Neću sada kad si je ukleo...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dexter- obavezno
Monk
Columbo
House
Mentalist
Psych
Tih sam se sada sjetio...
Valjda će ti biti dosta
Razmisli i o kupanju, kad si već na moru![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bozeee... Ja bi uklete nofce! Sta ju podero pobogu?Ja bi se igral sa tim
Dosao doma, bio kod mame, blah blah... I jos imam zelju za laptopom ^^
One day, sky went blue...
Došao sa Bodies revealed.
Fora.
Ali, svakakve ljude puštaju unutra
Neke babe koje ispituju gluposti da iznerviraju studenticu koja nas je vodila (tipa koliko ima nekih vijuga u mozgu, zašto je tu čir, zašto nju boli noga ovdje... bla...bla...)- ali cura je znala odgovore na skoro sva pitanja. Još je poslije glumila leđnu moždinu i vaginu
Super su ta tjela, dosta novih stvari sam vidio i nešto sam valjda zapamtio.
Ali, najjača im je knjiga dojmova:
"Sve je super, a najbolje su mi bebe koje su umrle"Misli na fetuse u raznim fazama. Ali, kako je to napisano
"Dodajte me na fejs- Luka Prezime" (naravno, pišu cijelo ime i prezime)- i tako na 5- 6 stranica
"Chiao, Marija, Petra i Leona"- "Chiao"...
Ah, ta facebook djeca...
Još onda u tramvaju dvije cure sjede zajedno 10 minuta (obje drže iPhone i šaltaju pjesme na najglasnije da svi vide i čuju)- i odjednom jedna drugoj: "Gle, ovaj status sam za tebe napisala!" I pokaže joj na mobitelu.
Mislim, pa nije li normalno da kažeš toj osobi to što si napisala- kada već sjediš kraj nje i oboje ste zdravi (i čujete i možete pričati)...
I onda nakon 5 minuta: "A, ovaj sam napisala za Andreju..." i onda se smiju i počnu ogovarati Andreju![]()
Obzirom na to sto si i kako napisao... Jesi siguran da su zdrave?
Znaci OK je izlozba? Nisi se razocarao?![]()
Te cure? Sumnjam da bi slušale muziku (obadvije, dok su to malo pričale- to mi isto nije jasno...) da su gluhe
Nisam se razočarao
Da, sjetio sam se još jednog upisa iz knjige:
"Uopće nije spektakularno kako celebovi govore.
Vruće je. Red Carpet će čuti za ovo."![]()
Zadnji uredio georgy : 06-07-2010 u 18:11
omg... Meni je taj muzej mrkli mrak... Mozak nasjeckan, fetusi, pishek i pipica... Sve prepariranopreporucam ako vam je dosadno u zivotu xD
Meni se isto svidjela izlozba, samo mi nekako nije pasao miris u toj dvorani :/
OT: Kako obozavam trening po kisi <3
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
haha kak nebi pasao, ja poslije na sandwich
ot: razmisljam kako sakupiti nofce za laptop... Jedan clan ovog foruma je sprenan prodad jednog malog ljepotana HP-a![]()
OK fico, nekoliko si puta rekao da ćeš kupit laptop. OK, svi znamo tu vrlo vrijednu informaciju.
Ali da svaki tvoj post ovdje ima veze s laptopom... pomalo pretjeruješ.
NHF![]()
Odlicna utakmica izmedju Urugvaja i Nizozemske...
Steta samo kaj su se prekasno trgnuli Forlan i ekipa..
Al ajd, drzim fige da budu barem 3.
OT: Igram se sa vjevericama
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
planiram ljetovanje i ubijam se istodobno u pojam jer ce to ljetovanje biti tek iza 16.8.
Rab, here we are again![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutrance! E, neznas ti sta meni znaci taj laptop u zivotu...
sad se probudio, nisam mogel spat po noci, tak sam malo zamoran da mi je miša tesko pomicat![]()
Kaj nisi već bila na moru?
Ja tek 19.8.![]()
Vidi ovog kako sve zna...![]()
Cionn je glavna bab tračara ovdje![]()
Naučio sam do sad- 4 sam imao
U petak idem po dokaz
(ištekavam kompjuter iz struje, spuštam rolete, zaključavam sobu)![]()
Sklopove? :-)
Si i ti učio, ili nemaš pojma o čemu pišemo?
(spojen na tuđi WiFi)
Ima flat- a ja sam mu stavio password
Ovo što ja učim barem ima koristi, više- manje![]()
Bookmarks