Ne da si u pravu nego sam ja cijeli dan ko pregaženi maslačak. Sori, skroz moja greška nisam spavao skoro 20h :\
Ne da si u pravu nego sam ja cijeli dan ko pregaženi maslačak. Sori, skroz moja greška nisam spavao skoro 20h :\
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovi paketi za prepaid korisnike na bonove su očajni.
Uzeo sam sada ovaj za 10kn od 20MB čisto radi testiranja radi i to je presmiješno...
-mail- push mailovi primljeno i poslano sveukupno 12-tak mailova
-surfanje- otvoreno cca 6-7linkova
i to sve unutar 12h dok sam non stop spojen na net 2G mreži i ode mi sa 100kn na 92kn...a to je cca 1.8MB sto za cijeli dan znaci minimalno 3MBx30 dana u mjesecu= 90MB ti treba minimum minimuma da bi samo imao normalan mail (bez attachmenta) i otvoriš par stranica ako ti hitno treba dok si u pokretu (google ili google maps i sl).
Tako da meni treba minimum 100MB da bi jedva izdržao...a optimalno bi bilo 200MB kao što se i nudi pretplatnicima taj promet za 25kn što je ok...ali za prepaid ova ponuda je očajna...
Tako da...iskoristit cu ovaj paket jos do kraja jer sam ga i uzeo cisto za testiranje...pa cu dalje cekat da stave normalan paket (bar 25kn=200MB) a na pretplatu nejdem iz principa...
: palacdolje :
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@Symbeq
U pravu si stvarno male pakete su ponudili samo se nadam buduci da je kraj promotivnog perioda 1.7 da namjeravaju uskoro ponuditi i nesto vece.
Trenutno ih VIP i Simpa sisaju, cak bi Simpa od 1.5. trebao uvesti 250Mb=35kn, iako Simpa ide u drugu krajnost nemaju vise malih paketa pa sam tamo naletio na tipa koji se zali da mu je 100Mb previse i da bi on najradije neki do 50Mb!
Znaci sto ljudi sto cudi!![]()
A zašto nitko ne komentira da su paketi trajni? Tj. nisu ograničeni na mjesec dana kao kod konkurencije? Kupiš dva paketa od 20kn dobiješ 500kn tj. 100MB i trošiš dok ne potrošiš. T-Mobile i Vipnet te tjeraju da to potrošiš u mjesec dana... Sad vi meni objasnite što je više fer...
najmanji paketi od 15 ili 25 kn su im sto put skuplji od ovog najmanjeg od Tele2 koji je samo 10kn. Tele2 je po meni najbolji. Ali trebaju nabildati ovaj veći paket i sve će biti ok. To će valjda i napraviti sad kad je simpa izbacila nove i veće pakete... baš čekam da vidim odgovor od Tele2...
a ja ko tuljan gledam..pa kako sam u zanjih tjedan dana skreso cijeli bon...nisam ni vidio da su poskupili net prek moba...
ok..uzeo sam sad ovaj paket M ....i stvarno,dobro je što nemaš ograničeno vremenski koliko moraš potrošit
mama ti sestra!
Kako je za pretplatu? Ako uzmem paket od 10kn=50mb za koliko ga moram potrošiti - mjesec dana? Ili se nepotrošeno prenosi uvijek iz mjeseca u mjesec?
pa da...i prepaid za tele2 je 20kn=50MB što znači da je 40kn=100MB što je skuplje nego vip...a politika TELE2 je da bude najjeftiniji od svih ostalih...što znači da je trebao za 30kn=150MB bar ponudit...ili bar isto kao i VIP..
Uglavnom...meni ova ponuda interneta je loša... točka...
U redu, to smo apsolvirali, kao i to da je 20 MB malo za tvoje potrebe. Uglavnom, toga si trebao biti svjestan prije nego si naručio paket, zar ne. Nhf, samo hoću reći da nisi jedini nezadovoljan, ali nitko od nas ne može promjeniti trenutno st(r)anje koliko god puta se požalili internetu na to![]()
Znaš koliko trošiš, znaš cijenu paketa, zaključiš da li je to dobra prilika za tebe ili ne.
Ma kužim ja toUzeo sam ovaj mini paket tek tolko da testiram kolika mi je potrošnja...
Ali nevolim kad mi netko tvrdi da je Tele2 dao fer ponudu nama na prepaid kada nije...eto.
