton zvona?
i trosi mi pare, a nista ne radim, kako cu izbrisati one opcije vezane uz internet? :/
Bookmarks