Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 10 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 230
    Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.945
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.945, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post iPhone najbolje aplikacije i igre

Evo posto sam se ubio trazeci razne aplikacije za iphone odlucio sam postaviti ovakvu temu da svima bude lakse naci neku dobru aplikaciju. Molio bih da predstavite aplikacije koje ste nasli a svidjaju vam se.
    JABUKA jaTelefon

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako već hoćete takvu temu, onda bi bilo logično da svaku predloženu aplikaciju i ukratko opišete. Mnogima samo naslov ništa ne znači.

OBAVEZNO napišite naziv aplikacije i opis aplikacije.
    U protivnom će postovi biti izbrisani
    Zadnji uredio Ico : 23-10-2009 u 22:50

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja isto stalno rujem po AppStoreu tražeći nešto dobro i korisno a jeftino (čitaj: free). Nisam JB, tako da samo legalne app dolaze u obzir. Evo što imam na iPhonu trenutno:

FreeRSS (appstore link, free) - besplatni RSS reader. Mali, jednostavan, radi kako se i očekuje od njega.

Beejive IM with push v3.0 (appstore link, $9.99) - isprobao sam puno IM klijenata, besplatnih i na plaćanje (dok sam bio JB), ali ovaj mi se najviše svidio. Podržava tonu IM protokola, spojene friends-liste, istovremeno postavljanje statusa na svima, a najbolja stvar je što podržava push-notifikacije: kad ga ugasim, on ostaje u on-line statusu, pa ako mi netko pošalje poruku, pojavi mi se na displayu bez obzira gdje sam - nešto kao kad dođe novi SMS - pa se jednim tapom može odmah prebaciti u aplikaciju i nastaviti chat. Također ima i badgeve i zvukove za istu svrhu, uključive/isključive po želji.

Shazam (appstore link, free) - aplikacija koja snimi (preko mikrofona) muziku koja se vrti, pa identificira izvođača, album, naziv stvari. Zatim da linkove na youtube, u iTunes store za kupiti stvar (ili album), link na site izvođača itd. Dosad mi je sve pronašla kadgod sam tražio (tipa sjediš u bircu i čuješ neku dobru stvar), čak i kad su uvjeti bili vrlo loši (okolna buka, pričanje, auti).

Keeper password & data vault (appstore link, free) - klasični "sef" sa enkripcijom i ključem, služi za spremanje passworda, brojeva računa itd. Postoji i opcija da se nakon x neuspjelih pokušaja ulaska sve automatski pobriše.

Drinkspiration by Absolut
    (appstore link, free) - kokteli, sa slikama i receptima, ali malo drugačije: može koristiti GPS da odredi lokaciju pa prema tome preporuči piće, kao i po drugim kriterijima tipa vrijeme (meteorološki), doba dana, lokacija (disko, birc, doma), po razini buke u okolici, po boji koktela, po tome koliko je fancy ili jak itd... a nudi i prelistavanje, naravno. Dobra grafika, ne prevelik izbor, ali nađe se ponešto za svaku priliku.

iDisk
    (appstore link, free) - koristim MobileMe za mail tako da s ovom app pristupam iDisku. Ako ne koristite MobileMe (koji se plaća) onda vam ovo ništa ne znači.

TapTap Revenge 2.6 (appstore link, free) - guba igra. Nešto kao Guitar Hero - svira muzika, prolaze neke kuglice u tri reda, i treba ih u pravo vrijeme i na pravom mjestu tapnuti prstom. Ima muzike koja je na plaćanje, ima one besplatne, i svako malo se pojavi neka nova (besplatna). Vrlo zarazna stvar.

Sol Free Solitaire
    (appstore link, free) - nekakvih 5-6 solitaire igri. Za ubit vrijeme, simpatično, jednostavno, free. Pojavi se reklama "buy full version" ali jednom u svakih 50-60 pokretanja, tako da nije greda - samo se tapne "not now" i to je to.

