Napokon! Naso sam si pojacalo, alo, alo, ee, ee (Rihana)...![]()
4 posta danas...gasite servere![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Napokon! Naso sam si pojacalo, alo, alo, ee, ee (Rihana)...![]()
One day, sky went blue...
Kupio opasan u-lock.
Ispravio jedinicu koja me živcirala. Pitao me samo 2 pitanja- sad bezveze znam cijelu bilježnicu...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I, u čemu je problem?
Naučiš sve pa ćeš znati i ta 2.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ili ko ja za 5
Veselim se jer me nece biti zadnji dan u skoli...boooyaaaa![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa povijest bar nije teška...
OT: polako ponavljam, danas mi je malo fjaka () no to je i zadnje za ovo polugodište.
Nije uopce, samo sto kod mene profesor trazi da znas sve hrv. knezove, od Porge i Porina pa sve do P. Kresimira IV i Dmitrra Zvonimira + godine vladanja + sta su sve oni bitnog napravili za tadasnju Hrvatsku...za popeezdit..
OT: Jel zna itko dali je zabranjeno igrati nogom u odbojci? Recimo loptu nemoze igrac stignuti udariti rukom, pa ispruzi nogu i tako ju "digne" svom suigracu?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mislim da se to smije samo kod odbojke na pijesku, ali nisam siguran.
OT: Došao iz knjižnice, lijepo se provozao- zimske gume na biciklu drže
Malo sam šlajdrao, ali u tome je čar
Riješio školu- sada samo gledam kako se ostali ubijaju (a smijali su mi se dok sam se prvi javljao)![]()
Da, to sam i mislio, ali nigdje nisam nasao da je to bas vezano za odbojku na pijesku..
TO je najbolje kada se sve prvi javis, onda poslje samo odmaras
OT: Danas ce biti najbolji party ikada![]()
Ma ja mrzim povijest, jos iz osnovne... Puno razloga
Kupio Vatra - Aritmijasutra ujutro prebacivanje albuma na iPod... I skidanje igara za ipod... I odgovaranje... Daj sam da me OPET ne pita krscanstvo
sutra ujutro strebam
![]()
<baba>deca, uzivajte dok vam je najveca briga odgovarati nekaj u skoli</baba>
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@baba: Drzi se ti kindergartena
OT: Sutra za Bec!
Nema me zadnji dan u skoli![]()
Luna- nisi još ni mama, gdje već baba
Eto, uhvatili Sanadera pa Cionn sad mora bježati...![]()
Ha cuj, nesto me ovi iz USKOKa prate zadnjih dana...
Mora da je zbog satova![]()
Baba mudro zbori samo mi tak ne mislimo
OT: igram NFS HP2![]()
A ja NFS Pro street
Idem jest da se ne zrušim...![]()
Probudio se, otvorio frizider i kad ono šok, nemam nikaj za prigrist![]()
Skidam 2 igre, kad se skinu, pravac povijest... Ima da strebam kooo.. Ko Cionn![]()
Šta smo mi Bogu skrivili...![]()
mrzim bozic. mrzim blagdane. mrzim kuhanje, pecenje, ciscenje, glancanje, pranje svega i svacega. mrzim kupovati poklone. mrzim sto ce svi oko mene lokat a ja ne smijem. mrzim cinjenicu da nemam cijevi i nemam za kaj privezati bor i macke ce ga srusit vjerojatno prije nego ga i okitimo.
kad odrastem bit cu Grinch.
jedino cemu se veselim je bezalkoholna bavaria.
bezalkoholna.
đizas
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kakva si ti mama- domaćica...![]()
![]()
Bookmarks