puno pitas, o mobisu ovisi kome ce prvom dati licencu za prodaju dobrog mobitela, ali jedno je sigurno uvijek sebi ostave mj dana oduska da vide rezultate prodaje, uzmu sto vise para i onda recimo vipu dopuste ako daju vise nego tcom po mobu para.
a iz mobisa u vip .. ? otprilike bar koliko to traje .. to me vise zanima![]()
puno pitas, o mobisu ovisi kome ce prvom dati licencu za prodaju dobrog mobitela, ali jedno je sigurno uvijek sebi ostave mj dana oduska da vide rezultate prodaje, uzmu sto vise para i onda recimo vipu dopuste ako daju vise nego tcom po mobu para.
A tek Tele2... ja mislim da ću ga kupiti u Mobisu kada dođe...jel znate kolika je garancija za tu vrstu uređaja? 2 godine ili?
Za svaki Nokijin uredaj (Smartphone) je garancija 2 godine (24 mjeseca) ako se ne varam..
A ja se dam kladit da ce prvo doc kod T-Mobile-a (negdje par tjedana poslje oficijalnog izlaska na trziste) pa tek onda kod Vipa, a najkasnije kod Tele 2. Tak je bilo barem u slucaju sa Xm 5800 ako se ne varam..
Zadnji uredio Ico : 14-06-2009 u 17:01
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pa n95 8gb i n96 nisu ni izlazili u t-mobileu .. bar mislim
N96 i N95 8GB su prvi dosli kod T-Mobile-a a kasnije kod Vipa/Tele 2...
Zadnji uredio Ico : 14-06-2009 u 17:02
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ma da? prvi glas..
znaci onda ako bi ga na pretplatu nista prije jeseni ..
ja mislim da ce ti biti pocetkom 8 u operatera
nadam se ..
U Tele2 ga možemo očekivati dogodine![]()
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Evo i review sa GSMArene:
http://www.gsmarena.com/nokia_n97-review-363.php
to je vec neko stavio ako se ne varam
evo pocela prodaja iphone-a.. valjda ce sad i njoka doci konacno..
Varaš se![]()
pravo zborisnes slicno je bilo .. http://www.techradar.com/reviews/pho...-606466/review
ima kakvih novosti .. zna neko nes ?
ma na pretplatu cu uzet .. prodao sam n95 8gb i sad nemam mob pa sam nestrpljiv ..
Prodao si N95 8GB i sad nemaš mob i čekaš da se pojavi da kupiš na pretplatu i još k tome si nestrpljiv?Pa što očekuješ kada će doći u VIP dućane da ga možeš kupiti?
Jel ima neko informaciju kada bi se u SLO trebao pojaviti?
Mislim da je ce je vip imati prvi kako stvari sad trenutno stoje!
otkud ti to ? kaj mislis kad bi trebala doci u vip? nekako ne vjerujem da ce ju stavit sad u sedmom kad su ljudi na moru vecinom ..![]()
Nesto sam cackao po navifirmu, i oznaka za product code od n97 je jako slicna nokiji 5800 u vipu, naravno postoji mogucnost da ce doci u tele2 ali najvjerojatnije vip! Stavit ce je jako brzo sigurno, pogotovo jer je vodafone dao sluzbenu objavu da N97 stize 100%!
Potvrda: Stize u vip 110%! negdje u krajem 7mj, pocetkom 8mj, i vrlo vjerojatno ce imati vodafone logo na kucistu..eh!
Zadnji uredio sakurabababa : 23-06-2009 u 22:11 Razlog: dodatak
Mene zanima kada će doći u Mobis. Zvao ih prije koji tjedan i rekli mi cijenu od ~6000kn, što mi je potpuno nejasno jer je to cijena od ~830€, dok je u EU 600€. Gdje nestane razlika? Bilo mi mi jasno za 500, 800 kn...ali 1700?!
Samo da se pohvalim da sam danas u Nokia shopu u Londonu se malo igrao s N97.
Iznenadilo me da je lagan i relativno skladno oblikovan (za razliku od 5800XM koja izgleda kao uska cigla).
Reagirao dosta dobro, iako malo sporo za moj ukus. Ni vanjski zvučnik nije nešto za zapamtit, ali to mi se čini i nevažno.
Opći dojam - dobar telefon lijepog izgleda.
BTW, cijena da dođem i kupim jedan je 499 GBP (s VAT-om). To je nešto više od 4k kn. I to usred Londona (Regent street)!!!![]()
Mogu potrdit da je N97 stigla u hr tocnije u Mobis.
Trenutno su svi uređaji u skladištu i na njih je stavljen software i spremni su za slobodnu prodaju.
Bookmarks