Sudoku (appstore link, free) - postoji ih na stotine, što free što na plaćanje. Ova mi je nekako najviše zapela za oko, pa je jedina i ostala. Ima još jedna dobra, na plaćanje, koja ima opciju da se s fotićem slika sudoku, recimo iz novina, pa se automatski obavi OCR i tako ubaci u iPhone, ali se ne sjećam koja je to od svih koje postoje. Ipak, ova je ostala, mislim da ima i više nego dovoljno puzzli za zabavu.

Paper Toss (appstore link, free) - koliko glupa toliko zarazna. Ured (sa svim zvukovima), kanta za smeće i zgužvani papir. Ubaci - to je sva mudrost. Stvar otežava ventilator koji puše svaki put s druge strane i drugom snagom. Zarazno do bola.

iHearts - Hearts Card Game (appstore link, free) - ona koja postoji i na Windowsima (MS Hearts). Nekad sam to znao igrati, sad je nisam pokrenuo već jako dugo.

Bubble Pang Free (appstore link, free) - igra iz nekih davnih vremena, s aparata u kantini. Nisam se još uspio naviknut na igranje toga preko iPhona, pa zato još stoji gore. Da probam još koji put...

Google Earth (appstore link, free) - zapravo i ne znam što će mi. Guba izgleda, ponekad bacim oko kad sam s biciklom negdje u nepoznatom, ili kad se s Jeepom zapičim negdje a da pojma nemam gdje. Pažnja - skida karte s neta, dakle ako nemate data-plan, treba pazit.

DoodleBuddy (appstore link, free) - crtanje prstom, može i preko fotki s fotića ili postojećih slika. Bez veze, zapravo, ali u jednom trenu mi je to bilo zanimljivo.

Papi Jump (appstore link, free) - postoje i dodatne verzije (leveli) koji se plaćaju, ali ovo je i više nego dovoljno. Neka kuglica skače, kao ping-pong loptica. Postoje platformice po displayu i kad kuglica skače treba je pomicati lijevo-desno naginjanjem iPhona da skoči na platformu, pa na drugu, treću.... Zarazno do bola, i nema kraja - samo ideš, ideš i ideš, i što si više skupljaš više bodova. Može se poslati rezultat na net, i vidjeti koliko su drugi bolesnici napravili (nekim ljudima je stvarno dosadno).

Big Oven (appstore link, free) - 160.000 recepata. Guba stvar, dobar search engine (po imenu jela ili dijelu imena, po namirnicama koje imaš ili hoćeš upotrijebiti, tipu jela, vremenu dana...) Spaja se na net, jer baza bi bila prevelika za bit na iPhonu, ali stvarno ima svega. Može se otvoriti i (free) account kod njih na netu pa stavljati svoje recepte, raditi favorites listu itd. Ima drugih cooking-aplikacija, naravno, ali ova stvarno ima brdo recepata!

CardStar (appstore link, free) - nije igra Aplikacija napravi bar-code po podacima koji se unesu, te tako smanjuje broj raznoraznih kartica u novčaniku. Tipa oni "fidelity card" koje ima Konzum, Mercator, ili videoteka recimo - upišu se podaci, i generira se bar code na displayu. Tako da kad dođem u Konzum pa me teta pita da li imam karticu, ja izvadim iPhone, tapnem na "Konzum" i okrenem display prema čitaču. Gotova stvar

FastShop
    (appstore link, free) - shopping lista. Ništa više, ništa manje. Brza, mala, jednostavna, intuitivna. Upišu se stvari (pamti i više od jedne liste), pa se tapom prsta označe kao "kupljeno". Ima badge na ikonici koji prikazuje broj nekupljenih stvari po svim listama. Ja si tak pišem kad vidim da mi nešto nedostaje, jer ne idem svaki dan baš u dućan, pa onda pozaboravljam pola toga, a kupim tonu nepotrebnih stvari. Ovako izvadiš listu, pokupuješ to što je gore, i fiju van

a2z Pro Converter (appstore link, free) - konverter svega u sve. Stvarno ima svega unutra (od volumena i težine preko valuta pa do šećera u krvi). Da ne velim da se mogu samostalno kreirati dodatne konverzije iz čegagod u štogod - dovoljno je jednom kreirati kategoriju, postaviti neku "osnovnu" jedinicu i onda dodavati nove, unoseći naravno i potrebne koeficijente. Ma stvarno 5+.

