Pišeš gluposti.
Ja ne vjerujem da sam baš linearan i uštogljen, meni je lijepo dok ja dođem na forum tražeći rješenje problema koristeći Search pa napisati [Siemens], [Nokia] nego da svako piše nešto drugo.
Lakše češ naći problem na taj način nego kad su naslovi tipa "Imam problem", "Pomoć" itd.
Što se tiče novih i aktivnih članova, ja mislim da ako ovdje dođe samo jedan ili dva člana koji budu svakodnevno aktivni i koji se budu uklopili u Chataonici

, mislim da je to dovoljno. Cionn i Tails nek budu primjeri. Oni su "novi" članovi pa evo, svakodnevno vidim njihove postove po temama (i to smisliene postove).
Shvati da 99% ljudi traži rješenje za problem koji imaju, jebe se njima za "Zajebancije" , "Slike komada uhvaćenih mobitelom", "opišite osobu iznad sebe".
A i pogledaj kakvi su dobili ban. Nacisti i Tuzlak-like ljudi koji sigurno imaju problema s pravilima i u stvarnom svijetu. Stoga modovi su baš onakvi kakvi trebaju biti. Ode vam pokoji post i dižete galamu. Očito nekima teško pada kad nemaju 3000, nego 2999 postova.
Tu spominjete forum.hr. Ja sam se registriro tamo i imam 0 postova. Zašto? Zato jer mi se takav forum ne sviđa.
Imam osjećaj da će ovaj post biti popljuvan 
Bookmarks