Onda ga *ebi.
Ništa idem ja igrat onda CoD7, CoD6 is sooo 2009![]()
Ne znam gdje da rezerviram...
Možeš preporučiti neku stranicu ili da taj frend kupi pa pošalje ili nekako (najjeftinije opcija- u 11. mjesecu mi baš pola obitelji ima rođendane...)?
I koliko bi to "jeftino" bilo, koliko sam vidio kod nas je oko 400 kuna?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Onda ga *ebi.
Ništa idem ja igrat onda CoD7, CoD6 is sooo 2009![]()
Daj me dodaj (nick mi je georgy), pa da zajedno razbijemo te Transformerse![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A da otvorimo novu temu, "Gamers united"?
OT: idem spavat.
Mogli bi
Dobro jutro![]()
Ah dobar jutar! Hehe, el vam dobar moj vic? XD
@mario92 pjesma uopce nije iritantna, al traje jaaaako dugo, vec 6 put refren XD
E da, evo proradile moje tortiljice od sira, ak vak to kaj znaci.![]()
One day, sky went blue...
Hm, ocigledno nisi nikad prije vidio nista od weebls-stuff.
Ako si hoces jos malo przit mozak, preporucam:
Ima ih jos, ali ovo sam se zasad sjetio.
I naravno, svi se ponavljaju u beskonacnost.
Dobro jutro ljudi
Eto mene na kratko da se javim pa idem brzo van...Danas mi je rodjendaaaaaan![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa, stavrno- pola ljudi koje znam ima rođendan u 11. mjesecu...![]()
to ti je zato jer se ljudi vole kresati u veljači![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
dobar dan svima...
Upao na specijalistički studij TVZ-a
sad odo piti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Trebao sam i ja izaći u 9. al sam malo požurioNije da se žalim, rođendani na ljeto su više kul od zimskih.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A da otvorimo novu temu, "rođen sam u 9. mjesecu, united"?
Došao od bratića, gledam kada će Dexter završiti- pa da ga i ja pogledam
Nigdje ne mogu naći live stream Showtimea, besplatni naravno...
Crkavam... Polomio se danas ko kreten. Idem sad s ekipom. Pripravljamo gljive. Ubrali smo ih 5kg u ovih nekoliko dana...![]()
Trazim neke dobre igrice za iPhone/iPod Touch...
Naravno, sve full igre (krekane)
Ima ko kakav prijedlog?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Čitaj post iznad
Igraj Jelly Car i Jelly Car 2
Eto, meni najbolje su: Bridges (misaona- više manje, jednostavna i zarazna), THTouch (offline poker, čini mi se najjednostavniji i najnormalniji poker), Dexter (mislim da ne moram pisati što je to), NineGaps (nešto tipa sudoku, ali bolje), labirinti (različiti), iBomber (voziš bombarder i (tko bi rekao
) bacaš bombe), Worms (kao na kompjuteru), Touch Physics (i Crayon Physics- isti "žanr"), Tangram (imaš uvijek istih nekoliko (uvijek isti broj) oblika od kojih slažeš 4416348641 životinja, likova...), Sudoku, Sway (neki majmun koji se vješa, dobro zamišljeno- teško za objasniti
), Tiki Towers (na foru kao World of Goo), Bike or Die (tipa oni motori koji se ne smiju prevrnuti- samo bicikl), fayjuball (tipa labirinti, samo u sve 3 dimenzije i malo kompliciranije), Poker (onaj s Facebooka) i to je to- više manje.
Eto, dam ti DVD sa svim tim aplikacijama (i još puno njih)- a ti meni MW2![]()
Bookmarks