Wiki Tap (appstore link, free) - Wikipedia search engine. Jednostavnije i komotnije od surfanja preko Safarija, pa searchanja, povećavanja zooma itd. Puno, puno komotnije - s tim da i pamti zadnje stranice, pokazuje video, itd.

EDIT:
    Zaboravio sam jednu app koja mi je postala kao da je iPhone-native: Facebook. Mislim da za to ne treba opis, pa stavljam samo appstore link. Naravno, free.
    Zadnji uredio BlueDevil : 13-08-2009 u 12:03
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.945
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo imam i ja dvije solidne.
    CAMERA ZOOM-aplikacija koja vam daje mogucnost da zumirate sa kamerom od iphonea sto vam inace nije dostupno u standardnoj
    Red Bull FMX-igra je sasvim OK. Vozite krosu i pravite trikove. Zanimljivo
    JABUKA jaTelefon

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    NOKIA N95
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.634
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.634, Nivo: 24
    Bodovi: 10.634, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NewsTap- za pregledavanje News grupa, meni jako korisna

Traffic Hr- pregled stanja na cestama, trajekti, cestarine, vremenske prognoze, tecajevi eura, izvjestaji korisnika ove aplikacije i jos toga sve za nasu ljepu...

Oceanus- web preglednik

UniConvertor- konertor svega i svacega, npr. metre u centimetre, km/h u mph itd

MxTube, za skidane youtube sadrzaja i pregledavanje u samoj aplikaciji

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FastFinga (0,99$)- ako slika govori 1000 riječi, onda bi ovaj video rekao oko 2952000 riječi

RunKeeper Free- super program, upalite GPS, upalite program, krenete u vožnju biciklom, trčanje, skijanje, plivanje () i program pokazuje koliko brzo idete, koliko kilometara ste prešli, prosječna brzina, koliko dugo vježbate...
    Kada dopužete mrtvi umorni kući, upalite WIFI i RunKeeper automatski uploada vaš put na internet- i tada se možete praviti važni- dajući ljudima ovakav link
    Ovo je besplatna verzija, ali mislim da je jedina razlika da ona koja se plaća nema reklame (one koje povremeno provire sa vrha ili dna ekrana).

WifiFoFum (2,99$)- već prije napisano, program koji omogućuje spajanje na udaljenije "pristupne točke" od ugrađene iPhone opcije. Ima čak i radar, makar ne znam s koje strane da gledam ili okrećem mobitel da bi bio točan

IM+ (9,99$)- IM program koji mi se svidio. Koristim ga uglavnom za MSN i za to mi je dobar. Malo mi je čudno da nekada pokaže kao da mi je netko poslao poruku kada sam bio offline, a na "pravom" MSN- u (na kompjuteru) toga nema.
    Koristim onu verziju koja nema push, jer mi ne treba push.
    Ima i lite verzija, koja ima oglase kao i RunKeeper Free.

OfflineMaps- mislim da sam to skinuo negdje drugdje
    Uglavnom, na kopmjuteru odaberete područje koje želite imati u aplikaciji Maps (bez korištenja interneta za skidanje karte) i pratite uputstva da ubacite tu kartu u iPhone. Nakon toga u OfflineMaps odaberete ime koje ste dodijelili toj karti i imate je offline u aplikaciji Maps.
    Naravno, pretraživanje offline ne radi, a offline rutu možete također napraviti na kompjuteru i ubaciti je kao i kartu.

AutoStitch (1,99$)- za snimanje panorame. Uslikate slika koliko želite spojiti, i program ih automatski spoji kako treba. Znači- ne morate paziti da točno na mjestu gdje "završava" jedna slika nastavljate drugu.

