Dobar jutar! Evo dana skola popodne... XD
došao iz arene...
prešao 17 100 metara i napravio 22254 koraka...
fora gadget je ovaj sat od garmina...
lagano odmaranje, sutra na put...
valjda nećemo zapeti u gorskom kotaru...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobar jutar! Evo dana skola popodne... XD
One day, sky went blue...
Bemliti ovaj Android...
Tako sam se lijepo naucio na flickanje da sad to radim i na touchpadu na laptopu, i uvijek se razocaram kad ne uspije.
Da ne spominjem da mi se povremeno desi i da hocu scrollat u "krivu" stranu...
OT: idem na posao.
Ništa.
Spremam se za učenje![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
spremanje lagano za put...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Luna, sretno na razgovoru, ako bude problema pokaži kako čuvaš red u chataonici....
Il bolje ne![]()
bok svima nakon duzeg vremena odsustvovanja s foruma. sta ima novo...nema nista, sta se radi...pokusavam uciti
takodjer bih zelio s zakasnjenjem cestitati svima dan zaljubljenih, ako ima takvih koji su ga proslavljali![]()
fala, fala..
jos nije gotovo, ajmo jos figa, mantri, molitvi, bijele magije, pljuvanja na macke..
do kraja tjedna ce javit..
a konkurencije ko pljeve
dobit cu cir na zelucu..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mislim da ovih dana spaljuju Josipovica (zapravo nije, ali tako izgleda) na samoborskom fasniku... Hoce to stagod pomoc?
Može jedno pitanje ljudi.
Šta mislite jel mi se isplati ova zamjena. Ja dajem svoju E52 i 400kn za N97 32GB(stara tjedan dana, sa folijama još, 2 god mobis)? Kolko vrijedi uopće takva N97, realno
Ej ljudi posve sam novi na ovom forumu i možete li mi reći kako se pravi nova tema na forumu??
Odeš na podforum gdje želiš postati i klikneš na sliku gdje piše "Nova tema".
Obavezno pročitaj Naslovi tema, jer će ti u protivnom tema bit obrisana.
Došao iz škole.
Djelomično odgovarao sklopove- čak sam i znao nešto...
Taman me krenulo i zvoni![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
eto, a meni nikad ne krene pa zvoni... neka sreca il kaj... XD
OT: ima ko kakve moušn sensor igre? imam ja neke al oce mi se jos, dosadno mi je pod odmorima XD
Došo iz škole, najeo se, sad malo surfam pa na spavanje
@yager ja bih se na tvom mjestu mjenjao bez razmišljanja ako je sa N97 apsolutno sve u redu, ako nema ni jedne mane.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Druga stvar da obavezno prvo koristis trazilicu, pa tek ako bas stvarno nema pogodne teme, onda otvaras novu. Postojecih tema ima prilicno, nema potrebe za novima osim ako bas ima potrebe (uf, no dobro, siguran sam da si shvatio).
OT: jos na poslu, ali bjezim sto prije.
Usput, ovo je bas fora ispalo:
Pitanje i odgovor, sve na jednom mjestu.![]()
Odo spavati![]()
Sutra doniram krv![]()
Poludio sam..
Otiso sam malo opet igrat CoD MW 2..
I cim udjem u server i spawnam se odma popijem headshot..
Nisam se stigo nit pomaknut xD
Katastrofa kolko cheatera ima..
@Georgy: Ocemo opet one Spec Ops prelazit ^^
OT: Vracam se ja na moju Renaticu
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, da- citeri : belj:
Mene je jučer neki tip optužio da sam citer- kako sam ponosan
Drž' se ti Renate
Naravno da možemo nabaciti koju misiju, ali ne danas
Noć![]()
Hahaha ravilov, fora, kak si to skužio ?
A znaš zašto je to ispalo, zato što sam ja u razmaku od 2 minute postao u obadvije teme, pa su bile jedne ispod druge...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Idem je vaditi, kao neki pregled.
Ali, vjerojatno mi je neće vratiti- tako da je doniram
Pa, koju god imao, mislim da je ok donirati (ako možeš)- ništa te ne košta, a nekome pomogneš (ili samom sebi)![]()
Lol, izdala bu Renata poseban DVD posvecen Cionu:"Renata Sopek! 'Viježbe' za Ciona!"
A ja isto mislim da moras bit punoljetan za donaciju... O_O
E da, OT: Napunim mob prek noci, upalim ga i iskopcam sa punjaca i u sekundi imam 99% baterije O_O
Bookmarks