Prikazujem rezultate 1 do 25 od 37

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao karlanal Pregledaj post
    iskreno i ja sam na par mjesta pročita da ti task killeri nisu najbolji za korištenje, iskreno neznam zašto ali kad to kažu ljudi koji su malo više u materiji od mene onda nemam šta ja sad tu mešto
    da ćeš sjebat mob sa njim je opet smiješno, vjerojatno možeš sjebat sistem i to je to, pukneš novi i idemo dalje
    a ove svađe oko baterije su mi smiješne, MENI je bitno da mi bateria izdrži 15-18 sati i to je to, navika sam na to da stavim mobitel na punjenje prije spavanja već godinama i gotovo
    Kad mi netko objasni i dokumentira zašto TK nisu dobri onda ću povjerovati. Rekla-kazala je za placa.
    U dijelu foruma gdje se preporučuju aplikacije za HTC android telefone stoji preporuka za nekoliko TK od ljudi koji već duže iste koriste.
    Ja sam isprobao par i ATK je meni bio najbolji od onih preporučenih.
    A baterija i trajanje iste naravno da ovisi od korisnika do korisnika ... zato sam i napisao na koji način koristim mob. da bi bilo jasno kako nisam power user (čitaj ne igram igrice do besvjesti i ne surfam na WLAN do iznemoglosti, te ne koristim GPS za otići na WC).

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2011
    Bodovi
    490
    Nivo
    4
    Bodovi: 490, Nivo: 4
    Bodovi: 490, Nivo: 4
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

wildfire

= Citat = Izvorno postao Shahin Pregledaj post
    Kad mi netko objasni i dokumentira zašto TK nisu dobri onda ću povjerovati. Rekla-kazala je za placa.
    U dijelu foruma gdje se preporučuju aplikacije za HTC android telefone stoji preporuka za nekoliko TK od ljudi koji već duže iste koriste.
    Ja sam isprobao par i ATK je meni bio najbolji od onih preporučenih.
    A baterija i trajanje iste naravno da ovisi od korisnika do korisnika ... zato sam i napisao na koji način koristim mob. da bi bilo jasno kako nisam power user (čitaj ne igram igrice do besvjesti i ne surfam na WLAN do iznemoglosti, te ne koristim GPS za otići na WC).
    Pozz raja, kupio sam htc wildfire prije nekih mjesec dana, iskljucio sam neke nepotrebne stvari poput vibre i tako tih gluposti, ali baterija mi i dalje ne moze dva dana izdurati, slabo sam i na wirelless-u kad imam dostupnost iskoristim, ne igram toliko igrice, ali stvarno baterija max traje dan i pol, nije mi jasno kako? ako moze pomoc neka od vas koji imate vise iskustva sta raditi i kako raditi, zahvalan bih bio. I vezano za task mennager jer se nalazi u aplikacijama , gdje mozes da stopiras neke procese koji traju ili se moze skinuti na marketu nesto tako? ako moze odgovor molim vas

Slične teme

1. AMD Sempron 2500 pregrijavanje
    By Smuchac in forum Stolna računala
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 31-05-2007, 01:22
  2. pregrijavanje
    By TinoExpert in forum Stolna računala
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 26-07-2006, 11:15
  3. Nokia 7210 i (ne)losa baterija
    By elvirr in forum Nokia
    Odgovora: 8