jel ono gore neka patka ?
OT: 3 sata igro hold em sa chipovima (cak je bio i ravi stol) i svim preedobro xD...
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da..Istina...Ovaj bi ga u 1. rundi slomio...Ajde sljedeci tjedan ce objavit dali ce nas "Cro Cop" ic u Japan
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koliko vidim po snimkama,ovaj Mighty Mo je skroz dobar,al puno maše rukama,što bi ga na one Mirkove High kickove stajalo glave,al to je samo moje mišljenje...
OT: Došo s posla,pa cu na kupanje malo kasnije...
lero, leroo moj kompanjeroooo
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Tiny,pa jazz ba?![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Tasmanijska neman
Doso s kupanja. Sprzilo me sunce... Idem se sad sisat...
đes ba, đes ba, đes ba, đes ba, đestiii, šo me bona ne nazoveš, šoo se ne javiššš
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Eto me.
Isprinato i pogledao.
To je srce i unutra piše volim osijek.
Mislim, pošto ne vidite- ne znate da li lažem, ali ne lažem
Sad kada sam se prisjetio kako se to gleda- vidim i na monitoru pročitati
Možda se može nešto namjestiti na kompjuteru pa da vidite što piše bez problema.
A, zanima me kako se može napraviti ta 3D slika? Zna li netko?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@georgy,
Ni ja ne vidim (jos) nista, ali nisam se jos (dobro) potrudio...
@mala,
Na cem si ti, ba?
OT: Idem na godisnji.![]()
odoh lagano na job...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Vozdra svima. Upravo dosao kuci, nakon sto sam imao malu scenu u gradu. Naime, u pola grada mi je bicikl koji sam vozio stao odjednom, kao u Most Wantedu kad vam napocetku probuse gume na M3 GTR. I pogledam ja: lanac se zapetljao, a shimano zatvarac tocka se odvrnuo i tocak se priljepio uz bicikl i ne okrece se nikako. I vucem ja po ovoj zegi napolju, zedan i smoren, kad vrag odnese salu, spade i tocak. Nekako sam tocak uspio vratiti i jedva do kuce dosao. A da ne govorim da sam bio prljav i umazan od maziva na lancu kao da sam kamion popravljao![]()
Ico86- kakav ti je to bicikl?
Ja čitam stari Večernji (onaj iz 1963.), koja je to razlika- na jednom listu maksimalno 3- 4 slike, a u današnjem 3 slike i 4 oglasa na jednoj stranici... Strašno
Upaljen mi i HTZ, kako bih razvalio televizor kada ovoliko odugovlače, samo da dobiju još novca. I postoci tipa 49.1:50.9...
ajde, nakon 10 minuta mlaćenja prazne slame rekli su tko je pobijedio, makar ne vjerujem da će taj Bojan nešto postići (kao i oni Rafo, Nera, Saša Tin i Kedžo...- eventualno će biti u nekoj farmi ili tako nekoj gluposti).
Noć![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odoh na festival![]()
Україна
Bio na nasipu (citaj Bundek) i pogledao vatromet!
Prelud je, sutra idem opet ^^
Vratio se iz kljeti, pravac u horizontalu...
I'm your private dancer...
Bookmarks