The Moron Test (0,99$)- samo ime kaže. Test je prejednostavan, ali ga sigurno nećete riješiti iz prve (zato treba doma izvježbati pa dati prijateljima i smijati im se )

iBomber (2,99$)- igra u kojoj upravljate bombarderom (upravljate naginjanjem mobitela- naravno) i bacate bombe na određene mete. Igra mi je super zabavna i inovativna, mora se paziti da se bomba malo prije izbaci, ima više vrsta bombi... Uglavnom, super igra.

Labyrinth- ima ih dosta po AppStoreu, to mi je jedna od dražih igara.

Pocket Tanks- prenesena igra sa kompjutera. Identična kao na kompjuteru, super za igranje u dvoje. Ima i deluxe verzija (koja se plaća) i u kojoj ima još oružja.

JellyCar- jedna od igara koju sam najdulje igrao. Upravljate autom koji je "od želea", prelazite svakave prepreke... Super je, a i besplatna.

X2Football (6,99$)
    - nogometna simulacija u kojoj se igra virtualnim joystickom. Iako nisam fan nogometa, igra mi se dopada- a i lagana je

Moonlights (0,99$)- Igra na foru kao World of Goo. Super je, ali sam zapeo na jednom nivou

Flightcontrol svi znate, dalje:

NFSU (6,99$)- Need for Speed Undercover, igra ima predobru grafiku i vožnja mi je odlična.

Tangram Puzzle Pro (0,99$)- Igra u kojoj imate 7 geometrijskih likova (uvijek iste) i od njih morate složiti zadani oblik. Igra je zarazna i ne bi vjerovali koliko se likova (koji liče na nešto) da složiti.

KENKEN (4,99$)- Sudoku, ALI morate ispuniti i uvjete da brojevi u određenim poljima daju zbroj/razliku/umnožak/količnik napisan u kutu.
    Jako zanimljivo, ako volite Sudoku

Worms- već navedeno

THTouch (0,99$)
    - poker, jednostavan i jeftin. Ima autosave opciju, sve je pregledno i jasno. Meni se čini najbolji poker na iPhone- u.

Pi Cubed (9,99$)- napredan kalkulator, trigonometrija, logaritmi, eksponenti..., "sve živo" ima. A jednostavan je za korištenje, možete upisivati razlomke, korijene iz razlomaka... Ma, stvarno sve možete upisati.

Eto, to je to.
    Zadnji uredio georgy : 18-08-2009 u 16:22
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo još tri koje sam skinuo u zadnje vrijeme:

Pixel Perfect
    (appstore link, free for limited time) - mala aplikacija sa nekoliko efekata za fotke. Nikakva velika pamet, ali može popraviti fotku koja je recimo tamnija, i dodati neke efekte. Inače se plaća, a sad je (for limited time) besplatna.

SnapBox (appstore link, free) - kao i gornja, efekti za fotke. Ima drugačije efekte, pa zasad stoje obje na iPhonu dok ne vidim malo koju ću više koristiti.

TVRaspored
    (appstore link, $0.99) - naše gore list. Taj 1 dolar nije puno, mada sam vidio da je app već crackana dakle na JB iPhonu se može i to uštediti. App skupi program 3 velike TV kuće (HTV, RTL, NOVA) te par lokalnih i pokazuje raspored. Može se uključiti/isključiti neki od kanala (meni recimo Splitska malo znači). Može se vidjeti što je "trenutno" na programu, što slijedi, program za tjedan dana unaprijed, pretraživati po kategorijama tipa "film", "dokumentarac" itd, a valjda najbolji detalj je da app cachira sve što skine i drži dok ne bude "expired". Što će reći da kod prvog pokretanja poskida cijeli raspored, opis filmova (kratki sadržaj) itd, i onda kod idućeg pokretanja samo provjeri da li ima promjena tipa vrijeme emitiranja te da nešto nije izbačeno/dodano, i učita "višak" ako se u međuvremenu pojavio npr. dan više. Dakle štedi promet koliko je to realno moguće.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jedne aplikacije koja bi mogla zanimati vlasnike iPhonea
    Zove se grindr. Nalazi druge korisnike iphona takve preferencije (jel mi se samo cini ili ih ima dosta).

http://www.appstorehq.com/grindrx-iphone-44287/app

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone X
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.957
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.957, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MineChess- igra domacih autora (DCH)
    To je kombinacija minesweepera i šaha u kojoj šahovske figurice 'pomažu' pronaći mine na šahovskoj ploči.
    Uglavnom, zabavno kad se ufurate.

