Jutro![]()
Jutro![]()
Україна
Vecer. Spremam se za ic pit veceras.![]()
Nisam neki,
...a uglavnom večeras idem put Labina
HC4L
Ma znas... To se samo tako kaze. :nevinasce:
Sutra pa onda postaj u "Članovi sa tehničkim problemima" pa ćemo vidjet što i kako...![]()
Gledam milan tarot na novoj tv!Zamisli,čovjek jede mandarine uživo u emisiji!
Dobro jutro
Eto da se i ja malo javim ovdje ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobar dan.
Obrijao se- novi čovjek![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
prebirem dojmove sa jucerasnjeg S.A.R.S.-a.
Kazu oni "drugi puta u Zagrebu i drugi puta jebeno dobro!"
dobar grah daleko se čuje
Probudio se danas u 9 ujutro. Sto je cudno samo po sebi, no jos je cudnije da se jos troje frendova, svako na svojoj strani grada, takodjer probudilo tocno u 9. Usput, svi smo jucer bili na istom tulumu. Slucajnost?
Ja se sinoc zapio kako je bilo i planirano. Jos k nama dosla neka ekipa starijih s nekog rođendana i napravili štimung da ne povjeruješ. Izlazak okončan u 04:45 s burekom. Ustao sam u 14:44 i ošo na kavu. U 17 imam tekmu....Ručak kad dođem doma...
![]()
Aaa, on igra utakmicu, a kod mene zapadao snijegDoduše, mala količina, ali bijeli se
![]()
Україна
i gledam malo oglase na njuskalu, ovo nije normalno trziste je jednostavno preplavljeno dualcima.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Igrali smo na -2, i izgubili 4:3 u zadnjima sekundama...![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nismo do tamo još dogurali.
U prve dvije minute dvije katastrofalne pogreske vratara i eto ti 2:0 a nismo ni poceli...
Zadnje dvije minute i mi se nekako vratimo na 3:3 i onda 6-ti akumulirani prekršaj i slobodan udarac s 9 metara bez zivog zida. Udarac je bio prejak i previse precizan da bi ga vratar obranio... Katastrofa...![]()
Evo doso i ja doma, bil kod stare, dobio mobitel, a i nova opera 5 beta 2 izasla, sad ima opera link, copy-paste i tak! Skinite obavezno, najbrza verzija opere mini dosad!![]()
One day, sky went blue...
Cijelo popodne sam testirao Nokiu 5800 Navigation...
Odličan mobitel, prepun funkcija...a navigacija radi točno, ne možeš ju zaribati![]()
Bookmarks