lolcina, droljek!! bas citam sto si mu cinijo..
Nemoj tako, imao sam i ja Symbiane.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lolcina, droljek!! bas citam sto si mu cinijo..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Siguran sam da ga nije boljelo
Ma Đorđe, nekako si mi omekšao nakon promjene platforme, kao da si se razmazio![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
тако то заврши кад се задовољава похота :д
micлiш :п
sad sam pametniji.
сад си паметнији јер кажу: "колико језика говориш, толико глава имаш" научи још који и бит ћеш змај
лuђak, aл hbaлa шto ci me пoдcjetиo na obo.
oćemo sad glagoljicu?![]()
ebote, uzeo si mi riječ iz usta![]()
Great minds think alike, kažu![]()
Blago nama
Sad mi jo reci da ti je pala na pamet i Bosančica, odma te u mensu upisujem preko veze, bez rješavanja testa.![]()
E nije, jbga, a mogli smo prepisivati rezultate jedan od drugog![]()
xlr- Come to the dark side....
A šta ćeš, činjenica je da je jednostavnija platforma i imaš program za svaku glupost koja ti padne napamet.
A, tko zna, možda se jednom vratim na Symbian ili što će već tada biti (Maemo ili nešto pedeseto)
Naučio sklopove, valjda.
Sutra još moram ponoviti...
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
смијем ли и ја писати ћирилицом на кафе мобил форуму?
ништа, био у кафани, мало се опијао са друштвом, сад могу на спавање![]()
Україна
mi praud, sve znam procitatia samouka sam sto se cirilice tice, dosla do pola knjige prije nego mi je mater bacila (prva generacija nepijonira, naslijedila knjigu od starijeg bratica i sama ucila, al je krenuo rat i mater u navali bijesa kad su jna oficiri jednom dosli na vrata cacu trazit pobacala kasete nede ukraden, riblje corbe i moju cirilicu
)
nego, zanima me, vi ste to napisali na latinici pa samo provukli kroz prevoditelj, jel da, levati jedni
tak mogu i ja
al hajt malo stanite na loptu, ipak smo na latinicnom forumu. voc next, grcki alfabet?![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pa to je pismo ko i svako drugo i nema bas previse veze sa oficirima JNA i slicno osim asocijacija nekim ljudima. Isto kao sto me recimo cokolada za kuhanje asocira na proljev. Te gluposti smo valjda prevazisli. tko ne postuje tudje, ne postuje ni svoje. Ja sam recimo ucio ruski pa donekle dobro baratam cirilicom. Cakstovise citam neke knige koje nemogu nabavit na latinici. Al dobro, svi mi imamo svojih problema pa necemo sad o tome.
I ne kenjaj, imas ga u sigu
A neam pojma od kuda im je palo na pamet piskarat sad na cirilici. Ne kuzim koja je to fora i gdje su dobili inspiraciju.
dobar grah daleko se čuje
Ispiracija? Garant od Nikšićkog piva![]()
miruj, brate, men' cirilica jako dragai sama osobno volim vjerovati da smo prerasli predrasude (i mojoj majci danas zao za kasetama Nede Ukraden, to je bilo u afektu tada, jel), samo sam prepricavala anegdotu mog nedovrsenog ucenja cirilice
nije da buju dobili ban zbog cirilicesamo sam htjela ukazati na to da ne pretjeruju, jer ce se ekipa buniti obzirom da od 90-e nadalje nitko s nasih krajeva nema pojma sto pisu (osim droljeka i mene, al mi smo zasebne biljke
)
fora je malo, al sad da se na 3 strane dopisuju na cirilici, nebu vise fora.. ko sto ne bi bilo nit da nas dvoje opalimo po ruskom a ostatak ekipe zuji i pokusava desifrirati. mada, moje znanje ruskog se svodi na pjesmuljke tatua (umoljavam, ne pitaj, faza)
inace, droljek, vidjeh da si ga popravijo (fejs je zlo) gud for ju. pa ti brisi svasta!
то што ви пишете свако зна прочитати!
;d
EDIT:
Вы не только те, кто немного знает русский язык.
Zadnji uredio VuKi : 03-12-2009 u 15:09
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma ćirilica je stvar opće kulture. A sutra ako netko odluči posjetiti rodnu grudu Hercegovinu, pa kolki god Hrvat bio ili bježao od ćirilice, teško da će izbjeći komadić Republike srpske...a tamo nema gugla da ti prevede putokaze (osim neslužbenih "janjetina 20km" koji su 99% slučajeva na latinici
)
George Eliot
Engleski je ipak totalno drugi jezik, a ćirilica je povjesno vezana za ove prostore, ne?Možda je pretjerano reći stvar opće kulture ali poanta je da nije krivo niti sramota znati čitati to pismo.
Btw, za mene istrijana bi ljudi rekli da trebam znati talijanski bolje od engleskog što je naravno krivo. Da mi ikako treba taj jezik, naučio bi ga![]()
Svakako sam da se zna ćirilica jer je to jedna od prednosti koja nam je dostupnija od drugih!
Meni je glupo zašto je nema u školama jer nam je to jedan minus, odnosno našoj djeci!
Za pet-šest generacija bude se to itekako vidjelo na ovim prostorima bivše SFRJ.
George Eliot
Idem provuc naponske kablove za pojacalo u autic...![]()
Bookmarks