Trebam neki -free flash player
-free program za divix filmove i ucitavanje titlova
-novi office ili kod za licencu , originalnome mi istječe licenca
Ako znate bilo šta od ovoga bio bih zahvalan !
Hvala!
![]()
11.03.2010 12:53:
---------
Jel zna neko office i PDF reader da ima koji rade na s60v5 bez licenci ili sa kodom ako ima... kopam, ali ništa naći normalnog!
I cijela igra "Twice" za s60v5?
---EDIT---
Zar nema niko...bar te pdf i office za s60v5??? Stvarno slabo programa za te nokije ima...
Zadnji uredio n00b : 12-03-2010 u 19:48
Trebam neki -free flash player
-free program za divix filmove i ucitavanje titlova
-novi office ili kod za licencu , originalnome mi istječe licenca
Ako znate bilo šta od ovoga bio bih zahvalan !
Hvala!
![]()
Postoji li iSpeedTouched za s60v3?
Ako ne znate- program koji na temelju imena "SpeedTouch mreže" daje lozinku.
I ponavljam ovo:
Tražim program za s60v3 u kojemu mogu odabrati boje i on mi izbaci vrijednost otpora (još ako ima i za SMT...)?
Kao ovaj, samo za s60v3 (i da ima za računanje sa 5 prstena).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ovo za hackiranu Nokiu 5800XM Link
Napomena:
kada mob pita za vezu sa internetom uvijek pritisni deny bilo to pri prvom pokretanju i pri daljem radu sa programom
moras pri prvom pokretanju ukucati e-mail
nemoj updatovati program
Zadnji uredio n00b : 18-03-2010 u 12:17 Razlog: Velicina fonta postavljena u "normalne" razmjere
EDIT:
evo ti i ova igra Twice Link[/QUOTE]
Btw. ova igrica "Twice" je Trial...demo ili kako već...dođe do leleva 2-4 i gotovo.
Dakle treba mi neko ko je cijelu odigrao da je pouzdano cijela...
Jel može još neki provjereni PDF da radi? Na onima gore piše "istekla licenca".
Zadnji uredio maher22 : 17-03-2010 u 11:05
Btw. ova igrica "Twice" je Trial...demo ili kako već...dođe do leleva 2-4 i gotovo.
Dakle treba mi neko ko je cijelu odigrao da je pouzdano cijela...
Jel može još neki provjereni PDF da radi? Na onima gore piše "istekla licenca".[/quote]
Twice nemogu da nadem na netu...
sto se tice readera evo ti adobe pdf reader LE 2.5 Link
Napomena:
prilikom instalacije mob. cete pitati da instaliras Quickoffice LM jer imas quickoffice 6.2 premier pritisni deny kada bude pitao
![]()
Zadnji uredio n00b : 18-03-2010 u 12:17 Razlog: Velicina fonta postavljena u "normalne" razmjere
Našao SpeedTouched.
Python skripta, Python sami skinite za svoj mobitel.
Sada samo još ovo:
Tražim program za s60v3 u kojemu mogu odabrati boje i on mi izbaci vrijednost otpora (još ako ima i za SMT...)?
Kao ovaj, samo za s60v3 (i da ima za računanje sa 5 prstena).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Onaj gornji PDF ne radi, kaže "greška u programu, obratiti se davatelju usluga...itd"...
Ima li neki program za s60v5 kojim mogu birati što zaključati npr. da mi u poruke nitko ne uđe bez šifre....??
Neki jesu ali mislim da nisu s 5
http://store.ovi.com/search?q=ohms
http://www.soft32.com/download_152050.html
http://wareseeker.com/Home-Education....zip/217cad9a7
....
A sta fali ovome?
Meni probilo sve sta sam mu dao.
Sorry na off-topic...
Fali da se prvo moram spojiti da otkrijem šifru mreže na koju se spajam
Ma, dobra je ova Python skripta (nađe iste lozinke kao i na toj stranici).
Još samo da je prebacim u .sis...![]()
Zadnji uredio georgy : 18-03-2010 u 13:50
A dobro, ja zrtvujem malo GPRS prometa na mobu za to...
Pa da, algoritam za sve je identican, stvar je samo kako ga upakiraju.
poz imam nokiu 6730 Clasic i zanima me dali postoji program s kojim bi bljeskalica mogla radit kao svjetiljka,neznam kakva bljeskalica je na tom mobitelu no ako je moguće bio bi zahvalan
pozz... trebam neki mp3 player za n97 mini s60v5...
Ima neko netko soft poput Remind me, tj. da podsjeća na nepročitane poruke i neodgovorene pozive?
Skinuo već par verzija remind me, ali svaka prestane radit za tjedan dana, iako mi registraciju prihvati
Za n97.
Koji je trenutno najbolji antivirus sa S60 3.2? Free, naravno. ()
Treba mi za G810, probao sam neke verzije Kasperskog instalirati, "not supported" mi izbacuje...to mi često izbacuje u zadnje vrijeme...može biti da je do virusa, čini mi se da imam neki.
Mobitel je Samsung G810.
Ako može link ili puno ime programa, bilo bi super (pošto izgleda da ima problema sa nekim verzijama nečega, ili ga je baš "dohvatio" virus...)...
Unaprijed hvala!
Pozdrav
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tražim Hashi (Bridges) za s60v3
Imao na iPhoneu, prezarazna igra![]()
ima li neko neko office i pdf za Sony Ericsson Satio s60v5
Treba mi flash player za nokiu N97 ? Nigdje ga nemogu nac...
i probao sam vise programa za lampu ali nijedan ne radi :S
Hvala
Trebao bih ako netko ima neke dobre igre za e63.
Hvala.
Imaš TU nekoliko igrica pa si pronađi.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks