Evo otvorena je ova tema, u koju ce te stavljati pitanja, prigovore, komentare... na temu Vodic za pocetnike - mogucnosti, jailbreak, downgrade...
Ako imate neki novi tutorial koji zelite da bude uvrsten u tu temu, stavite ga ovdje, a ja cu ga prebaciti tamo
Zadnji uredio imaticx : 31-08-2010 u 11:27
iPhone 5s 16 GB
samo želim pohvaliti ovako dobrog moderatora,samo nastavi tako,ljudi cijene trud![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
[QUOTE=imaticx;944360]Jailbreak za iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 1G, iPod Touch 2G, iPod Touch 3G
Jailbreak.com radi za ove modele
Jel ovo Jailbreak.com trebalo bit jailbreakme.com?
ispravljenogreska u tipkanju
iPhone 5s 16 GB
inače tema ti je odlična. daj mi samo reci jel sve radi kak treba, jer sam čuo da nešto mms ne radi i još neke stvari.
Mislis na JB uredaju? Ja imam iPod Touch, ali cekam iPhone 4 da ga kupim. Ali nisam vidio da se itko zali na mms? Na iPodu sve radi, kao i kad nije bio JB
iPhone 5s 16 GB
za 4.0.2 jos uvijek nema jailbrakea......
pa kako cu ga riješit onda?
jel imas spremljen SHSH za 4.0 ili 4.0.1? Ako imas, idi na 4.0.2 i vrati na 4.0 ili 4.0.1
iPhone 5s 16 GB
ma nema veze, pricekat cu jailbrake za 4.0.2![]()
Nece izaci za 4.0.2Sljedeci tjedan izlazi 4.1, pa ce se onda vjerovatno za njega raditi JB
iPhone 5s 16 GB
bok ljudi! ovako, dobio sam iPhone 3gs al najvise sto mogu s njim je gledat u ekran koji kaze da se spojim na itunes i mogu ČAK i emergency poziv napravit! weeeeeeeee... skinuo sam doslovno milijun i jedan firmware s neta ,i originalni i custom (aktivirani), ali mi itunes nece restorea nijednog i javlja errore sa opet milijun i jednim error codeom. što da radim? ,inace itunes je verzija 9.2.1.5 ako uopce ista znaci...
Verzija firmwarea koju stavljaš je koja?
Koje greške javlja?
Jel mobitel kodiran?
vjerovatno imaš kao i ja 3gs sa 4.0.2 ?
3GS- 45 tjedan, iOS 4.1 itunes 10-može li se downgradat- na Cydiji bi trebali biti spremljeni SSH od 3.1.2.
Ako imaš spremljen SHSH onda možeš, inače ne.
Posto nisam siguran je li to dobro spremljeno-hocu li se moc vratit na 4.1 ako ne uspije?
da, samo napravis restore
iPhone 5s 16 GB
Ovako imam problem..imala sam sofver 3.1.2. i JB na iphonu koji mi je napravio prijatelj..jučer mi je isti frend na zamolbu pokušao napraviti upgrade softwera na 3.1.3. i JB jer mi je trebalo radi instaliranja m-zaba aplikacije koja zahtjeva najmanje 3.1.3. softwer. Naime on je napravio upgrade na 3.1.3. ali mu JB nije uspio...bilo je kao nekih problema...sama nisam nikada probala to raditi i sada em nemam ni jednog broj u kontaktima, ostale su mi samo sms poruke, ali spremljeni brojevi ne..ok nema veze..a rezervu nemam jer sam ko za vraga fomatirala windowse nakon zadnje back upa iphonea. Nego sad me zanima kako se rihta sat i datum na iphoneu jer mi prikazuje krivi datum (kasni jedan dan...) i kaj da radim općenito, koji su vaši savjeti, da li da napravim ponovno upgrade i probam sama napraviti JB ili šta? HELP![]()
Stavi 4.0.1. ili 4.1, izažao je JB za Mac, bude uskoro i za Windowse. Samo za 3G model.
Mislis na beta redsnow? Jel netko isprobao to?
Neznam, i ja sam ga naso, al neznam bas posto je u beti...
One day, sky went blue...
Bookmarks