Bolje- zalijAjde ajde, zaluj kad moras...[/QUOTE]
sorry, ja kriva, umjesto quote lupil edit.. fakat sorry.. postaj ponovno post![]()
Luna
nogomet znaci puno. nisam trenirala nikad (mama nije dala, al sam odrastala igrajuci ga). nogomet je ponos (ne nacionalni, nemam takve aspiracije), veliki ponos. i njega jako volem.
al meni je rukomet van svake kategorije. obozavam, volim, pratim pobozno. u mladim danima sam imala VHS kaseta na izvoz s tekmama repke i badela 1862. obozavala lik i djelo Velimira Kljajica. i atlantu '96. sve nakon toga je bio san, cisti delirij. ljudi moji, od 10 zavrsnica mi smo odigrali 9. jel znate vi sta je to za zemlju poput hrvastke, za zemlju koju suci UVIJEK (osim sada, na suce nemam prigovora, bilo je zaista korektno) pokopaju.
koliko god smo nitko i nista, ogromni smo. najveci!! i to vrijedi bise od bilo kojeg sjaja medalje. jer znamo da smo najveci! volim ih. i da su zadnji voljela bih ih. uvijek. a nisu. srebrni su. nismo svjesni koliko je to OGROMNO!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bolje- zalijAjde ajde, zaluj kad moras...[/QUOTE]
sorry, ja kriva, umjesto quote lupil edit.. fakat sorry.. postaj ponovno post![]()
Luna
Zadnji uredio La_LuNa : 31-01-2010 u 21:13
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Joj, Luna...
Kakv si ti diktator...
Evo, ovo sam napisao (sad dok mi daš ban):
Ma, po meni su dosta loše igrali.
A Francuzi su zaslužili pobjedu.
Kao da nisu imali pravi napad, nego su na silu išli pa 'ko zabije- zabije...
Jedino me onaj Karabatić živcira- baš mi je odbojan
Ali, srebro je srebro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jeftino zvuči sad se pravdat na suce,ali vjerujem da bi bez onih nekoliko evidentnih grešaka bio drugačiji konačni rezultat. Ispustili smo vodstvo od 3 gola i to nas je najvise kostalo,a ostalo pripisujem sucima.
Ajd bogati da jedan švabo svjetskog glasa da malom Mataji crveni karton a Gojun je onog udario. To znaci da je mali (posto nije imao zuti karton) dobio direktni crveni. Znate li vi za sta se dobiva direktni crveni karton? Cigani jedni nepošteni. EOD. Oni i jesu malo bili bolji,ali ne toliko da nas pobjede po mom misljenju. A oni cigani od sudaca nisu vrijedni ni jednog atoma zraka iako sam ih dosta stukao preko utakmice. Amen.
Ovu Lunu treba banat pošto potoJa bi je ban'o i dao joj 2 min kazne
A onaj crveni karton je veći misterij nego nlo-i na Pagu, ke kaco?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tipično za naše-kada dođu do finala, previše se opuste i izgube.
Kao da sam znao da nećemo pobjedit![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ma dobro su igrali, rekao bi čak najbolje dosad. Al onaj lik je dosta toga skinuo + faktor pogreške naših u napadu je učinio svoje. E da još jedan misterij, šta je Vori radio na krilu??Jbga bio sam u bučnoj okolini, možda su ova dva doktora komentatora nešto i rekli za to, mi smo samo molili boga da mu ne bace loptu.
ja sam se zaista ispricala za nesretno editovanje žoržijevog posta. i nije me bilo dulje od 2 minute, inaf po mom misljenjuuostalom, ja sam mod, ko vas pita za misljenje enivej
ugl, smuc, iako jest Mataijin crveni misterij, misterij je utoliko sto su ga krivome rvatu uvaljali. nije bitno sto su se zajebali, i da su pogodili, opet bi NAS dobijo crveni i jopet bi NASI imali 2 min igralca manje, tko god da pocrvenio. eksli je njihov zajeb, (bas kao sto su komentator i kljajic rekli) sto si karton dali "neiskusnom klincu" a ne npr nekome tko gradi igru. u tom smo segmentu, eksli, i nagradjeni, a ne zakinuti
ja (koja sam inace osjetljiva na sudjenje jako) nemam prigovora na suce. okej su bili. susretali smo se mi s mnogo, MNOGO gorim scenarijima. za poraz smo si krivi sami. sto nase opustanje (kak se mozes setat po terenu i gegat s noge na nogu u napadu dok pusis 4 razlike, KAAAAK?!) sto ne znam ni ja sama.. ajmo reci da nismo jos uvijek na nivou francuza. al bit cemo. ooooo, hocemo! ako ne prije, u Londonu. kaze Luna vama. ocemo se kladit![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
došao sa šalate...
na spomen šalati i kuhanog vina u stanju ubiti nekoga...
i onda još nema mjesta za parkirat u ulici...![]()
idem se smiriti, film neki pogledati...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Igram na iPodu COD World at War Zombies multiplayer
Predobra je igra
Al glupo je to sto jos nema tak puno igraca pa moram solo igrat :S
OT: Odo rucat![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Trebao bi uslugu nekoga iz Zg-a tko živi blizu autobusnog kolodvora da mi busom pošalje jednu stvar za Pulu. Ako ima netko s viškom slobodnog vremena neka mi se javi do kraja tjednaHvala!
dobro jutro...
napokon odmorio kak spada...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
učim......![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dosao s posla.
sad malo odmora pa za Osijek...
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Došao iz škole.
Hoće li tko mijenjati Čitanku iz stranih književnosti 2 za Čitanku iz stranih književnosti 1
Gledam Monka.
jeli ovo povratak ili?
![]()
HC4L
došao s velesajma...
radovi gotovi, kupaonica završena...
vrijeme je za odmor...![]()
došao doma...
kvalitetan izlazak...
spavanje...
![]()
Buđenje-posao-doma-ručak-par drugih aktivnosti-pa na komp
i naiđem na ovoi sada me kopa koji je to film ako je iz filma ili neke zveknute serije????
Dali je kome poznata ova scena????
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
jutro...![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks