Pripremio filmski maraton (Star Trek, Transformers 2, GI Joe)![]()
Frisko osisan idem za Bec![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pripremio filmski maraton (Star Trek, Transformers 2, GI Joe)![]()
Izvukao Stalkera prvog iz naftalina i nastavljam gdje sam stao. Malo čudno nakon COD4-a, al ide...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dosao kraju s ovim nesretnim laptopom,bio na trening i doso doma. Istuširao se,smazo 4 hrenovke i sad sam ko novi...
Sad i klinci do 15 godina pocinju trenirat malo prije nas pa cu i snjima trckarat da vratim kondiciju jer mi se nije vratila kako sam zamislio...
Prijavilo ih se je 28 pa cu se lako kamuflirat s njima...![]()
evo doso sa trcanja prije par minuta odma se istusiro i sad lijepo pogledati koju seriju simpsona () pa na spavanje
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Idem u školu...
A kako bih spavao...![]()
lijep sunchan dan..malo shetnjica nogach.. ponovo na burzi rada.. neprocjenjivo..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ništa spavao, odradio prvi dio arene, ubrzo nazad tamo...
i navečer opet šljakica...
bit će veselo...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Sredio sobu 90456130951603 put. Po kladionicama je koeficijent na urednost 0.0000000001. Ajmo se kladit...
Idem nesto spakovat u želudac...![]()
woaaaa, dobro jutro geekovi i ljencuge. (Spadam u obije kategorije) xD
evo hocu da hapim pa na fax :@
pozdrav svima...
neradni dan...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico pa opet si promjenio mobŠta nisi bio zadovoljan s Omnijom?
jel iko čito jučer u 24 sata da je neki u vinkovcima napravio softver preko kojeg se spaja na drugi mob i može trošit pare s računa, gledat slike.. preko bluethootha.. ja mislim da s*re, to je bt info program...
OT: Igram cod2
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Omnija je odličan mobitel
ali mi ne odgovara zbog radnog mjesta... ako s ošteti screen, ode sve...
Ico, dobrodošao u klub(opet)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Itko, molim vas?
Ipak ništa od procesora (ovog velikog crnog)...
Bio sam blizu, ajde, valjda će mi onda brzo poraviti slušalice u Linksu- kao utješna nagrada![]()
Zadnji uredio georgy : 08-10-2009 u 13:36
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Probudio se U2 i rucao,popio kavu pa cu sad jos malo do kreveta jer me slomilo sve ovo...![]()
Otkrio novi bug u Ubuntuu 8.10 - kad se pritisnu istovremeno lijeva i desna tipka touchpada ili miša, napisati će slovo "c".
Odnio slušalice na servis.
Valjda će brzo...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobar dan...
ubijam vrijeme...
vidim, ovdje ništa novo...
Na Eee pcu igram novi Stalker na ruskom
Mogu rec da mi malo lagga al nema veze![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
došao iz arene...
za dva sata opet tamo...
jedino što me fasciniralo su 3 W12 A8-ice i cadillac...
ostalo nisam ni primjetio...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pogledao Chucka- super serija.
Kako dobar soundtrack...
Sada do 3/2010 treba čekati![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bookmarks