Uglavnom, cekam bolje dane i bolje ponude...a do tada cu kupit tu i tamo neki paket neta
cheers...
Citajući ove komentare vama nikad ništa nevalja. Nevalja kad nisu imali pakete a najjeftiniji freesurf, nevalja ni sad kad imaju najpovoljniji najmanji paket, najpovoljniju valjanost paketa a i dalje najpovoljniji freesurf. Nikad nista ne valja. Pa fakat mi nije jasno sto radite i dalje na Tele2. Idite u tomato, cula sam da su tamo paketi bas guba... ;-)) A mozda vam je draza Simpa ili Vipme gdje vas deru na svemu.
ja sam jako zadovoljan, odmah prvi dan sam uzeo 200mb za 25kn i namjeravam to korisiti dok cu god moci. u svakom pogledu, predobra mi je ova ponuda tele2, slike i slova + 200mb. poruke najjeftinije sto postoje, pozivi jeftini, dosta za surfanje mb, sumnjam da moze puno bolje. jedino da je obracunska jedinica 15 sec za prvu minutu, ali eto, sto je tu je. nigdje nije tako.
Dakle...imao sam onaj paket od 20MB...i taman jucer mi je od tih 100kn(20MB) ostalo oko 4kn još...
A na računu sam imao normalnom oko 15kn (za pozive i poruke).
Otvorim jucer Operu na mobu i otvorim 5-6 stranica baš su bile Tele2 stranice na mobu...sa slikama sam otvarao stranice i kasnije ugasim Operu, pogledad stanje racuna kad ono:
0.60kn za razgovore i poruke i 2kn za internet... Znači pojeo mi je oko 15kn na internet (znaci ne od paketa interneta) na sto sam poludio. I odem danas na Tele2 stranicu i vidim da prepaid(bonovi) korisnici opce nemaju vise mogucnosti za kupnju net paketa...tj pise SAMO za pretplatnike...a mi se vise nigdje ne spominjemo.
Sto se događa??? Tko je tu sad lud!?![]()
@Symbeq
Jesi li pokusao kupiti data paket? Mozda samo nesto brljave sa web stranicom!
Ja imam oko 80kn na data paketu i vidim da mi skida samo sa njega!
Stvarno vise nema na web stranica kako je bilo, ne spominju se prepaid korisnici nigdje. A mozda se i samo pokvario onaj gumbic za prebaciti izmedju pretplatnika i bonova, jer stranica postoji te direktan link i dalje radi: http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...et_bonovi.html
Ali evo i meni skida normalno s podatkovnog paketa.
Link je mozda u kvaru, ali usluga normalno radi. Jucer sam kupio paket i sve proslo ok.
Sljedeći mjesec mi istječe Tele2 ugovor i mislio sam preći na bonove zato jer nije istina kako su nas (pretplatnike) do sada krali. Ali kad sam vidio ove nove tarife za pretplanike, odmah mi je došao smješak na lice.
Izgleda da ću ostat pretplatnik, ne mislim ugovor produžavat, ali ću vjerojatno ostat na pretplati. Samo moram isključit ovu Knockout surf tarifu....sad mi više ne treba![]()
Uzeo si mi riječi iz usta! Meni ugovor istječe 8.8. i do sada sam baš bio razočaran kako se Tele2 dodvorava prepaid klijentima, a nama od kojih ima ziher lovu daje samo 'bolji izbor mobitela pri potpisivanju ugovora'. Sada su stvari napokon sjele na svoje mjesto. A kome ne paše što Tele2 ima skuplji internet za prepaid - tko vas drži? Odite fino drugima i sve 5. Ni ja neću više potpisivati ugovor s obveznim trajanjem, nego min potrošnja 50 + L podatkovni paket pa koliko se skupi.
Ovi podatkovni paketi za pretplatnike su odlični, 200MB za 25kn, mila majka. Ovaj knockout surf mi je ok, ali ovo je puno bolje. Na surf 200MB platiš 60kn, ovdje samo 25. Problem mi je jedino što ne znam koliko točno trošim na promet....al dobro, ak će mi 200MB bit premalo, lako uzmem ovaj veći od 500MB
Kako misliš da ne znaš koliko trošiš na promet. MB? na 880 i dobiješ koliko si MB potrošio u tekućem mjesecu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ne funkcionira to meni. Imam Knockout Surf. Instalirao sam si sad neki net counter na Milestone, pa ćemo vidjet tko tu koga j*be.
Bookmarks