Luna, u pravu si.
Nisam se pokajao, dobili smo drugu verziju
Taj film ima više različitih završetaka![]()
narode jel ima netko webmoney account?
Mi6 Black
Luna, u pravu si.
Nisam se pokajao, dobili smo drugu verziju
Taj film ima više različitih završetaka![]()
Україна
ma da? koliko? ja sam si ga skinula (nisam jos pogledala) i imam samo jedan alternativni zavrsetak
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mislim da smo mi torentaši gledali najgluplju verziju kraja![]()
"ma'am, r u a'right?"
"ma'am??!" - "she's armed!!"
"ffs, she's got a knife!" - "drop the knife!"
bang, bang.... bang!
"suspect is down, i repeat..."
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Spojleru jedan
Da, prvo sam gledao downloadovanu verziju, a ova za kino je izgleda malo 'holivudizovana', pa je kraj malo uzbudljiviji. Ali ima i puno novih scena.
Ipak, meni je prvi završetak bolji, tragičniji.
Sad sam guglao, ima ih još, a naveden je još jedan: gdje Katie prvo ubije Micah-u, pa na kraju sama sebi prereže grkljan![]()
Україна
Podjeli s nama, tu se smije spojlati
Volio bi pogledat tu holivudizovanu verziju jer ovo s torenta sam umalo odustao u trenutku kad je cura odbila odraditi striptiz pred dečkovom novom kamerom![]()
Napisao sam bijelim slovima, nisi vidio?
Dobro, evo i verzije koju sam upravo gledao (opet bijela slova): Silaze dole, vrište, ona ga ubija, dolazi opet na sprat - nekakvom nevjerovatnom silinom ga baca prema nama (prema kameri). On pada dole, ona ima izobličenu facu, njuši ga, te se okrene prema kameri i 'zareži'. To je to. Na kraju piše da je njegovo tijelo pronađeno tad i tad, a ona nikad nije viđena nakon toga
![]()
Україна
Lol nisam skužio dvotočku gore, a smajli je prešao u novi red i ništa nije naslučivalo kako ima umetnutog tekstaUzak mi FF prozor, jbga.
O da, ovo što sam gledao je onda teška glupost. Al i dalje ne opravdava njeno odbijanje striptizatočka!
Hani, zar striptiz još uvijek ima content rating +18?
Jeste vi u četaoni još uvijek onako strogi kad su u pitanju seksističke fore s xxx predznakom? Jer upravo sam napisao jednu dobru, al me malo frkica... Jel Georgy i Mario imaju 18?![]()
Pravi se da me nema![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Spavam![]()
Ma, odo i ja (ali ja za ozbiljno)
shifting to invisible
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nema ni mene![]()
A daaaaaj....
E sad odoh i ja.![]()
Україна
Tiranija, pih!
Niš od spavanja, čitao knjigu, gledao seriju i sad idem đir do kolodvora... onako, malo :yawn:
Jeste neki...
A, sigurno ni fora nije nešto
Prebacujem neke pjesme- pa odo u Vlašku.![]()
Morning...
Imam novi mobitel.![]()
Pa pogledaj mi profil pa pogodi.
Nije bas novi, rabljeni je, ali ipak.![]()
Hehe, pa naravno.
Htio sam smartphone sa hardverskom tipkovnicom i relativno velikim displayem, preferirano Android, no samo glavno da nije WM.
So far so good, stavio neke aplikacijice sa Marketplacea, sad gledam kako da najlakse importam kontakte (a da mi ipak ne zavrsi sve online, kod Googlea). Razmisljam i da stavim neki moddani Android... Vidit cemo.
Bookmarks