Trenutna cijena je 4,99$,

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije preporuka programa, nego obavjest da je "najbolja" warez stranica za windows mobile otvorila sekciju za iphone. Bit ce skoro propast sveta, nek propadne nije steta.

Code:
    forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=57&t=76659

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    World War - online aplikacija, predobra i prezarazna igra, nesto slicno kao jednostavnom ogamu, treba ravno 5 min da se skuzi sve. i besplatna je

svaka preporuka.

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još jedan dobar koncept:

my6sense
    ( appStore link, free)
    RSS reader, besplatan, jako dobro izgleda. Ima i svoj popis hrpe RSS feedova koji su kategorizirani tako da se npr. odabere kategorija "iPhone" pa se automatski pretplatiš na 10ak feedova. Ali ono što je zbilja dobro je da aplikacija uči od korisnika što ga zanima, stvarajući nekakav profil, te polako počne sama izabirati vijesti iz pretplaćenih feedova koje korisnika zanimaju. Naravno, uvijek se može gledati sve vijesti iz svih feedova, kronološki, ali i svaki feed posebno, također kronološki. I za svaki taj feed (dakle svaki posebno ili svi skupa) postoji varijanta tog "digitalnog profila" koji onda izdvoji feedove za koje misli da korisnika interesiraju.
    Trenutno sam na 2 nivou tog "profila" od ukupno 5 - svaki nivo više znači da aplikacija bolje poznaje korisnikov ukus. I mogu reći da dobro radi. Pregledam te vijesti koje je app sama odabrala, i kliknem na nekih 80% njih pa ih pročitam, jer me stvarno zanimanju. Pojavljuje se i onih meni nezanimljivih, ali to je za očekivati, isto kao što kad odem gledati kronološki onda nađem pokoju vijest koja me zanima a app nije odreagirala na nju. Naravno, nije lako pošto nikog ne zanima samo npr "iPhone" stuff, nego i neke stvari totalno nevezane, tipa "najveći kamioni svijeta" ili tako što. No, app uči i dobra je ideja.
    Plus ne košta ništa...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SMS Counter-sa Cydie..
    Super odlican apps.. Posto iphone nema ugradjen brojac poslanih i primljenih poruka ovaj programcic je stvoren za to. Naime isti pokazuje broj poruka koje mozete pogledati da li su primljene ili poslane u bilo kojem vremenskom intervalu (mislim na dane). Također grafikonom pokazuje pregled poslanih/primljenih poruka prema broju telefona. Stvarno dobra stvarcica, probajte,,

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone X
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.957
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ping!
    aplikacija za slanje besplatnih poruka.
    poruke se salju putem pusha. aplikacije je free.

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za sve ljubitelje tetrisa, Electronic Arts verzija

http://itunes.apple.com/WebObjects/M...284800458&mt=8

bio sam skeptičan što se tiće kontrole s obziron na touchscreen, pogotovo iz razloga što sam ju igrao još na GameBoy-u sa dobrim starim fizičkim tipkama.
    ipak upravljanje je jednostavno i sve se obavlja jednim prstom, preporuka svima koji vole ovu igru.
    angels might have been eaten.

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2009
    Bodovi
    3.044
    Nivo
    12
    Bodovi: 3.044, Nivo: 12
    Bodovi: 3.044, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Sms

Pomoc za SMS,besplatne app:
    za JB iphone: SMS helper i delivery report,prvi broji znakove i dodaje jos par funkcija,kao brojenje poslanih sms(ako kupite paket 120 sms za 10kn u t-mobile moze biti korisno),a drugom samo ime kaze cemu sluzi.

