Evo jednog jako dobrog teksta:
bonbon-peta-hrvatska-mobilna-mreza
hm...videopoziv....fino zvuci,ali za to bi i primatelj poziva morao biti u mogucnosti koristiti isti....
ma nema sanse da oni naprave nesto skupo,jednostavno nema logike.
njima korisnici ne bjeze zbog kvalitete usluge nego zbog cijena, tako da ne vjerujem da su toliko glupi.
cini mi se da je samo PR lose srocio ovu kampanju,a kad krenu iznenadit ce nas cijenama.
i bit ce bonbon (bar bi trebao biti) t-mobile kvaliteta po cijenama tele2
Evo jednog jako dobrog teksta:
bonbon-peta-hrvatska-mobilna-mreza
@mkrajaci
I meni se cini da je taj markentiski strucnjak,Lordan Kondic, samo na papiru! Pogledaj samo reklame na jumbo plakatima, ona blijedo plava pozadina ne odaje nimalo osjecaj da je to nesto ekskluzivno i ne vjerujem da ce takvom vrstom reklamom postici neki ekskluzivitet, za kojim nadprosjecni po novcu teze.
Ocigledno ce se bazirati na internetu kad ce raditi u mjestima vecim od 40.000 stanovnika. Sto ce biti kad odu izvan mjesta onda ce postati obicni ne ekskluzivni korisnici!![]()
U T-centrima će sigurno biti ograđeni dio gdje će se moći samo uz prethodnu najavu![]()
Što mislite, hoće li bonbon ići s 6-eroznamenkastim brojevima ili će imati 7 znamenki ?? 6 znamenki bi bilo fora, vratilo bi me u dane prije desetak i ohohoho godina ... dobro, ima ih i danas za kupiti OVDJE !!, ali ono kužiš imaš 097 sa šest znamenki, yeahhh![]()
Zadnji uredio krokan : 28-09-2010 u 21:22
Ma kakvi 6 znamekasti brojevi! U tom slučaju imali bi samo 800.000 brojeva za podijeiti (brojevi koji počinju s 0 i 1 ne računaj)
Nije ovo za mene ...
Ako budi imali i pola od toga biti će im super?
HC4L
Još jedna dan, jedva čekammmmmmmmmmmmmmmmmmm
Šalu na stranu, želim im svu sreču i neka budu pošteni prema svojim klijentima. Možda t-com s ovim okreće novu stranicu svog poslovanja i počinju biti usmjereni na potpuno zadovoljstvo korisnika.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Ce bit di kakva promocija bonbona? XD
One day, sky went blue...
Ja bi iso, zical bum tatu da me vodia mozda se i najdemo tam, napravili bumo trac pariju :moahahahhahah:
![]()
Gamadja bi tam slusao kaj bi lupetali, i zicao besplatan brojcek
![]()
Gle, jos nisu ni krenuli sa prodajom, kad im krene, krenut ce im... Tak je i za tele2 bilo kao Fuj, nova mreza, kah ce mi to... A sad su popularnia ja cu si kupit jedan bon bon pq cemo vidjet
Btw, ce dobit bonbon svoj podforum?
A, da... Da im ne bi još plaćao za broj...
Nije baš isto... tele2 je bila nova jeftina mreža, a za ovaj se još ne zna.
Ako budu ultrajeftini, vjerojatno će im krenuti.
Vjerojatno će dobiti- ako im broj korisnika bude veći od broja ljudi koji rade na tom projektu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ako u prvih godinu skupe 50 000 korisnika to je odlican rezultat,cak i ako budu najjeftiniji...
znači valja sad malo sačekati i vidjeti što će ovaj operater ponuditi? pukla ljubav između mene i t-mobile-a, pa pitam. jel.![]()
bit će najjeftinija na tržištu. imao sam info jos prije 8 mjeseci ali hrvatska agencija za telekomunikacije nije dopustila osnivanje nove mreze( t-mobile&tisak&agrokor) . t-mobile ce ustupiti odasiljace,
iskreno, ako ne bude najjeftinija, zasto uopce onda se osniva ? !
Kako god bilo uspjeli su privući pažnju, a da nisu dali apsolutno nikakvu informaciju osim da počinju s radom. Slijedi li iza toga šok ili ugodno iznenađenje vidjet ćemo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za tocno 24h slijedi predstavljanje![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ovdje možete pratiti live pressicu koja je u tijeku:
http://twitter.com/#search/%23bonbon
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Cijene su odlične kolko vidim: 0.70 lipa prema svim mrezama, nema uspostave poziva, 0.20 lipa sms, 7kn 300MB prometa, bonovi od 10,20,40,80,160kn
I ako aktiviraš do kraja godine do 2020. dobiješ 1000 minuta mjesečno za razgovore sa ostalima na bonbonu.
edit- čak će se i u klubovima prodavat bonovi
Bookmarks