ok,hvala na odgovoru, na to pitanje samo drukčije formulirano mi u odgovarajućoj temi nitko nije odgovorio pa sam tu pitao gdje vidim da češće ljudi odgovaraju, a i zbog garmina. hvala još jednom.
nemožeš updateom softa promijeniti i verziju symbiana. ako imaš uređaj koji ima S60 v3, nemožeš od njega napraviti S60 v5
Kada napraviš update softa, sve programe ćeš morati ponovno instalirati.
Što se Garmina tiče, sve karte i instalacijski fajlovi će ti ostati na memo kartici, i trebat ćeš samo pokrenuti instalaciju sa memo kartice i instalirati na mobitel.
i sve će ti raditi.
Ali nećemo dalje ići u offtopick, nego će mo se vratiti na temu Garmin Mobile XT
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok,hvala na odgovoru, na to pitanje samo drukčije formulirano mi u odgovarajućoj temi nitko nije odgovorio pa sam tu pitao gdje vidim da češće ljudi odgovaraju, a i zbog garmina. hvala još jednom.
Ne znam jeli post na pravom mjestu, aako nije ispričavam se.
Zanima me gdje naći POI filove za garmin xt, ali one sa hrpom detalja?
Hvala unaprjed
LJudi meni treba mala pomoc gde mogu da skinem MapSource Unlok ?
Primjetio sam da čak i kada nekoristim Garmin u "killme" se pojavljuje TSRAutostart.exe.
Svaki put stisnem Terminate, ali nakon nekog vremena se ponovo vrati.
Inače, nisam primjetio neku razliku u trajanju baterije.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
@GT-R: pogledaj jesi u postavkama garmina izgasio pozadinske procese.
A što se tiče Garmina i utjecana na bateriju na N82, iz vlastitog iskustva znam da ne utječe puno na trajanje baterije.
Za razliku od E66/E71 kod kojih dosta utječe ako je onaj pozadinski proces upaljen.
Imam jedno pitanje (možda i više)
U tutorialu kod posta za Prebaciavnje karti iz mapsource-a na mobitel piše da, moramo sve karte ujednom prenjeti na mobitel..
Mene sad zanima, pošto več imam na Nokia E71 AdriaRoute, ali želim sad prebaciti još CNE09, pa se bojim da ču izgubiti Adria Route ako CNE09 prabcaim naknadno...
Dali je strah suvišan ili ču morati ponovo prebaciti i Adria Route??
Pozdrav...
Zadnji uredio ivanvuko : 18-06-2009 u 10:24
A sve lijepo piše...28. Na mobitelu imam instaliran AdriaRoute 2.2. Naknadno sam na računalo instalirao Europe NT2009 i htio bih ubaciti na mobitel karte još nekih država. Da li moram ponovno označavati Hrvatsku?
Ako prebacujete karte pomoću mapsource-a, onda trebate iz AdriaRoute-a ponovo odabrati Hrvatsku i Sloveniju, jer bi nova karta prebačena na mobitel pomoću mapsource-a obrisala staru kartu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
molim pomoć
instaliravam garmin prema tutorijalu od Ico-a,sada sam na koraku otključavanja garmina(ono save in...)uglavnom sve sam napravio kao i Ico ali piše "you can't save here.Please choose another location.
imam n85 zadnji v20.175 softver i windows vistu-možda je zobg toga problem?
Imam jedno pitanjce, do danas nikakvih problema s navigacijom, ali sutra bi trebao u Poljsku, i stavio sam City Navigator 2008 + kartu HR otprije koju sam koristio, i sad kad odem na izradu rute i upisem Poljska, adresa ta i ta, on kalkulira rutu i na kraju kad dođe do kraja napise da nema dost memorije...
Koji je uzrok tome?
"Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it."
Instalirao sam Garmin Mobile XT 5.00.50 i adria route 2.20 na Nokiu E 66 po upustvima postavljenim ovdje na forumu. Hvala Ico.
Navigacija radi odlicno, ponekad malo više vremena treba za pronaci signal, ponekad se izblesira ali sve u svem jako sam zadovoljan.
Međutim imam jedno pitanje, tražio sam ali nisam našao, vidim da se stalno piše o tajnom trošenju baterije kod garmina, zanima me dali je to prisutno na najnovijoj verziji 5.00.50, jer imam je instaliranu i nisam primjetio neku razliku, svakako izdrži 1,5 ili 2 dana, s dosta korištenja i ne gašenja nocu. Dakako da to i nije nešto impresivno ali opet dobro. Da li pomažu i koliko oni savjeti o preimenovanju raznoraznih datoteka itd...hvala
pomoć
prestao je raditi garmin online vremenska prognoza
ima li netko rješenje?
Zdravo svima,
Imam dva problema!
Prvi je nigde nisam nasao program MapSourceUnlocker, mislim da na forumu nema link za download!
A drugi je sto mi Germin kad ga instaliram na telefon...sam se iskljuci posle nekog vremena...jednostavno kao u win-u kad vas izbaci iz igre...
moze li mi neko pomoci,bio bih mnogo zahvalan!
hvala unaperd
lazar
Pozdrav
Instalirao sam Garmin 5.00.50 na 6650 . Par dana je sve radilo super a sada kad uključim Garmin izbaci mi , Not enougt memory to run Garmin Mobile XT (at least 8MB reguired) .
Probao sam ponovo instalirati prvi puta se pokrene dobro a poslije opet izbaci grešku .
Molim pomoč
Bookmarks