Dodavanje sms smileya; ne treba JB, besplatno i preko itunes;prva je app emoji free,a druga: http://www.iphonefreak.com/2009/02/y...lbreaking.html

Nakon sto instalirate emoji: Setting -> General -> Keyboard -> International Keyboards -> Japanese .Then simply flip the switch for Emoji to the on position.
    I voila,stotine i stotine smileya

Jedini bad sto prvi upisani smiley zauzme puno znakova u sms-u,ali je korisno za "ukrasiti" biljeske ili neki dr. text(integrira se u tipkovnicu,a pokrece sa international znakom)

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    samsung edge +
    Operater
    ViP
    Bodovi
    5.824
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.824, Nivo: 18
    Bodovi: 5.824, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

igra red bull

Red Bull Air Race World Championship

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, mala obavijest.
    Postoji stranica koja dnevno obavještava o besplatnim aplikacijama.
    Trenutno su besplatne Battle Bears i iBomber.
    iBomber je odlična igra, a Battle Bears nisam isprobao.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

20. 'Hvala' kaže:

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još ću samo jednom sve uputiti na moj drugi post. Svako odlaženje u off, raspravljanje o aplikacijama, instalacijama i JB-ima, brišem, a ako netko baš bude uporan, možda i jelačića zaradi. Pritom ne mislim na onog papirnatog. Fala.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moze pomoc??? nemogu skinuti niti jednu aplikaciju na iphone-u... -.- prije desetak dana sam skido... sad mi je samo gumb FREE za sivljen ???? sta da radim??

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2009
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obavezno nabavite Angry Birds jako je dobra igrica ))

24. 'Hvala' kaže:

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jasmin00 Pregledaj post
    Obavezno nabavite Angry Birds jako je dobra igrica ))
    fakat je fora ali sam totalno zaplea na jedno levelu i nemrem dalje

takoder mi je forica i "crazy hamster" ali nisam uspjela nac fll verziju...na installousu je ima, i skinula sam ju, ali nije cijela
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malo sa zakasnjenjem pisem jer sam novi korisnik al evo
    NFS me jako iznenadio kao sto je vec napisano ali i ova igrica
    ZA KOJU VJERUJEM DA SU SVI CULI fascinirala me skor pa grafika ko na plejki 2 ma preeeodusevljen sam
    Grand Theft Auto: Chinatown Wars Lite to sam sad veceras pronaso nemam sto pricat kakva je zna se lite verzija je free nezz sad dal ima full verzija al cu je skinut moram jednostavno PREODUSEVLJEN
    FingerBasketball igrica za zivce free je
    RedLaser citac bar kodova -free, znaci udjete u aplikaciju i otvori se fotic i sad trebate npr bar kod s nekog proizvoda stavite predkameru ( vidjet cete vec kako ) ocita bar kod i trazi pomocu interneta proizvod stvaro nesto preinteresantno...
    Pocket Fart fora za zaebanciu -free
    NervSounds ime govori sve, free
    Imbecile Test- fora free

vecina ostalih je vec napisana . . .
    samo jel mi moze ko mozda reci kako da skidam paid aplikacie al da mi ide s racuna mobilne kartice pare a ne s bankovnog ( malo sam nooby )

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tonijenajbolji Pregledaj post
    samo jel mi moze ko mozda reci kako da skidam paid aplikacie al da mi ide s racuna mobilne kartice pare a ne s bankovnog ( malo sam nooby )
    Nikako.
    Jer, iTunes je povezan sa iTunes računom- koji ne može skidati novce sa SIM kartice.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 10 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Najbolje online igre
    By ROBERTO in forum Igre
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 02-03-2012, 16:46
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. najbolje igre za voziti iz 2008. god???
    By draz18 in forum Igre
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 10-11-2008, 20:48
  4. igre (meni najbolje)
    By L.L. in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 06-08-2006, 22:24

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke