slazem se sa siletom!
vB3 na engleskom, pa postupno prevođenje
vB3 će pričekati dok ne prevedemo na hrvatski do funkcionalne razine
Ma stavite ga bez helpa pa help poslje.
slazem se sa siletom!
Ali još ostaju dva ili tri fajla koje treba prevesti.
ma i njih ćemo kasnije prevest
...dajte ljudi,bilo je govora da će se VB3 pojavit još u veljači,a sad je već kraj 6. mj. i ništa...nadam se da ste pri kraju prevođenja..."zapp",šta se čeka...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
imam samo tri prijevoda od jedno desetak ili na koliko sam već dijelova podijelio...
Prevedenih ili onih koji nisu ni započeti? Jer koiko vidim tamo piše da nitko nije preveo do kraja, a znam da to nije istina.
ja ću do kraja tjedna prevest ovaj svoj drugi file (zbog škole nisam mogao prije), zapp jesi primio moj prvi
primio sam ukupno 3, nisam imao vremena updateat što je prevedeno...
Ma rokaj gore nema cekanja stavrno procice mu rok upotrebe. Snacice se ljudi pa svi koji su pismeni koriste se kompjuterom a i windows i IE nisu na hrvatskom pa ga svi koriste. Stoga mislim da nece bit tu nekih prevelikih problemcica. Svi znaju engleski.
Tek sam sad vidio ovu temu, uglavnom sam samo na motoroli...
Ako već nije napravljeno, javljam se za prevođenje ovih gifića tipa "profil" ili search" i sl.
Baš nemam vremena za kopanje po .php-u, ispiti su u tjeku!
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Odkud ti to? Moji jesu, a siguran sam da i drugi imaju cro verziju. Ista stvar sa MS Officeom.Poslao: sile
...windows i IE nisu na hrvatskom...![]()
![]()
Ne ide to baš tako. Svatko tko želi prevoditi dobije wml datoteku sa najmanje 500 redaka naredbi od kojih je oko 400 fraza. I nije to podjeljeno u skupine nego je sve pomješano. Tako sam ja u 500 redaka dobio administratorski control panel i tko je online.Poslao: ihaladin
Ako već nije napravljeno, javljam se za prevođenje ovih gifića tipa "profil" ili search" i sl.
ja imam engleski windows sa hrvatskim projevodom tako da mi je 80% windowsa hrvatski uključujući i IE dok office nemam
Ne mislim na to, to sam rekao da ne stignem.Poslao: Dark
Ne ide to baš tako. Svatko tko želi prevoditi dobije wml datoteku sa najmanje 500 redaka naredbi od kojih je oko 400 fraza. I nije to podjeljeno u skupine nego je sve pomješano. Tako sam ja u 500 redaka dobio administratorski control panel i tko je online.
Ja govorim o ovim nacrtanim gumbićima, gifovima.
Ja imam svoj forum (phpbb) pa ak je ovdje slično ko tam, ovi gumbići gore svi po redu "user cp", "register", ... i ovi ispod posta "pm" "quote" "edit" i kaj ti ja znam su male slićice (gifovi) koje bi se u photoshopu trebale obradit da bi se prevele na hrvatski. Ja sam ih za svoj forum skinuo sa neta zajedno sa hrvatskim language packom za phpbb forum, ali ako ovdje sami prevodite cijeli forum, pretpostavljam da i te gumbiće treba ručno prevest.
Da, ali kako vidiš ni ovi sada nisu prevedeni, ali ako se zappan slaže bi to bilo super.
Ima jedna stvar koja me smeta, a nadam se da je rješena u novoj verziji:
Naime, kad nekaj postaš (odgovoriš na temu), pa se vratiš nazad na glavni forum, onaj gumbić od podforuma u koji si postao je još uvijek žut sve do sljedećeg log in-a iako nema novih postova.
Jel to možda samo meni?
nije samo kod tebe, kod mene je takoder tako!
imat ću te u planu, moram izvuć nove gumbiće pa ti poslati....Poslao: ihaladin
tek sam sad vidjela ovu temu. mislila sam da će i smajlići biti novi ali vidim da nema baš neke promjene......
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
to je stara tema - beta verzija, pa rađe piši primjedbe u novu
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks